sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tarjouspakkaukset kosteusvoiteista

Dermalogicalla on ihan kansainvälinen tarjouspaketti "perus"kosteusvoiteista ja pakkauksessa kaupan päällisinä on ihan hyvät tuotteet. Tarjouspakkaus koskee kolmea kosteusvoidetta jotka ovat Active Moist, Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance ja näistä tuotteista isompaa 100ml tuubia. Ostaessasi kosteusvoiteen saat sen pakkauksessa jossa on mukana matkakoko Daily Microfoliant kuorinta-ainetta ja pikkukoko 10ml uutta aurinkosuojatuotetta. Näiden kaupantekijäisten arvo on yhteensä 34€.

Tuo uusi aurinkosuoja-aine on se pakkauksen mielenkiintoisin tuote. Se on uudistunut Solar Defense Booster sk 50, jota ei vielä ole muuten myynnissä. Aikaisempi Solar Defense Booster oli suojakertoimella 30. Tämän boosterin idea on ollut se, että siitä voi lisätä mihinkä tahansa Dermalogican voiteen joukkoon aurinkosuojan. Ideana se on ollut ainutlaatuinen ja erittäin suosittu. Sama voide mitä käyttää yleensä yötä päivää voidaan kesäksi tehdä aurinkosuojavoiteeksi päivällä lisäämällä vain joukkoon boosteri. Nyt, kun tämän Solar Defense Boosterin suojakerroin on nostettu viiteenkymppiin, niin se on toisen voiteen joukkoon sekoitettuna 25. Tuo aikaisempi versio oli suojakertoimeltaan liian alhainen ja muutenkin erilainen koostumukseltaan.

 Matkakoko Daily Microfoliant kuorinta-ainetta riittää noin 15-20 kuorintakertaan. Tuota matkakokopurkkia voi myös uudestaan täyttää isommasta koosta joten se purkki kannattaa säästää uudelleen täyttämistä varten. Nyt, kun iho alkaa olla jo hilseilevä sisäilman kuivuudesta johtuen Daily Microfolian kannattaa ottaa käyttöön ainakin pari kolme kertaa viikossa. Tähän pimeyteen en nyt kehota aurinkosuojaa käyttämään, vaikka UV-säteilyltä kannattaa suojautua lähes jatkuvasti. En todellakaan usko, että näin sateisena syksynä on ollut maanpinnalla minkäänlaista säteilyä. Säästäkää tuo Solar Defence Booster eteläreissua varten, tai tammikuun aurinkoisiin hiihtokeleihin. Dermalogicaa, kun nykyisin myydään lähes kaikialla maailmassa, niin tätä pimeää maailmankolkkaa nimeltään Suomi ei aina huomioida kansainvälisissä tarjouksissa. Nythän Australia ja Uusi-Seelanti on menossa kesää ja voimakasta aurinkoa kohti.

Kun verkkokaupasta tilaatte jonkun näistä kosteusvoiteista eli Active Moist 100ml, Skin Smoothing Cream 100ml tai Intensive Moisture Balance 100ml saatte automaattisesti tämän tarjouspaketin lokakuun loppuun saakka. En uskalla luvata, että pakkauksia riittää pidemmälle, kuin lokakuun loppuun eli kannattaa tilata pian, tai poiketa hoitolaan ostoksille.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi19:16

    Ostin työreissulta Sydneystä tuon pakkauksen jo elokuussa ja kokeilin Solar Defence Boosteria siellä. Se oli aivan ihanan ohut ja kevyt. Tuntuu myös riittoisalta, kun käytin sitä matkakokoa 3 viikkoa ja siellä on vieläkin vähän.
    Milloin luulet, että se tulee sinulle myyntiin normaalikokoisena? Olisi työmatka Kauko-Itään tammikuussa, niin olisi ihana saada sitä mukaansa.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun kerroit kokemuksiasi uudesta Solar Defence Boosterista. Vielä ei siitä ole kovinkaan paljoa palautetta tullut, kun olemassa on vain nuo matkakoot.
    Valitettavasti en osaa sanoa milloin tuote tulee Suomessa myyntiin. Meille on ilmoitettu isosta koulutustapahtumasta Dermalogicalla 14.1-13 ja voi olla, että siellä lanseerataan uudet tuotteet.

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:17

    Kiitos todella paljon hyvästä palvelusta verkkokaupassa. Oli hieno ylläri saada tilatun Active moistin sijalta tämä pakkaus jossa oli kivat kaupanpäälliset. Daily Microfoliant ei ole minulle tuttu tuote, niin oli kiva kokeilla sitä ja heti huomasin sen tehon.
    Miten usein voisin sillä kuoria? Olen 32v ja ihoni on kai sekaiho. Nyt alkaa hilseillä ja kesällä tulee näppyjä.

    Juuli

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:20

    Voiko tuota Solar Defense boosteria sekoittaa tuon Pure Night voiteenkin joukkoon. Vaikka se on yövoide olet neuvonut sen minulle ihan yöksi ja päiväksikin. Ostin tuon Active moist pakkauksen tyttärelleni ja ajattelin käyttää boosterin ensi viikon etelän reisussa, jos se sopii Pure Nightin joukkoon.

    Kyselee asiakkaasi

    VastaaPoista
  5. Vastaus Juulille ensiksi. Voit kuoria Daily Microfoliantilla talvella parin kolmen päivän välein. Sitten tuosta Solar Boosterista, sitä voi käyttää kaikkien Dermalogican voiteiden joukossa eli myös Pure Night voiteesta tulee erinomainen aurinkosuoja sen kanssa yhdessä. Pure Night sopii oikein hyvin 24h voiteeksi, koska se on ohut ja hyvin imeytyvä.

    Inkeri

    VastaaPoista