maanantai 1. lokakuuta 2012

SkinPerfect Primer on BB-tuote

Tänään on tuo kauan odotettu SkinPerfect Primerin lanseerauspäivä. Uskoisin, että tuote olisi meillä myynnissä jo iltapäivällä, kun Mari tulee Helsingistä. Varmaa en uskalla luvata, jos vaikka pakkaukset ovat niin isoja ettei Mari pysty niitä linja-autossa rahtaamaan. Joka tapauksessa ne ovat postin kautta meillä ihan lähipäivinä. Itse odotan tuotetta tosi paljon ja toivon saavani sen jo tänään, niin voin huomenaamulla kokeilla sen meikin alle.

Moni asiakas on kysynyt onko tämä uusi SkinPerfect Primer tällainen BB-tuote. BB tulee sanoista "blemish balm" ja tarkoittaa epätasaista ihonväriä tasoittavaa hoitavaa tuotetta. Kyllä SkinPerfect Primer on BB-tuote, mutta se ei ole suinkaan ensimmäinen tämän kaltainen tuote Dermalogicalla. Media on lanseerannut valtavalla hälinällä tämän uuden sanan BB-tuote, joka ei minun ammattilaisen mielestä ole nyt mikään ihme juttu. Dermalogicalla on ollut myynnissä useita vuosia Sheer Tint linjan voiteet, jotka ovat niin sanottuja kolme tuotetta yhdessä eli 1=3. Näissä on toteutunut tuo BB ajatus jo aikoja sitten. Sheer Tint Moisture ( 40ml 63€) on valoataittavan pigmentin sisältävä kosteusvoide jossa on aurinkosuoja 15. Valoataittava pigmentti ei ole meikkiväri, vaan tuotteen voi jättää vaikka yöksi. Se kuitenkin kauniisti tasoittaa ihon epätasaisuuksia.

SkinPerfect Primer on aivan ainutlaatuinen uutuus joka tulee mullistamaan meikkimarkkinat. Sen suojaavat ominaisuudet ovat Suomen ilmastossa todella tarpeellisia ja se suojaa pakkaselta, tuulelta, tietokoneen sähköiseltä pölyltä, homeilta ja itiöiltä sekä pakokaasujen raskasmetalleilta. Siinä on myös aurinkosuojakerroin 30. SkinPerfect Primer sopii sekä meikkaajalle, että meikittömälle kuluttajalle. Siinä on itsessään ihonsävyä tasoittava ominaisuus mikä ei ole meikkipigmenttiä. Se tasoittaa pikkuryppyjä, hilseilyä ja supistaa huokosia. Iho näyttää sileältä ja tasaiselta. Sitten, kun SkinPerfec Primerin päälle levittää meikkivoiteen se pysyy paljon paremmin eikä kiillä. Itse todella odotan tuota tuotetta, kun olen yhden näytteen kokeillut ja se oli aivan ihana samettimainen voide.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi14:04

    Olen hyvin helposti reagoiva iholtani ja allergioita on aika liuta. Dermalogican tuotteista käytän Ultra Calming linjaa ja ne ovat sopineen ihmeen hyvin. Uskaltaisinkohan kokeilla tuota SkinPerfect Primeriä. Onko siinä raaka-aineita jotka helposti allergisoivat? Olisiko mahdollista saada siitä ensin näyte, jos tulisin hoitolastasi sitä hakemaan?

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta voit tulla hakemaan näytepakkauksen, niin voit ensi sitä kokeilla. SkinPerfect Primer ei sisällä mitään uusia aineita, mitä dermalogica ei ole aiemmin käyttänyt. Se myös jää etupäässä ihon pintaan suojaamaan ulkoisilta haitoilta. Aina on kuitenkin varmempi kokeilla etukäteen. Tervetuloa hakemaan kokeilupussukka.

    Inkeri

    VastaaPoista