maanantai 15. heinäkuuta 2013

Eniten myydyin tuotteemme on Intensive Moisture Balance

Meidän kauneushoitolamme eniten myydyin tuote on täyteläinen kosteusvoide Intensive Moisture Balance ( 100ml, 85€, 50ml, 59€) ja siitäkin tuo isompi sadanmillilitran tuubi. Koko Suomessa myydyin tuote on Daily Microfoliant (72€) kuorinta-aine ja meilläkin se on hyvänä kakkosena.

Dermalogicalla on kolme erilaista kosteusvoidetta, jotka sopivat sekä yöksi, että päiväksi. Active Moist ( 100ml, 76€, 50 ml, 55€) on voiteista kaikista ohuin ja kevyin. Sitä suositellaan nuorille ja 25-45-vuotiaille joilla on rasvoittuva iho. Skin Smoothing Cream ( 100ml, 81€, 50ml, 59€) on keskitäyteläinen voide ja se käy parikymppisille kuivaihoisille asiakkaille ja iäkkäillekin kenellä on sekaiho, tai normaali-iho. Siinä ei ole juurikaan rasva-aineita, vaan kosteutta ja vitamiineja. Intensive Moisture Balance on voiteista kaikista täyteläisin ja ravitsevin, mutta ei kuitenkaan rasvainen. Intensive Moisture Balance tasapainottaa ihon kosteuden oikein hyvin ja se sopii Suomen talvessa kaikille ihotyypeille, myös nuorille joilla on atooppisen kuiva iho.

Näiden kosteusvoiteiden kanssa on erilaiset tehotipat oikein hyviä ja ne tekee kotihoidostakin täsmähoidon. Extra Firming Booster  ( norm. 84€, NYT 65€)on Dermalogican kiinteyttävin tehotippa ja voiteisiin yhdistettynä se on erinomainen kiinteytyshoito kenen tahansa iholle. Daily Microfoliantin käyttö säännöllisesti lisää huomattavasti tehoaineiden vaikutusta. Kuorinta-aine irroittaa hilseilyn ja kuolleen solukon ja näin tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin ja syvemmälle.

TARJOUS: ostaessasi Extra Firming Boosterin, joka on tarjoushinnalla 65€ ja sen kanssa minkä tahansa edellä mainituista kosteusvoiteista saat lahjaksi kaksi Brighten up pakkausta. Pakkauksen arvo on 54€ eli etusi on yhteensä 108€. Brighten up pakkaus sisältää Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin, Daily Microfoliant kuorinta- aineen matkakoon ja Total Eye Care sk 15 matkakoon. Pakkaus riittää noin 2-3 viikon käyttöön eli jos käytät itse kummatkin pakkaukset saat noin puolentoistakuukauden täsmähoidon ihollesi. Tulokset tehohoidosta alkaa näkyä jo parin viikon kuluessa.
Tarjous on voimassa 17.7-13 saakka ja koskee sekä verkkokauppaa, että hoitolaa. Verkkokaupassa ei mene posti- tai muita kuluja. Jos haet tuotteet hoitolasta etkä ehdi käymään. 17.7 mennessä ilmoita siitä sähköpostilla, niin varaan tuotteet sinulle. Tervetuloa ostoksille.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi10:08

    Mites tuon aurinkosuojauksen kanssa toimitaan, jos tilaan tämän tarjouksen? Noissa kosteusvoiteissahan ei ole suojakerrointa. Minulla on päivävoiteena Oil Free Matte sk 30 ja se on eka aurinkorasva joka tuntuu hyvältä rasvaisella ihollani. Olen 43v ja ihoni on pintakuiva ja aika hilseileväkin, mutta nyt kesällä taas näppylöitäkin pukkaa. Ajattelin ottaa tuon Active moistin yöksi, mutta laitetaanko Extra Firming boosteria aamulla Oil Free Matenkin alle?

    R.K

    VastaaPoista
  2. Se on todella hyvä huomioida ettei näissä kosteusvoiteissa ole aurinkosuojaa ja se kannattaa hankkia erikseen. Voit oikein hyvin käyttää päivällä Oil Free Mattea, jos olet siihen mieltynyt. Se onkin ollut kesän suursuosikki vähäkin rasvoittuvalla iholla. Käytä ilman sen alla Extra Firming Booster, koska vaikutus on paljon parempi, kun sen laittaa sekä aamulla, että illalla. Active Moist on oikein hyvä valinta yövoiteeksi, jos helleaika tuottaa öljyisyyttä ja näppyjä, siinä ei ole yhtään rasvaa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:16

    Kysymykseni koskee Dermalogican tuotteiden säilyvyyttä. Ostin juuri pari viikkoa sitten ison tuubin Intensive Moisture Balancea, niin kannattaako minun ostaa tästä tarjouksesta toista tuubia, vai ehtiikö se vaan mennä pilalle. Olen ymmärtänyt ettei tuotteet teidän hyllyssä seiso kovinkaan pitkään, mutta meneekö se minulla pilalle, kun odottaa käyttöön ottoa?
    Entä miten on aurinkotuotteiden laita, ostin Solar Defence Boosterin jo Berliinistä helmikuussa ja pullossa on vieläkin voidetta jäljellä. Onko se vielä käyttökelpoista, tuoksu on ainakin ihan ennallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, en heti huomanntkaan näitä kysymyksiä.
      Tuotteet ei todellakaan seiso meidän hyllyssä paria kolmea viikkoa enempää eli siihen voi luottaa, että meiltä saa aina tuoretta tavaraa. Voit ihan hyvin hyödyntää tämän tarjouksen, koska Intensive Balance ei mitenkään ehdi mennä pilalle. Avaamattomana voidetuubi säilyy ainakin vuoden verran ja sen jälkeen avattuna toisen vuoden eli sinulla on ainakin parivuotta aikaa käyttää voidetuubi.
      Solar Defence Boostersk 50 on vielä ihan priimakunnossa. Itse voide säilyy kunnossa ainakin vielä vuoden verran, mutta jos säästät tuotteen ensi kesään suojakerroin voi olla heikentynyt. Avattuna aurinkosuojatuotteita ei kannata säilyttää seuraavaan kesään, koska suojakerroin haihtuu. Ehkä vuoden kuluttua tuo suojakerroin olisi 30-40.

      Inkeri

      Poista
  4. Ulrika16:53

    Hei!
    Koskee tämä tarjous muitakin, kuin teidän asiakkaitanne? Hämeenlinnalainen sisareni on teidän asiakkaanne ollut jo pitkään ja hän vinkkasi tästä blogista ja tarjouksesta. Olen keskiviikkona tulossa Hämeenlinnaan ja haluaisin hyödyntää tämän tarjouksen. Voinko poiketa ostoksilla, vaikka en ole aiemmin teillä käynytkään? Dermalogica on kyllä tuttu sarja ja olen käyttänyt Pure Night voidetta ja Extreme-C:tä useamman kesän. Daily Microfoliantkin on käytössä yleensä, mutta se onkin juuri minulta loppu. Olen hyvin tyytyväinen tähän asti käyttämiini tuotteisiin ja ostan niitä kotikaupungistani Jyväskylästä. Tosin nyt löysin teidän verkkokaupankin ja kiinnostuin hyvistä tarjouksista.

    Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjous koskee ihan kaikkia, jotka ovat siitä blogissa lukeneet. Tervetuloa ostoksille, voit poiketa ohimennessäsi sisälle.
      Meillä on aina verkkokaupassakin samat tarjoukset, kuin kauneushoitolassakin ja ne kannattaa hyödyntää, koska postikuluja emme veloita.

      Inkeri

      Poista