torstai 18. heinäkuuta 2013

Turvotus on harmittava ongelma

Jokainen keski-ikäinen nainen tietää miten ikävä ongelma kasvojen ja silmienympärystän turvotus on. Tietysti turvotusta on myös jaloissa ja raajoissa, mutta siitä en tässä jutussa kirjoita. Miehilläkin on turvotusta, mutta naisten vaiva se yleisemmin on, koska hormoonitoiminta vaikuttaa niin voimallisesti turvotukseen.

Jokainen nainen kokee jossain elämänsä vaiheessa mitä turvotus on. Se liittyy nuoremmilla kuukautiskiertoon ja raskauteen. Keski-ikäisillä ja vaihdevuosi-iässä olevilla se on estrogeenin muutoksista johtuvaa. Yli kuusikymppisillä vaihdevuosien jälkeen kasvojen alueen hormonaalinen turvotus yleensä loppuu. Mitä enemmän ikää tulee sitä enemmän myös ruuan ja elämän tapojen vaikutus nestekierrossa näkyy. Tähän aikaan kesästä moni kertoo uusien perunoiden, sillien ja oluen turvotuskuurista. Suola ja alkoholi lisää huomattavasti turvotusta, myös liian vähäinen juominen lisää turvotusta. Tätä ei moni huomio, että nimenomaan nesteen puute alkaa näkyä silmäpusseina.

Kesällä on huomattavasti enemmän asiakkailla turvotusongelmia, kuin talvella. Johtuen ruokavaliosta, helteestä ja juomisen määrästä. Talvella ei ulkoiset tekijät niinkään vaikuta nestekeräytymisiin. Turvotusta on lähes mahdoton hoitaa millään kosmetiikalla kotikonstein. Ainoastaan silmänympärysalueen turvotukseen on kosmetiikalla vaikutusta. Nanolift kasvohoidolla saadaan paras mahdollinen tulos turvotukseen. Hoitolahoidoilla siis pystytään hyvinkin turvotusta poistamaan ja ennalta ehkäisemään. Jo yksikin Nanolift kasvohoito auttaa nestekierron raiteilleen, mutta voimakkaaseen turvotukseen suosittelen kolmen kerran hoitosarjaa.

Nanolift kasvohoidon jälkeen kannattaa käyttää silmien ympärille yöksi Age Reversal Eye Complexia ( 15ml, 78€) ja päiväksi Total Eye Care sk 15 ( 15ml, 62€), nämä estävät turvotuksen uudelleen kertymistä silmäluomille. Niitä kannattaa ilman muuta käyttää ellei ehtisikään kasvohoitoon, koska niillä pystyy pikkuhiljaa vähentämään turvotuksen määrää. Ensin kuitenkin pitää miettiä turvotuksen perussyy. Jos Nanolift kasvoihon jälkeen jatkaa silli ja olut kuuria ei turvotus kauaa pysy poissa. Aineenvaihdunnan kiihtyminen kasvohoidossa on ihan loogista eikä kyse ole mistään tempusta. Imusolmukkeista on kaksi kolmasosaa sillä alueella mihin kasvohoito kohdistuu. Imusolmukkeet poistavat kuona-aineet ja nesteet elimistöstä ja näitä solmukkeita on nivustaipeissa, kainaloissa ja leuan alla. Kasvohoidossa käsitellään leuan aluetta ja nestettä pumpataan kainaloihin päin. Näin nestekierron kiihtyminen tulee tavallaan sivuvaikutuksena kasvohoidon aikana.

Suosittelen lämpimästi Nanolift sarjahoitoa, jos turvotus on vaivana. On ihana syödä hyvin ja nauttia kesän herkuista ja loma elämästä. Näin keski-ikäisenä kaikki synnit vaan heti näkyy naamassa. Loman päätyttyä kannattaa töihin lähteä kauneushoitolan kautta. Nyt Nanolift kasvohoitosarja on tarjouksessa, kolme hoitoa ja kotikäyttöön Power Rich hoitovoide on nyt yhteensä 390€, kun normaalihinta on 480€. 

12 kommenttia:

  1. Anonyymi15:38

    Olen muutaman kerran kuullut, kun olet kertonut blogistasi yrittäjien tapahtumissa ja olen miettinyt sitä oman yritykseni kohdalla. En ole samalla alalla, kuin sinä. Moni yrittäjä on sanonut ettet sinä kirjoita näitä juttuja itse. Ostat ne kuulemma mainostoimistosta, tai Dermalogica antaa ne teille. Jos näin on, niin nämä kysymykseni on sitten ihan turhia. Tulee myös ihan huijauksen maku, kun olet yrittäjäaamukahveilla antanut ymmärtää, että kirjoittaja olet sinä itse.
    Jos näitä tosiaan itse kirjoitat, niin miten ihmeessä keksit aina aiheet. Auttaako Dermalogica näiden aiheiden kanssa? Miten paljon sinulla menee aikaa tähän blogin yllä pitoon ja miten sen ajan tähän kehität? Onko se järkevää käyttää aikaa kirjoitteluun, kun voisi tehdä muutakin? Toisaalta ihmettelen sitäkin, että eikö tuota hallaa yritystoiminnalle antaa ilmasia neuvoja blogissa. Oletko huomioinut, että menetät asiakkaita kun kerrot kaikki kotihoitojutut jo valmiiksi.
    Miten paljon joudut poistamaan asiattomia kommentteja? Eikö ihmisten turhat kyselyt vaan lisäänny, kun hoksataan että jaat auliisti tietojasi. Sehän voi viedä asiakkaita myös Hämeenlinnan muilta kosmetologeilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos luet blogia pidemmältä aikaväliltä huomaat samojn teemojen toistuvan. Esim.kesällä aurinksuoja, talvella suoja kuivaa huoneilmaa vastaan. Lisäksi tulet löytämään niin paljon samanlaisia kirjoitusvirheitä, että kirjoittajan oma tyyli on kyllä erittäin tunnistettava. Hämeenlinnalaisella yksityisyrittäjällä ei olisi varaa maksaa millekään mediatoimistolle säännöllisistä postauksista, eikä yksikään vakavasti otettava mediatoimisto kirjoittaisi niin paljon kielioppi- tai lyöntivirheitä.

      Postauksia voi ajastaa, eli niitä voi kirjoittaa varastoon silloin kun on aikaa. Jos on useamman vuosikymmenen kokemus alalta, löytyy myös aiheita joista kirjoittaa. Dermalogicaan liittyvät tiedot ovat ihan löydettävissä myös maahantuojan omilta sivuilta, käyttövinkkejähän saa kyllä jakaa vapaasti. Sosiaalinen media on uusi tehokas tapa markkinoida omaa yritystä niin paljon edullisemmin kuin perinteinen mainonta ettei yritys kärsi vaikka joku tilaisikin muualta kuin Inkeriltä.

      Poista
  2. Anonyymi22:52

    Tässä taisi nyt se kuuluisa kateus olla kommentin innoittajana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi23:13

      Öööh,

      olen aiemminkin asiakkaana ja blogin lukijana vastannut epäilyihin, että Inkeri Valtonen ei kirjoittaisi näitä tekstejä itse.

      Toistan, että media-alaa ja kirjoittamista yhtään tunteva näkee heti, että tekstit ovat yhden ja saman kirjoittajan tuotteita. Kenelläkään pk-yrityksellä ei olisi varaa teettää tällaista määrää kirjoituksia mediatoimistolla. Samaan kiinnittää huomiota Flickakin yllä.

      Inkeri Valtonen on pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, jonka eetokseen voi tutustua näiden kirjoitusten kautta. Itse hakeuduin asiakkaaksi juuri siksi, että blogi teki minuun vaikutuksen. Ja ajelen tosiaan noin 90 kilometrin matkasta.

      Eli voisiko olla mahdollista, että kannattaa markkinoida ja verkostoitua kirjoittamalla blogia, kun siten saa uusia asiakkaita ja informoi vanhoja?

      Mitä tulee aiheiden "keksimiseen": luova ammattilainen toki tuntee alansa ja kehittää tietämyksestään aiheita. Itse olen ammattikirjoittaja ja olen "keksinyt" aiheita elannokseni pitkään.

      Blogi herättää ja ylläpitää kiiinnostusta ihonhoitoon - eli en mitenkään näkisi, että ilmaiset neuvot syövät yrittäjän leipää. Blogihan ei kuitenkaan tee kasvohoitoa eikä jaa ilmaiseksi tuotteita.

      Toisaalta muut yrittäjät joutuvat tietenkin tekemään parhaansa oman yrityksensä eteen.

      Miten muuten esimerkiksi kissa- ja sotahistoriatekstit voisivat tulla Dermalogicalta?

      Leena

      Poista
  3. Anonyymi23:06

    Minusta tuo on ilkeää panettelua toista yrittäjää kohtaan. Inkeri on hyvä työssään ja on vuosia tehnyt tosi paljon työtä saadakseen vakio asiakaspiirin. Hän sattuu myös omaamaan kirjoittajan taidot ja uskaltaa laittaa itsensä alttiiksi arvostelulle. Jokainen jolla on hiukankin lukutaitoa huomaa jutut saman ihmisen kirjoittamaksi ja mikä mainostoimisto omaa täyden tiedon kosmetologin työstä.
    Jutut vastaa myös täysin Inkerin persoonaa, jos hänen asiakkaanaan on käynyt pystyy tekstit yhdistämään selvästi häneen. Suosittelen, että toisetkin yrittäjät ottaa tästä esimerkkiä ja keskittyvät omaan firmaansa. Uskon, että Inkeri tekee omalle ammattikunnalleen suuren palveluksen, kun kumoaa vääriä käsityksiä. Näin myös huomataan, että kosmetologit eivät ole pelkkiä missukoita, vaan järkeviä ja ajattelevia ammattilaisia.
    Jatka Inkku kirjoittelua ja kokeilkaa muutkin yrittäjät samaa.

    Pirjo

    VastaaPoista
  4. Jatkan vielä... Työskentelen myynti- ja markkinointitehtävissä ja opiskelen viestintää ja journalistiikkaa. Mainostoimistolle pitää aina itse toimittaa tuotetiedot ja faktat joista he sitten koostavat mainoksen tai mediakampanjan. Eli vaikka Inkku saisikin apua joltain taholta pitäisi hänen itse kuitenkin tehdä pohjatyö.

    Minusta näistä epäilijöiden kommenteista paistaa läpi heidän tietämättömyytensä sekä blogimaailmasta, sosiaalisista medioista että ennen kaikkea kosmetologin ammatista. Bloggaajathan tuottavat mielettömiä määriä tietoa ja tekstiä ihan ilmaiseksi kenen tahansa iloksi ja hyödyksi. Inkku on yrittäjänä lähestynyt ilmiötä oman yrityksen markkinoinnin näkökulmasta. Jos käy läpi suomalaisia nettikauppoja on monella muullakin oma blogi jossa promotaan omia tuotteita ja tarjouksia. Inkku on sitten ottanut mukaan myös käytännön kauneudenhoitovinkit, kissajutut ja oman harrastuksensa sotahistorian. Toivon todellakin ettei Inkku lannistu näistä ikävistä epäilyistä koska pidän todella blogin sisällöstä.

    Itse olen aikoinaan löytänyt tänne toisen blogin kautta ja ensin seurannut jonkin aikaa postauksia ja sittemmin ostanut tuotteita Inkun nettikaupasta. Olen myös saanut todella ystävällistä ja ammattitaitoista apua sähköpostitse ja jos vain mitenkään pääsisin kätevästi Helsingistä Hämeenlinnaan kävisin varmasti säännöllisesti hoitolassa hoidattamassa kasvojani.

    Toisaalta sitä voi kai pitää jonkinlaisena menestyksen merkkinä kun alkaa ilkeät puheet nostaa päätänsä...

    VastaaPoista
  5. Onnenkauppa10:49

    Olen itse hämeenlinnalainen yrittäjä ja ollut kuulijana, kun Inkku kertoo blogistaan ja tavastaan käyttää somea. Kiitos siitä, että hän jakaa siinäkin omia oppejaan meille muille yrittäjille. Häpeän niiden yrittäjien puolesta, jotka näitä pa*??*apuheita levittävät. Jos todella jotenkin Inkkua tunnet näistä kirjoituksista tulee esiin hänen puhetyylinsä ja tapansa ajatella asioita.
    Jokaisen yrittäjän pitää keskittyä omaan ja yrityksensä kehittämiseen eikä hakea vikoja toisista. Inkku on tehnyt suuren työn yrittäjänaisten puheenjohtajana Hämeenlinnassa ja auttanut omalla panoksellaan kaikkia yrityksiä. Siitä pitäisi kiittää eikä soittaa turhaa suutaan.

    Yrittäjä

    VastaaPoista
  6. Hiukan jo mietin oliko tuo ensimmäinen kommentti ja kysymyssarja jotain pilaa, vai onko joku ihan tosissaan. En ole koskaan poistanut yhtään kommenttia tästä blogista ja kaikki kommentit ovat olleet asiallisia. Eli tähänkin juttuun vastaan nyt ihan kunnolla. Onneksi moni lukija on kertonut mielipiteensä ja tämä epäileväinen yrittäjäkollega on saanut varmistavaa tietoa siitä, että olen ihan itse nämä jutut kirjoittanut. En pysty ymmärtämään mistä tämä juoru on lähtenyt liikkeelle. Vai oletteko te pitäneet minua alunperin niin aasina etten pystyisi edes blogia kirjoittamaan. Nykyäänhän jokainen koululainen kirjoittaa omaa blogiaa ja keksii aiheet ihan omasta päästään.
    Suosittelen lämpimästi, että alat itse rohkeasti kokeilemaan blogin avaamista. Tämä on ilmainen, ihan kaikkien ulottuvilla oleva asiakaspalvelun muoto. Siinä ei kukaan menetä mitään, jos kerrot omalle asiakaskunnallesi oman ammattiosaamisesi ja annat vinkkejä. Asiakkaat ja muut yrittäjät ainoastaan hyötyvät siitä ja arvostuksen lisääntyminen alkaa pikkuhiljaa näkyä myös kassavirrassa. Ei ole tätä päivää piilottaa osaamiaan asioita, vaan sosiaalinen media on ihan jakamista varten.
    Kirjoittaminen on niin kivaa, että aiheita löytyy jokaisen työstä aivan varmasti. Tämä ei vie paljoa aikaa enkä koe sen ajan olevan poissa jostain tarpeellisemmasta. Hyöty on moninkertainen verrattuna vaivan näköön. Kirjoituksia voi todellakin tehdä myös varastoon ja ajastuksella ne sieltä julkaista. En joka aamu ole blogia kirjoittamassa, vaan usein miten kirjoitan postauksen edllisenä päivänä ja ajastan sen seuraavaan aamuun. Samalla, kun kirjoittaa voi tarkemmin pohtia omaa työtään ja omia ajatusmallejaan, uskon sen kasvattavan minua myös ihmisenä.
    Seuraavan kerran, kun joku ottaa sinulle puheeksi, että käytän mainostoimistoa blogikirjoituksissa, niin miettikää nyt hiukan mitä se maksaa. Ei pieni yritys mitenkään voi ostaa kirjoituksia viestintätoimistolta, vaikka joku Nokian pomo sellaista tekeekin. Kannattaa suunnata kaikki energia omaan luovuuteen eikä toisten asioiden pohtimiseen. Toisaalta hyvä, kun kysyi asiat, niin pääsin niihin vastaamaan ja ainakin vähäksi aikaa jourut selkiää.

    Hyvää ja työn täyteistä kesää!

    Inkeri

    VastaaPoista
  7. Anonyymi14:47

    Anonyymi 18.7.2013 klo 15.38 "on muutaman kerran kuullut, että..." Tämä on hyvä esimerkki siitä kuinka juoru muutetaan todeksi alta aikayksikön. Asia hämmästyttää minua joka kerta yhtä paljon.
    Itse olen hakeutunut Inkerin kasvohoitoon nimenomaan hänen postaustensa takia. Ammattiosaamisen ja -tiedon panttaaminen ei todellakaan ole tätä päivää, päinvastoin. Ainoa, mitä kannattaa pitää salassa, on sellaiset tekniset yksityiskohdat, joita on itse kehittänyt. Esimerkkinä tulee mieleeni henkilö, joka laati artenomi AMK -päättötyönsä kalannahan parkitsemisesta. Oppilaitoksen (Kuopion muotoiluakatemia) kehoituksesta parkitsemisen tekninen osa julistettiin salaiseksi, koska ko. henkilö aikoi perustaa - ja perustikin - oman kalannahkatuotteita valmistavan yrityksen. Myöhemmin nämä mainiot tuotteet ovat vilahdelleet eri julkaisuissa. Päättötyön valmistumisesta on useita vuosia ja joku toinenkin on jo saattanut keksiä, kuinka kyseistä nahkaa parkitaan ja käsitellään kestäväksi. Jonain päivänä joku toinenkin ehkä keksii, kuinka mikrovirtaa voi käyttää kasvohoidossa kivuttomasti. Näin se menee.
    Viime hoitokerralla puhuimme Inkerin postauksista ja satuin kysymään häneltä nimenomaan sitä, mistä hän ammentaa juttujensa aiheet. Ja toden totta, ei niitä keksitä väkisin, ne tulevat luonnostaan aktiivisesti erilaisia asioita harrastavalta ihmiseltä, ja toisaalta ikäänkuin sivutuotteena asiakaskontakteissa syntyneistä keskusteluista, jne. Vain väkisin puserretut jutut vievät aikaa ja sellaiseen menestyvä yksityisyrittäjä ei oletettavasti työtuntejaan tuhlaa.
    Anonyymi 18.7.2013 klo 15.38 kirjoittaa kieliasullisesti kelvollista tekstiä, joten kannustan häntä oman alansa blogin ylläpitoon. Olettaakseni kateus on voimavara vain silloin, kun se kannustaa itseä ja toisia positiivisesti, yrittämään hiukan enemmän, kokeilemaan jotain uutta, olemaan avoin uusille asioille, jne.

    Hyvää loppukesää! MS

    VastaaPoista
  8. Anonyymi16:00

    Turvotuksesta puheen ollen, silli ei minulle maistu, mutta muu suolakala, esim. lohi ja uudet perunat tillin ja voin kera, sekä hyvä kylmä lagerolut ovat heinäkuuni ihania herkkuja. Onneksi tuoreet marjat kompensoivat ja kai niistä saa oikeanlaista nestettäkin, tosin ilman lisättyä sokeriakin tuo neste taitaa olla sokeripitoista. Nestetasapaino unohtuu helposti. Pelkkä puhtaan raikkaan veden nauttiminen pitää poissa päänsäryn ja ripaus merisuolaa pitää poissa mahdollisen huimauksen, mikäli oireisiin ei ole todettu muita syytä. Kun "väärään" ravitsemukseen lankeaa, silmänympärysvoiteella ei ilmeisesti pika-apua turvotukseen saa. Meikeillä siis, mutta kuinka? Muutoinkin iän tuoma silmäluomien kurtistuminen ja silmälasien käyttö asettaa haasteita silmämeikille. 26 -vuotias työkaverini on sitä mieltä, että meikki ei sovi "vanhoille". Onko näin, mitä mieltä olette?

    +60v mittarissa

    VastaaPoista
  9. Minusta meikki sopii kaikille, kunhan on siististi ja huolella tehty. Turvotusta voi vähentää pitämällä jääkaapissa viilennettyjä lusikoita silmillä tai huuhtomalla kasvoja vuorotellen lämpimällä ja viileällä vedellä jolloin verenkierto virkistyy. Voit myös varovasti hieroa kasvoja pyörivin liikkein esim. kosteusvoiteita levittäessä. Inkku varmaan osaa kertoa ammattilaisvinkkejä.

    Huippumeikkaaja Lisa Eldridgen meikkivideot iäkkäämmille kasvoille YouTubessa:
    http://www.youtube.com/watch?v=f-SZA1tkViU
    sekä
    http://www.youtube.com/watch?v=X4J_RrbsxRc

    VastaaPoista
  10. Tuo on ihan kukkua ettei meikki sovi vanhoille. Aivan varmasti sopii. Teen siitä erillisen postauksen huomiselle, koska aihe on niin mielenkiintoinen. Meikillä ei ole ikärajaa!

    Inkeri

    VastaaPoista