sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Palautetta Nanolift kasvohoidosta

Kesä-heinäkuun aikana meillä on käynyt monia uusia asiakkaita, koska ilmeisesti kevään lehtijuttu innosti monia kokeilemaan Nanolift kasvohoitoa. Muutenkin kesäloma-aikaan meille tulee eniten uusia asiakkaita. Uusi asiakas on aina mielenkiintoinen haaste, koska on hyvin innostavaa ja motivoivaa lähteä hoitamaan ihoa ensimmäistä kertaa.

Itse innostun aina kovasti uudesta asiakkaasta ja voisin sanoa, että uusi iho herättää suunnatonta uteliaisuutta. Koen tekeväni vähän salapoliisityötä, että osaan esittää oikeat kysymykset ja päästä oikeille jäljille ihon tilanteesta mahdollisimman nopeasti. Työni on minulle tärkeää enkä koskaan tee yhtään hoitoa, vain "läpihuutojuttuna", mutta uuteen asiakkaaseen paneudun oikeien tosissani. Joskus voi kyselyni tuntua hullultakin, mutta en koskaan kysele sen takia, että haluaisin kaivella ihmisen henkilökohtaisia asioita. Ihon tilanteeseen vaikuttaa koko ihmisen elämä. Kyselen työpaikasta, harrastuksista, terveydentilasta ja elämäntavoista ainoastaan kartoittamalla tämän kaiken löydän parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden asiakkaalle. Teen työtä myös sillä ajatuksella, että asiakkaasta tulee meille vakioasiakas. Haluamme Marin kanssa tarjota asiakkaalle hoitokokonaisuuden ja ratkaisun ihon tilanteeseen. Yhdellä ainoalla hoidolla on aika vaikea saada näkyviä tuloksia.

Sitä kuitenkin uudet asiakkaat eniten hämmästelee, miten hyvältä iho tuntuu jo yhden hoitokerran jälkeen. Valitettavan monella on todella huonoja kokemuksia edellisistä kosmetologilla käynneistä, että en voi, kuin ihmetellä omaa ammattikuntaani. Tosin eihän meille tule ne ihmiset, jotka ovat jo nyt tyytyväisiä omaan kosmetologiinsa. Moni asiakas ei ole vuosikausiin käynnyt kasvohoidossa, kun aikaisemmat kokemukset ovat niin huonoja. Suurin hämmästys on siinä ettei hoito satu ja iho ei ole kirjava hoidon jälkeen. Nanolift kasvohoito on erittäin rentouttava ja sähkövirta ei tunnu juuri miltään. Koskaan iho ei punoita, tai ole kirjava hoidon jälkeen ja iholle voi ihan hyvin tehdä kevyen meikin. Meikki kuuluu meillä hoidon hintaan ja se on nopea viidessä minuutissa tehty päivämeikki, mutta asiakas voi lähteä suoraan meiltä kaupungille. Siitä kuitenkin muistutan, että hiukset menee kasaan pääpannan alla ja otsa-ja niskahiukset rasvoittuu hieronnasta.

Nanolift kasvohoidosta tulee hämmästyttävän paljon hyvää palautetta. Moni ihmettelee turvotuksen poistumista ja ihon sileyttä ja pehmeyttä. Hyvin tehty kasvohoito poistaa aina turvotusta ihan koko elimistöstä ja jos kasvoilla turvotusta on paljon ne suorastaan kapenee. Hoidon jälkeen iho on useita viikkoja helppohoitoinen ja pehmeä. On suuri ilo tehdä työtä mistä saa niin paljon positiivista palautetta ja kiitosta. Nanolift kasvohoitoa kannattaa tulla kokeilemaan, se on myös ihanan rentouttava hoitokokemus.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi22:16

    Muista ikuisesti ekan Nanolift hoitokäyntini. Olin illalla menossa teatteriin ja olin tosi iloinen, kun sain vielä hoidon päätteeksi meikinkin. Olin hiukan pelännyt miten ihoni reagoi, vaikka Mari vakuutti aikaa varatessani, ettei punoituksia tule. Iho olikin oikein hyvänä ja meikki oli kiva juttu. Sitä en vaan tullut ajatelleeksi, että hoito pistää nesteet liikkeelle oikein vauhdilla. Kävin jo muistaakseni hoidon aikanakin veskissä, mutta ilta teatterissa oli yhtä tuskaa. Pissahätä oli yhtenään enkä tiennyt miten päin istua.
    Tämä neuvo ekakertalaisille, että älkää järjestäkö teatteri-iltaa samalle päivälle, kuin Nanolift kasvohoito.
    Olenhan minä ennenkin kasvohoidoissa ollut, mutta ei vaikutus koskaan ole ollut näin huomattava. Jo hoitopetiltä noustessani tuntuu, että naamasta on häipynyt pari litraa turvotusta. Ainakin minun kohdalla hoito osuu juuri kohdalleen ja olen oikein tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli ihan aiheellinen varoitus. Nanolift hoito laittaa nesteet kiertämään ja sitä kannattaa tukea juomalla enemmän hoidon jälkeisinä päivinä. Se juoksuttaa kyllä vessassa ja voin kuvitella, että teatterissa tilanne on tukala. Pyytäkää myös hoidon aikana vesaan, koska ei pysty rentoutumaan, jos hätä on koko ajan.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:59

    Onko sairaudet esteenä Nanolift hoidon tekoon? Minulla on lievä aikuisiän diabetes ja parikymmentäkiloa ylipainoa. Välillä olen aika turvoksissakin ja siksi tekisi mieli kokeilla tätä "ihmehoitoa". Onko diabetes este hoidolle.
    Eräs työkaverini käy teillä säännöllisesti ja hänen ihonsa on hoitojen aikana selvästi muuttunut. Omat rahavarani ei riitä hoitoihin, kun parin kuukauden välein. Onko siitä mitään hyötyä? Toisaalta sekin innostaisi, että voisi kerrankin ostaa hoitoaineet ns.varmanpäälle. Ei aina tuhlaantuisi virheostoksiin, on aika kallista heittää puolet ostoksista roskiin parin kokeilun jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nanoliftissä on kaksi estettä. Toinen on sydänmentahdistin ja toinen on metalli kasvojen alueella. Nyt en puhu mistään hammasimplanteista yms. vaan isoista metallituista, mitä esimerkiksi autokolarien jälkeen laitetaan, kun kasvot on täysin rusentuneet. Itselläni on vain yksi asiakas, jolla on näin suuret määrät metallia kasvoissa ettei hoitoa voi tehdä eli se on hyvin harvinaista.
      Diabetes ei missään tapauksessa ole este. Päinvastoin, kasvohoidot on erittäin suositeltavia diabeetikoille, koska diabetes ohentaa ihoa.
      Paras mahdollinen aikaväli hoidoille on 4-8 viikkoa, vuoden ajasta ja ihosta riippuen. Tuo parin kuukauden väli on ihan hyvä, siinä vielä hoitovaikutus säilyy hyvin. Kotihoitotuotteilla pystyy paljon lisäämään hoitola hoidon vaikutusta. Siinä myös säästyy paljon pitkän päälle, kun ei tule virheostoksia.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi14:27

    En tiedä, voiko ihan "ihmehoidosta" puhua (tulee ehkä liian suuria odotuksia), mutta erittäin miellyttävästä ja vaikuttavasta kasvohoidosta kyllä. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tuntui, että kävelin kaupungilla pää pystymmässä :) Suosittelen ajan varausta ja keskustelua mahdollisista sairauksista, yms. paikan päällä. Sopiva hoitotapa löytyy ja ennenkaikkea saa oman ihon mukaiset ohjeet kotihoitoon. Myös kotihoitotuotteet maksavat. Oman kokemukseni perusteella kannattaa panostaa sopivaan kotihoitoon ja käydä mieluummin vähän harvemmin kasvohoidoissa. Kirjoitan maallikkona ja vain muutaman nanolift-hoitokerran kokemuksella, mutta käsittääkseni hoidosta "saa enemmän irti", kun sitä tuetaan sopivalla kotihoidolla. Hoitotuotteiden hinnat ovat minulle kirpaisevia ja siksi olen tarkastellut asiaa suurempana kokonaisuutena. Huomasin pian, että en tarvitse ihon puhdistukseen enää lainkaan oheistuotteita (kasvopyyhkeet, vanulaput), puhdistusgeeli ja hoitosuihke riittävät. En tarvitse enää eri voiteita kasvoille, kaulalle, silmänympäryksille, yksi hoitovoide riittää. En myöskään tarvitse erillisiä pohjustus- ja meikkivoiteita, pärjään päivämeikissäni primerilla, jne. Nämä ovat jokaiselle henkilökohtaisia kysymyksiä, joten suositan keskustelemaan "purkkiarmeijan komentajien" kanssa henkilökohtaisesti itselle sopivista vaihtoehdoista.
    Nyt tähän blogikeskusteluun on tullut mukaan vinkkejä & linkkejä +60v naisen meikkauksesta. Odotan innolla oman meikkipussini kevennystä vain muutamaan tarpeelliseen tuotteeseen. Kaikkea ei voi, eikä ole tarpeenkaan hankkia kerralla, vaikka kuinka tekisi mieli. Tämä viimeksi mainittu onkin se hankalin juttu ;) ms

    VastaaPoista
  4. Kiva, kun asiakaat kertovat kokemuksiaan toisille asiakkaille, näin tieto on puolueetonta. Hyvällä kotihoidolla voi pitkittää kasvohoitojen väliä, talvella esimerkiksi kuorinta+naamio kuuri lisää huomattavasti kotihoidon tehoa.
    Aivan varmasti Dermalogican kotihoitotuotteet tulee halvemmaksi, kuin sekalainen arsenaali halvempaa kosmetiikkaa. Dermalogica on kalliin tuntuista ostaessa, mutta aineet riittää kaksi, kolme kertaa kauemmin, kun muu kosmetiikka. Olen laskenut tämän monta kertaa ja oikein suunnitellusta kotihoidosta ei tule mitään hukkaostoksia. Sekin on suuri helpotus ettei tarvitse monia purkkeja ja pulloja ja kaiken voi käyttää loppuun saakka.

    Inkeri

    VastaaPoista