torstai 6. tammikuuta 2011

Kulmakarvat ojennukseen

Tärkeintä tämän hetken meikissä on se, että kulmakarvat on varmasti hyvin muotoillut, ja joka karva kohdallaan, ja ojennuksessa. Vaikka olisi ihan meikkaamaton muuten, niin kulmakarvoissa pitää olla joko kulmakynää, tai kestoväriä.

Myönnän kyllä, että kulmakarvat muuttavat paljon ulkonäköä, ja liian tuuheat kulmat tekee silmät raskaamman näköisiksi. Siihen ei kuitenkaan pidä mennä, että kulmat kavennetaan pieneksi, kapeaksi viivaksi. Sehän oli 60-luvun muoti, ja se on valitettavan monelle sen ajan nuorelle, jäänyt "päälle". Tietysti, kun on oikein kauan nyppinyt kulmiaan kapeaksi ei niihin enään karvoja kasvakaan. Nyt siis kulmakarvojen pitää olla tarkasti huolitellut, ja prikulleen oikean väriset, mutta luonnollisen tuuheat.

Paras tuote kulmakarvojen meikkaukseen on Youngblood Artiste pakkaus (hinta 70 €). Siinä on tukevassa peilirasiassa kaksi puuterimaista värinappia, ja yksi vahamainen aine, jolla pystyy pistämään karvat hyvään järjestykseen. Mukana on myös tukevat pinsetit. Puuterimaisella värillä, ja siihen tarkoitetulla levittimella kulmien väri tulee paljon siistimpi, ja luonnollisempi kuin kynämäisellä värillä.

Maailmassa on tietysti tärkeämpiäkin asioita, kuin kulmakarvojen järjestys, mutta onhan nekin ihan hyvä pitää siistinä. Ei kuitenkaan tehdä siitä ryppyotsaista pakkoa, meikkaaminenhan pitää olla kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti