sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Yrittäjänaiset 25-vuotta

Hämeenlinnan Seudun yrittäjänaiset ry täyttää tänä syksynä 25-vuotta. Lokakuun alussa on juhlat Vanajanlinnassa. On oikein kiva joskus mennä ihan iltapuku juhliin ja kauniiseen juhlavaan ympäristöön.

Ostin myös tosi kauniin iltapuvun viime viikolla Finezzasta. Valikoimaa Ullalla oli vaikka millä mitalla ja hinnatkaan eivät olleet pelottavia. Ongelmahan minulla on aina tuo eri koikoinen yläosa ja alaosa, mutta kun on ammattitaitoinen myyjä niin oikeita kokojakin löytyy. Oli ilo olla ammattitaitoisessa palvelussa Finezzassa.

Tuo iltapuku ostos on yksi esimerkki yrittäjänaisyhdistyksen työstä. Me emme Finezzan omistajan Ullan kanssa tuntisi toisiamme ellemme olisi samassa yhdistyksessa. Yksi suuri tehtävä yrittäjänaisten yhdistyksellä on tuo verkostoituminen, yhdistyksen kautta tulee "työkavereita" yksin yrittäjille. Itselleni tuo yhdistys toiminta on ollut varsinainen elämän yliopisto, puheenjohtajuudet ja muut luottamustehtävät ovat todella kasvattaneet ja opettaneet minua.

Olen vakaasti sitä mieltä, että kaikkien yrittäjien kannattaa hakeutua yrittäjäyhdistyksiin ja naiselle paras paikka on yrittäjänaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti