maanantai 17. tammikuuta 2011

Nanolift ihonhoidon kuningatar

Uusi vuosi on lähtenyt alkuun kiireen merkeissä. Uusi Nanolift kasvohoitomenetelmä on saanut asiakkaat innostumaan, hyvät tulokset puhuvat puolestaan.

Nyt on n.50 sarjahoitoa tehty, ja olen todella tyytyväinen niihin tuloksiin mitä on tullut. Tietysti asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä ja ihastuksissaan, mutta työn motivaatiota lisää, kun tulokset on helposti nähtävissä. Olen iloinen myös siitä, että itse muokkaamani hoito on osoittautunut näin toimivaksi. Hoitotulos olisi meidän pakkasilla todella paljon vähäisempi ellen olisi lisännyt hoitoon kosteutta imeyttävää vaihetta.

Nyt kun työvuosia on takana jo kymmeniä, en enään usko kaikkea mitä sanotaan, vaan on jo rohkeutta käyttää omaa järkeään. Suomalaisten iho tarvitsee niin toisenlaisia menetelmiä kuin esim. Italiassa ja Ranskassa, koska meidän talvi syö ihosta kaiken kosteuden. Jos olisin tehnyt Nanolift kojeella pelkkää kasvolihasjumppaa, olisi ihon vahvistaminen jäänyt täysin, ja vaikutus olisi jäänyt puolitiehen. Myös kotihoidossa käytettävä Power rich voide täydentää hoitoa, ja on loistava tuote, vaikka jatkuvassa käytössä.

Toivon, että mahdollisimman moni asiakas löytäisi tämän varmasti turvallisen menetelmän ihon vanhenemista hidastamaan, ja vaaralliset botox kokeilut jäisivät vähemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti