tiistai 14. kesäkuuta 2011

Ambulanssi tuubissa

Aurinko on ollut tänä keväänä niin arvaamattoman voimakas, että palamisvahinkoja on tullut paljon. Suomen ilmakehän otsonimuutosten vuoksi UV-säteily on 20% voimakkaampaan, kuin aikaisempina vuosina. Tämä ihan konkreettisesti tuntuu, palaminen on paljon nopeampaa, kuin koskaan ennen.

Jos näin on käynyt, että kasvojesi iho vähänkin osoittaa merkkejä liiasta auringosta, ihon hoitoa pitää tehostaa heti. Dermalogican paras keino tähän on Multivitamin Recovery Masque (75ml 66 €). Tämä naamio korjaa nopeasti ihon vaurioita, ja helpottaa kuumottelua, punoitusta ja kirvelyä.

Amerikkalaiset kosmetologit ovat nimenneet naamion " ambulanssi tuubissa" tuotteeksi. Tämä tuote on nopea apu lähes kaikkiin ihon ongelmiin. Se on, kuin ambulanssi joka auttaa  ja toimii nopeasti. Naamio levitetään paksuna kerroksena puhtaalle iholle, ja paksun kerroksen antaa vaikuttaa noin 10 min. Tämän jälkeen imeytymätön osa pyyhitään pois, ja loppu saa vaikuttaa yön yli.

Tuote toimii myös muualla, kuin kasvoilla. Jos vain raaskii levittää isoille alueille, niin yhtälailla olkapäiden palaminen helpottuu. Toinen kohta mikä palaa pahasti, on jalkojen päälystät. Jos on avonainen kenkä, ja on koko päivän liikkunut auringossa, niin suojaamaton iho on takuulla palanut pahasti. Silloin kannattaa käyttää Multivitamiini naamiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti