maanantai 27. helmikuuta 2012

Hiihtoloma tunnelmaa

Tällä viikolla on Hämeenlinnan koululaisilla hiihtoloma ja myös Mari on lomalla, kun hänen vanhin lapsensa on jo koululainen. Nämä koulujen loma-ajat ovat aina meidän kiireintä aikaa ja tämän viikon hoitoajat täyttyivät jo viikkoja sitten.

Tänään maanataina työtilanne oli poikkeuksellisen kiireinen, koska olin yksin työssä. Jouduin pitämään puhelinvastaajaa aamupäivällä päällä, koska en ehtinyt puhelimeen. Toivonkin,että asiakkaat antavat sen anteeksi ja soittavat, vaikka huomenna uudestaan. Maanantai aamupäivät ovat puhelujen suhteen aina kiireisiä, mutta Marin kanssa kaksistaan työ jakautuu luontevasti. Olin myös parikymmentäminuuttia jäljessä aikataulustani ja se kyllä harmitti minua. Olen aika harvoin myöhässä aikataulusta, koska vuosien kokemus auttaa rytmittämään työn oikein. Tätäkin pyydän anteeksi, että asiakkaat joutuivat odottamaan. Onneksi kenelläkään ei ollut kiire ja kaikki jaksoivat hyvin odottaa ja rauhoittua odotustilassa. Joskushan on suorastaan etu asiakkaalle, että hän joutuu hetken aikaa odottamaan ja istumaan paikallaan. Moni tulee, niin kovalla kiireellä, että vaatii aikaa kunnes ruumis ja mieli rauhoittuu.

Tuo uusi tehotippa on myös ollut, niin suosittu, että sitä käydään päivän mittaan ostamassa. Overnight repair serum on kiinnostanut myös asiakkaiden ystäviä tai sisaruksia. Muutama on käynnyt ostoksilla sillä perusteella, että ovat ystävältään kokeilleet. Se on ihan poikkeuksellista. En muista vastaavaa menestystä minkään aiemman uutuustuotteen kohdalla.

Sanoin alussa, että tämä viikko on jo täynnä, mutta yksi peruutusaika löytyy keskiviikolta, tuossa keskipäivän tienoilla. Muutenkin tilanne voi muuttua, aina kannattaa soittaa ja kysyä peruutusaikoja. Sähköpostiakin voi laittaa ja osoite on: info@kauneushoitolainkeri.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti