perjantai 10. helmikuuta 2012

Youngblood

Youngblood on meidän käyttämän meikkisarjan nimi ja nimi tulee sarjan kehittäjän Pauline Youngbloodin sukunimestä. Pauline Youngblood on amerikkalainen meikkitaiteilija ja maskeeraaja. Me olemme käyttäneet ja myyneet Youngblood meikkisarjaa viitisen vuotta. Vaihdoimme edellisen mineraalimeikkisarjamme tähän koska Youngblood on modernein ja edullisin korkeatasoinen mineraalimeikkisarja.

Mineraalipigmentin käyttö meikkituotteissa mullisti täysin koko meikkimaailman. Se oli niin totaalinen muutos meikkien raaka-aineissa, että on aivan selkeä ero onko meikissä synteettinen väriaine vai mineraaliväriaine. Tähän asti oli meikeissä käytössä ainoastaan samoja väriaineita, kuin esimerkiksi maaliteollisuudessa tai vaateteollisuudessa. Väriainetta pigmenttiä yritettiin jotenkin suojata erilaisilla muilla raaka-aineilla ettei se aiheuttaisi niin paljon ärsytyksiä. Se teki meikeistä paksuja, huonosti levittyviä ja helposti ihoa kuivattavia ja tukkivia.

Youngblood on täysin erilainen koostumukseltaan, kuin meikit 90-luvulla. Se ei takuulla kuivata tai tuki ihoa, aineet levittyvät helposti ja ovat ohuita ja kevyitä. Meikit on myös paljon helpompi nykyään poistaa iholta, kuin aikaisemmat meikkituotteet. Suosittelen lämpimästi, että kannattaa vaihtaa meikkituotteensa mineraalimeikkeihin. Varsinkin nuorelle, rasvoittuvalle iholle ja vanhemmalle kuivalle iholle mineraalimeikit parantavat ihon hyvinvointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti