maanantai 28. elokuuta 2017

Tähtitarjouksessa Skin Hydrating Booster!

TÄHTITARJOUS on SKIN HYDRATING BOOSTER NYT 75€ (99€) kosteuttava tehotippa ja saat lahjaksi Daily Superfoliant mikrokuorinnan ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakoisena. Arvo 47€

Superkosteuttava Skin Hydrating Booster

Meidän suosituin tehotippa on puhdasta kosteutta sisältävä Skin Hydrating Booster joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Tämä tehotippa ei pelkästään lisää ihon kosteutta vaan se parantaa ihon oman kosteuden sitomiskykyä. Juuri tässä vaiheessa syksyä on syytä lisätä kotihoidon kosteuttavaa vaikutusta. Kohta alkaa sisälämmitys ja se on iholle todella kuivattavaa ja kuivumisen enalta ehkäisy on kaikista tehokkainta hoitamista. Skin Hydrating Booster sopii myös silmien ympärille ennen silmänympärysvoiteen levitystä. Tätä tehotippaa suosittelen käytettäväksi joka aamu ja ilta kasvoille, kaulalle ja silmien ympärille. Kun tehotippaa käytetään kaksi kertaa päivässä tuo pullo riittää on parikuukautta.

Lahjatuotteet täydentää kotihoitoa

Yritän aina valita nämä kaupan päälliset sellaisia, jotka tukevat tuon Tähtitarjouksen vaikutuksia. Niin nytkin tuo Daily Superfoliant ja Antioxidant Hydramist lisää Skin Hydrating Boosterin vaikutuksia. Daily Superfoliant kuorintajauhe tuli myyntiin vasta helmikuussa joten nyt on hyvä tilanne sitä kokeilla ellet ole sitä vielä käyttänyt. Daily Superfoliant on hyvin saman tyyppinen kuin suursuosikki Daily Microfoliant taikajauhe. Se on kuitenkin tehty Age Smart hoitolinjaan ja se sopii täydentämään ikääntyvän ihon kotihoitoa. Kuorinta sisältää lääkehiiltä joka imee itseensä kaikkea ulkoapäin rasittavaa likaa esimerkiksi ilman saasteita, huonon sisäilman rasituksia ja muuta likaa. Se on myös hyvä kuorinta lisäämään Skin Hydrating Boosterin imeytymistä. Tuosta pienestä matkakoosta saa noin kymmenkunta kuorintakertaa. Antioxidant Hydramist hoitosuihke myös lisää Skin Hydrating Boosterin imeytymistä. Kaikki hoitosuihkee auttaa seuraavaksi käytettävien tehoaineiden imeytymistä ja vaikutuksia.

Tervetuloa ostoksille!

1 kommentti:

  1. Anonyymi12:56

    Pitääkö paikkaansa että osa Dermalogican tuotteista on peräisin vielä 80-luvulta, jolloin yritys on perustettu?
    Tälläistä tietoa löytyy netistä.

    Leena K

    VastaaPoista