maanantai 29. elokuuta 2011

Kuiva tai atooppinen iho

Yleensä superkuiva, tai atooppinen iho voi kesällä paremmin. Tänä kesänä niin ei välttämättä ole käynyt. Ilmeiseti kesän helle on ollut pahasta kuivalle iholle, koska ongelmia on yllättävän paljon. Aivan sama ilmiö oli viime kesänä.

Yleensä kuiva iho on parhaimmillaan tähän vuoden aikaan, aurinko on parantava asia atooppiselle ihottumalle. Kesällä on myös ilman kosteus niin paljon suurempi, ettei  iho pääse kuivumaan. Helle on tuonnut ihan toisenlaisen ongelman. Kun on niin kuuma, että iho on hiestä märkä jatkuvasti, niin ihosta huuhtoutuu pois kaikki oma suoja, ja rasva. Ilmeisesti tulee samanlainen reaktio, kuin pesisi ihoa koko ajan. Hiki on myös suolaista, ja siksikin kuivattavaa.

Tämä on nyt jo toinen kesä, kun joudun tämän poikkeusreaktion kanssa tekemisiin kasvohoidon yhteydessä. Kyllähän tilanne korjaantuu kasvohoidolla, mutta tätä pitäisi ennalta ehkäistä. Jos näin kuumia kesiä on edelleen, niin nyt tiedän tarjota asiakkaille kosteuttavaa Skin hydrating boosteria ( 93 €) kesän ajaksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti