keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Daily microfoliant voitti palkinnon

Dermalogican tuotteet ovat taas saaneet kiitosta ja palkinnonkin. Suomalainen Elle lehti valitsi vuoden kuorintatuotteeksi Daily microfoliantin (71€). Se ei ole mikään uusi tuote, vaan jo kymmenisen vuotta markkinoilla ollut Dermalogican suosituin tuote. En varmaan tarpeeksi usein muista kertoa näistä tuotteista mitkä ovat vuosien ajan palvelleet hyvin ja monen asiakkaan vakiovaruste.

Kuorinta aine on kaikille ihoille ehdottoman tärkeä, ilman kuorinta ainetta iho ei koskaan kunnolla puhdistu. Kuorinta aine ei kuitenkaan saa olla liian voimakas ja sen hyvä laatu on tärkeämpää, kuin muissa ihonhoitotuotteissa. Daily microfoliant on aina varma valinta, niin herkkää ja ohutta ihoa ei olekkaan ettei se hyötyisi Dailysta. Dailyn lempinimi on taikajauhe, koska sen vaikutus todella tuntuu ihossa. Sen käyttö on helppoa, koska sen ei tarviste antaa vaikuttaa, vaan sillä vain pestään iho. Tuote on jauhemainen ja sitä otetaan puoliteelusikallista kämmenelle ja hiukan laitetaan vettä kraanasta joukkoon. Jauheesta tulee vaahto jolla pestään iho ihan, kuin jollain pesuaineella. Tämä tehdään aina puhtaalle iholle eli meikki ja muu lika pestään ensin puhdistusaineella pois.

Daily microfoliant kuorii ihosta vain täysin kuolleen solukon, mitään ihon tärkeitä suoja-aineita se ei irrota. Tuotetta voi käyttää ihotyypistä riippuen päivittäin. Suomen rankassa talvisäässä suosittelen sitä joka kolmas päivä. Kaikki muut tuotteet imeytyvät paremmin, kun ihosta on kuorittu pois kuollut solukko. Tuosta uudesta Overnight repair serumistakin saa paremman vaikutuksen, kun ihoa kuorii säännöllisesti. Suosittelen Daily microfoliantia kaikille perustuotteeksi puhdistusmaidon lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti