perjantai 16. maaliskuuta 2012

Supertehokas Nanolift kasvohoito

En ole pitkään aikaan kirjoittanut tässä blogissa Nanolift hoidosta, mutta teemme sitä jatkuvasti. Mehän aloitimme tekemään Nanolift hoitoa 2010 syksyllä ja nyt se on meidän eniten tekemä hoito. Se mitä alunperin uumoilin hoidon tehokkuudesta on toteutunut ihan yli odotusten. Nanolift kasvohoito on ehdottomasti tämän päivän tehokkain turvallinen ihonhoitomenetelmä. Käytän sanaa turvallinen siksi, että varmaan on olemassa jotain tehokkaampiakin hoitoja esimerkiksi pistoshoidot, mutta niiden turvallisuudesta ei kukaan tiedä. Korostan sitä, että me emme koskaan tee hoitoja jotka jostain osin, tai joskus myöhemmin koituisivat asiakkaalle vaaraksi.

Nanolift kasvohoidossa yhdistetään kolme vaikutusta yhteen hoitoon. Mieto mikrovirta, tehokkaat vaikutusaineet ja käsin hieronta, tuloksena mielyttävä, rentouttava hoito jonka vaikutukset näkyy heti. Olen vieläkin hämmästynyt, kun teen Nanolift hoidon uudelle asiakkaalle, että miten selkeä vaikutus hoidolla on. Kolmen kerran hoitosarjalla on aivan selvä kiinteyttävä ja siloittava vaikutus. Suosittelen, että kannattaa tulla kokeilemaan Nanolift hoitoa, koska tulos on hyvä nähdä omin silmin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23:28

    Minua on alkanut kiinnostaa blogisi lukijana tuo Nanolift-hoito kovasti. Harmi, ettei sitä taideta tehdä muissa Dermalogica-hoitoloissa kuin teillä? Näin olen ymmärtänyt.
    Harmi siksi, että asun Helsingissä ja sinä et. :)

    Olen juuri kohderyhmään kuuluva 50+ nainen ja minulla on muutaman vuoden sisällä ihon kimmoisuus laskenut nopeasti. Menopaussi on jo ohitettu ja ilman korvaushoitoa, joten hormonit lienevät suurin syy ihon veltostumiseen.

    -Tiina-

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Anteeksi, että huomasin kommenttisi ja kysymyksesi vasta nyt. Tosiaankin tuota kehittämääni Nanolift hoitoa tehdään toistaiseksi ainoastaan meillä. Meillä kyllä käy paljonkin asiakkaita Helsingistä tai Tampereelta. Olen illalla myöhään töissä ja otan viimeisen asiakkaan klo 19.00, joten Helsingistäkin meille ehtii.
    Olet oikeassa tuon estrogeenin suhteen, sen loppuminen elimistöstä nopeuttaa vanhenemisen ja ohentaa ihoa, mutta sitä voidaan paljon estää hyvillä kasvohoidoilla. Ellet pääse hoitoon, niin tehokkain kotihoitotuote on Power rich( 50ml 225€) voide, joka kuuluu myös Nanolift sarjahoidon yhteydessä kotikäyttöön.Voide on arvokas, mutta joka tippa on hintansa väärtti. Power rich voiteen vaikutusta vielä tehostaa uusi Overnight repair serum ( 15ml 98€), kun nuo kummatkin tuoteet on yhdessä käytössä niin ne riittävät noin kaksi kuukautta. Silloin tuotteiden hinnaksi tulee päivää kohti noin 5€, moni käyttää saman summan tupakkaan päivittäin.
    Dermalogicalla on myös muita hyviä hoitotuotteita hidastamaan ihon vanhenemista.

    Inkeri

    VastaaPoista