perjantai 9. maaliskuuta 2012

Rintarikos

Nyt uutisoitiin, että viallisten silikoonirintaimplanttien valmistaja ranskalainen Jean-Claude Mas on pidätetty. Hän ei pystynyt maksamaan 100,000 euron takuusummaa, joka olisi vapauttanut hänet oikeuden käynnin ajaksi. Tämä herra on sen firman omistaja ja johtaja joka käytti silikooni implanteihin rekisteröimätöntä ja ilmeisesti myös tutkimatonta silikonigeeliä. Nyt monet sadat tuhannet naiset ovat vaara vyöhykkeellä, kun ei tiedetä mitä tämä silikonigeeli aiheuttaa.

Tämä on ensimmäinen suuri, monen maan laajuinen rikos mikä on tullut esiin kauneudenhoito lääketieteessä. Viimeinen se ei takuulla ole, koska kaikkia näitä aineita mitä lääkärit käyttävät esimerkiksi ryppyjen pistoshoidoissa liikkuu todella paljon väärennettyinä. Meillekin on tullut useampi varoituskirje Valviralta missä kerrotaan mitkä Restylane yms. ampullit ovat koodin perusteella väärennettyjä. Suomen tulli takavarikoi useiden satojen tuhansien edestä vuodessa näitä pistoshoitoihin tarkoittettuja aineita, jotka ovat väärennöksiä. Kaikki lääkeaineisiin liittyvä rikollinen kauppa on todella suurta ja ilmeisen kannattavaa. Niissä asioissa ei todellakaan kanata uskoa kaikkea.

Yleensä nuo lääkäreiden kauneudenhoitobisnekset ovat hyvin rahakkaita, mutta tuo alussa mainittu herra on tainnut tuhlata kaiken, jos ei edes sataatuhatta euroa takuisiin löytynyt.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti