sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Joululahjatoivomuksia

Olen suunnittelemassa vuoden viimeistä asiakaskirjettä ja loppuvuoden tarjoustuotteita. Päätimme myös Marin kanssa osallistua Hämeenlinnan Reskan jouluavajaisiin joka on 23-24.11-12. Joulunavausviikonloppuna kaupat ovat auki perjantaina kello 21 saakka ja lauantaina kello 15 asti. Mehän emme ole lauantaisin työssä ja perjantaisin, niin kuin muinakin arki-iltoina olen melkein aina työssä kello 21 saakka. Haluan kuitenkin firmani kanssa olla mukana kaikessa yritysten yhteisissä tempauksissa, koska arvostan suuresti yhteistyöverkostoa yritysten kesken. 

Liikkeeni on auki lauantaina 24.11 klo 10-15 ja perjantaina kello 17.30-21.00 pelkästään ostoksilla käyville asiakkaille emme siis tee hoitoja. Poiketa tietysti saa muutenkin mitään ostopakkoa ei ole. Kaikki ovat tervetulleita ihan vaan tutustumaan hoitolaan.

Nyt kuitenkin kyselisin lukijoiden toiveita siitä millaisia tarjouksia haluatte joulua varten. Oletteko ajatelleet ostaa lahjaksi kosmetiikkaa ja olisiko se meikkejä vai hoitotuotteita? Siis Youngbloodia vai Dermalogicaa? Minkä hintaluokan tuotteita olisitte valmiita ostamaan lahjaksi. Entä minkälaisia lahjakortteja haluaisitte antaa. Olisko kiva, jos verkkokauppaan voisi ostaa lahjakortin?Mitä tuotteita teidän mielestänne olisi hyvä nyt olla tarjouksessa? Haluaisitteko, että Youngbloodin tuotteista olisi enemmän tarjouksia?

Jos tuo lauantain aukiolo menee kivasti ja kannattavasti voisimme Marin kanssa harkita, että pitäisimme avoimien ovien päivän myös joulukuussa. Joko sunnuntain tai lauantain. Pitää nyt kuulostella toisten yrittäjien mielipiteitä. Ja ennen kaikkea haluan kuulla asiakkaiden ja lukijoiden mielipiteet. Olkaa siis kilttejä ja kertokaa ajatuksianne, ideoitanne ja toivomuksianne.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi14:06

    Mineraalimeikistä ns aloituspakkaus lahjalistalla, vaalealle ja punoittavalle iholle soveltuvia sävyjä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:16

    Minä toivoisin kasvojen puhdistusaineista tarjouksia, koska ne ovat perustuotteita ja niitä voisin ostaa myös sisarilleni joululahjaksi.
    Ihanaa olisi myös, jos overnight repair serum olisi tarjoushinnalla.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi02:25

    Kyselin jo tuossa toisessa postauksessa meikkiaikoja ja koska olen huomannut YB: n meikkien kestävän raskaankin työpäivän, niin meikkitarjoukset olisi toivottavia.
    Mien olisi lahjakortti meikinohjaukseen teinitytöille ja toinen vähän vanhemmille.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi02:28

    Vielä jatkoa edelliseen kommenttiin. Onko tuolloin joulunavaus lauantaina saatavilla jo Skinperfect Primeriä?

    VastaaPoista