lauantai 10. marraskuuta 2012

Nanolift kasvohoito

Kerronpa taas kertaalleen mitä ja mikä Nanolift kasvohoito on. Hoito herättää aina vaan enemmän kiinnostusta ja lähes kaikille uusille asiakkaille suosittelemme sitä. Nanolift kasvohoito on ihan minun ja Marin yhdessä kehittämä hoito, jossa hyödynnämme Dermalogican ihonhoitotuotteita ja Nanolift hoitokojetta.

Yhdistin kaikki tietämykseni ihosta ja kasvohoidoista mitä olin yli kolmenkymmenen vuoden työkokemuksessa saannut. Suuri puute on ollut se ettei kasvohoitoja koskaan suunnitella suomalaisille ja Suomen ilmastoon ja sen puutteen minä ja Mari poistimme. Olemme nyt tehneet Nanolift kasvohoitoa kolmisen vuotta ja tulokset ovat parempia, kun ikinä uskalsimme odottaakaan. Jokainen Nanolift kasvohoito on yksilöllisesti suunniteltu juuri sen hetkiselle asiakkaalle. Käytämme Dermalogican hoitotuotteita, mutta jokainen aine valitaan tilanteen ja asiakkaan mukaan. Siksi hoito soveltuu ihan kaikille ja moneen iho-ongelmaan.

Nanolift kasvohoito aloitetaan aina kuorinnalla ja sen jälkeen käsittelemme ihoa parikymmentä minuuttia mikrovirralla. Ensimmäinen kymmenen minuuttia on kasvolihasjumppavaihe jolloin mieto mikrovirta aiheuttaa lihaksen supistelua. Aivan samalla tavoin, kun olisi kuntosalilla nostelemassa painoja lihas supistuu ja laukeaa ja vaikutus on erittäin tehokas. Lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta paranee ja jos hoitoa tehdään useampia kertoja kasvot myös kiinteytyvät. Toinen kymmenen minuuttia on imeyttävävaihe ja siinä mikrovirta imeyttää vaikuttavat hoitoaineet tehokkaammin, kuin käsin hieronnalla on mahdollista. Tämä mikrovirtakäsittely ei tunnu juuri miltään, missään tapauksessa se ei ole epämiellyttävää. Tätä samaa mikrovirtaa on kasvohoidoissa käytetty vuosikymmeniä, mutta yleensä se on erittäin kivuliasta. Kehitimme menetelmän niin ettei hoito satu, koska on vastoin ajatusmaailmaani, että kasvohoidossa ei pystyisi rentoutumaan.

Tuon mikrovirtavaiheen jälkeen tehdään energiakasvohieronta, joka vilkastuttaa aineenvaihdunnan ja poistaa turvotusta. Sitten teemme myös perinteisen klassisen kasvohieronnan joka parantaa ihon toimintaa, rentouttaa ja imeyttää suojaavat aineet ihonpintaan. Viimeiseksi iholle laitetaan ihotyypin mukainen naamio. Hoidon hintaan kuuluu myös kulmien muotoilu. Jos iholla on mustapäitä, tai talitukkeutumia ne yleensä lähtevät hoidon aikana pois, tai ne puhdistetaan mekaanisesti. Hoitoon varataan aikaa melkein kaksituntia ja sen hinta on 112€.

Jokaisen kasvohoidon yhteydessä teemme aina suositukset kotihoitoa varten ja suunnitelman seuraavista hoidoista.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi10:22

  Voin vilpittömästi suositella Nanolift kasvohoitoa. En rentoudu missään niin nirvanassa, kun Inkun käsissä. Nesteet lähtevät toimimaan ja kasvot kapenevat. Aivan loistava hoito tehdä pari päivää ennen juhlia.
  Toivottavasti kaikki miehet jotka pohtivat lahjakorttia vaimoilleen marssivat ostamaan Nanolift kasvohoitoon lahjakortin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20:57

  Loistava hoito. Alle puolessa vuodessa ovat kasvon piirteeni kiinteytyneet ja yhdessä laadukkaiden hoitotuotteiden kanssa on ihoni kirkastunut, huokoset pienentyneet ja kasvoni ovat siistiytyneet huomattavasti. Hoito on todella rentouttavaa. Säännölliset hoidot antavat loistavan hoitotuloksen.
  Tyytyväinen kyllä :)

  VastaaPoista