perjantai 30. marraskuuta 2012

Viimeisintä tietoa SkinPerfect Primerin tuotannosta

SkinPerfect Primer on käytössä osoittautunut aivan huipputuotteeksi, jonka kaltaista ei ole koskaan aiemmin ollut myynnissä. Oma meikkini pysyy paremmin, kuin koskaan ja ihoni voi selvästi paremmin. Saamme tuotteesta kehuja päivittäin ja kyselyjä milloin sitä on meillä myynnissä. Moni ulkomaille matkustava asiakas on pyytänyt osoitetta mistä juuri siinä maassa tuotetta saa. SkinPerfect Primerin loppuminen on aiheuttanut todella päävaivaa Dermalogican maahantuojalle Suomessa ja Euroopan jakelukeskuksessa Lontoossa. Myös Mari ja minä olemme olleet noloina, kun emme saa tuotetta jota asiakkaat haluavat. Muissa Euroopan kaupungeissa on ollut aivan sama tilanne, kun meillä eli Skinperfect Primer on todellakin loppu koko Euroopasta eikä pelkästään Suomesta.

Marraskuun aikana on tullut useita eri tietoja milloin tuotetta on tulossa, koska tilanne on uusi myös Dermalogican tuotannolle. Pahin tieto oli se, että olisimme saaneet sitä normaalisti vasta ensi keväänä    maalis-huhtikuulla. Onneksi se tieto ei pitänyt paikkaansa, vaan Dermalogica muutti tehtaidensa tuotantoa ja nyt meille on luvattu, että ensi vuoden alusta toimitukset pelaa normaalisti. Meidän hoitolan kohdalla tilanne on seuraavanlainen, että joudumme pitämään varauslistaa SkinPerfect Primeristä, koska saamme toistaiseksi pieniä eriä kerralla. Kaikki jotka ovat jättäneet varauksen viime viikon aikana tulevat sen saamaan tällä viikolla. Eli huomenna perjantaina 30.11 saamme iltapäivällä noin klo 14 jälkeen kuorman ja olemme paikalla klo 18.00 saakka, niin tuotteen voi tulla noutamaan heti, tai sitten ensi viikon alussa.

Joudumme kuitenkin tämän vuoden puolella turvautumaan varauslistaan ja kannattaa soittaa, tai laittaa sähköpostia, että varmasti saatte SkinPerfect Primerin ennen joulua. Olen varannut 60 kpl kiintiön ja sen enempää emme ennen vuoden vaihdetta saa. Nuokin tuotteet eivät tule yhdellä kertaa, vaan sitä mukaan, kun sitä Suomeen saadaan. Onneksi tässä ei ole, kuin viitisen viikkoa tätä vuotta ja sitten vuoden 2013 on luvattu toimitusten kulkevan normaalisti.

Lähetämme myös tavaraa muualle Suomeen, niin voit laittaa meille sähköpostilla tietosi, niin saat oman tuotteesi heti, kun sinun vuorosi tulee. Suosittelen myös ettei tämän parempaa tuoteetta voi antaa lahjaksi sisarelle, tai ystävättärelle ja sehän sopii aivan kaikille ihotyypeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti