lauantai 17. marraskuuta 2012

Sopivat meikit eri ihotyypeille

Moni asiakas tuskailee meikkivärien kanssa ja tarvitsee apua oikeiden värisävyjen löytämiseen. Hyvin usein koetaan epävarmuutta siitä onko esimerkiksi tämä huulipuna nyt varmasti oikea väri. Yleensä olen sitä mieltä, että meikkivärien valinnassa vaikuttaa paljon mielentila, vaatteiden värit ja tilaisuus missä meikkiä käytetään. Ei ole olemassa, vain yhtä varmasti oikeaa väriä, kannattaa vaan rohkeasti kokeilla.

Nyt, kun on taas talven kylmä, sinertävä valo ulkona ja sisällä hämärää, tai kovaa loisteputkivaloa tuli mieleeni muutama perussääntö meikkiväreistä. Suomalaisilla naisilla on suuri mieltymys liilasävyisiin ja sinipohjaisiin huulipuniin. Talvella, kun lumesta heijastuva valo on kylmän sinertävää se nostaa huulipunan sävystä kaiken sinertävyyden esiin. Sama väri mikä voi kesällä näyttää raikkaan pinkiltä onkin talvella sinertävä ja saa huulet näyttämään paleltuneilta. Samoin siniliilat huulipunat korostavat talvivalossa ihon couperosaa. Sinertävä huulipuna korostaa voimakkaasti näkyviä sinertäviä, tai tumman punaisia laajentuneita verisuonia. Suosittelen, että tähän aikaan vuodesta otettaisiin käyttöön lämpimät ruskeat, tai korallit sävyt. Kannattaa kokeilla myös muuttaa lämpimän sävyisellä huulikiilteellä liilahtavaa huulipunaa paremmaksi. Youngbloodin huulikiilteet (37€) ovat ihanan rasvaisia ja hyviä myös liian kuivien huulipunien päällä. Huulikiille sävyt Coral Kiss, tai Briliance ovat lämpimiä sävyjä ja niillä voi parantaa vanhan huulipunan väriä.

Samoin poskipunissa sinertävät ja pinkit sävyt korostaa couperosaa, tai muuten helposti punoittavia poskia. Poskipunakin on hyvä vaihtaa lämpimään aurinkopuuterityyppiseen meikkiin, tai korallisävyiseen poskipunaan. Hyvä väri ihan kaikille talvella on Youngbloodin Tangier väri (42€).
Hyvä jippo saada punakoita poskia huomaamattomammiksi on käyttää kirkkaan, lämpimän punaista huulipunaa. Voimakkaan ja lämpimän punaiset huulet vie huomion pois poskien punoituksesta ja kaikki  huomaavat vain tyylikkäät huulet.

Meillä on avoimet ovet ja joulun avajaiset perjantaina 23.11 klo 10-21 ja lauantaina 24.11 klo 10-15, tule vaikka silloin paikalle niin valitaan sinulle uudet meikkisävyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti