perjantai 2. marraskuuta 2012

Meikillä pirteyttä pimeyteen!

Nyt alkaa olla taas niin pimeä vuodenaika ettei kukaan näytä miltään kadulla vastaan tuliessa. Eilen illalla, kun lähdin työstä tuossa klo 20 tienoilla, vastaani kadulla tuli iäkäs rouva tyylikkäässä takissa ja ihanan kirkas ja raikas punainen huulipuna huulilla. Tuli itsellekin oikein hyvä mieli, kun ihmisestä näkyi muutakin, kuin harmaat kasvot. Siinä taas kerran huomasin miten suuri merkitys meikillä ja väreillä on. Tein heti johtopäätöksen, että siinä menee nainen joka on sinut itsensä kanssa ja uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä. Valitettavan moni nainen valitessaan huulipunaa pelkää, että onko se liian räikeää, erotunkohan aivan liikaa ja ostaa sitten jonkun pliisun perusvärin.

Suomalainen nainen yleensä pelkää, että meikkaa liian voimakkaasti. Ihmettelen sitä hiukan, koska se on todella harvinaista nähdä, että jollain on liikaa meikkiä. Ihan voisin sanoa, että 90% naisista voisivat voimistaa huomattavasti meikkiään. Siitä olen tyytyväinen, että kun kasvohoidon aluksi otan asiakkailtani meikkiä pois, niin heillä on todella kaunis meikki. En varmaan huomaa sitä tarpeeksi usein sanoa, mutta jos luet tätä ja olet joskus ollut minulla kasvohoidossa ja tullut suoraan työstä meikin kanssa, niin voit uskoa, että osaat tehdä todella nätin meikin. Kosmetologina tietysti otan hiukan kunniaa itsellenikin, koska monella on yhdessä valitsemamme Youngblood meikkivärit. Mitään epävarmuutta ei suomalaisen naisen tarvitsisi kokea meikkaamisen suhteen. Ainoastaan rohkeutta lisää huulipunavalintoihin.

Pelkästään se, että rajaa huulet kirkkaammalla, tai voimakkaammalla rajausvärillä tekee huulimeikistä tehokkaamman ja napakamman. En tarkoita sitä, että huultenrajaus olisi ihan erivärinen, kuin huulipuna.  Voisi rajata huulet ihan kirkkaan punaisella esimerkiksi sävy Truly Red ( 23€ ) ja levittää sitten huulipuna siihen päälle. Näin kirkasta rajausta ei näy, mutta huulimeikistä tulee tehokkaampi. Kivoja vahvoja helmiäishuulipunia on Spicy ( 31€) ja Mystere ( 31€) Spicy on rusehtava, kuparin sävy ja Mystere on tumma, kirkas punainen missä on kultapigmenttiä. Sitten mattavärinä kaunis ja voimakkaampi on Vivid ( 31€)ja Coral Beach (31€)on taas kirkas koralli.  Helppo jako on se, että Spicy ja Coral Beach käy vaalea hiuksisille ja Mystere ja Vivid tummille.

Huulikiilteistä aivan ihana väri on Rhapsody ( 37€)ja sen, kun rajaa Trudy Red rajauksella niin se pysyy myös paremmin. Huulikiille väri Guava(37€) on aivan selkeä, puhdas punainen. Huulikiilteet ovat kuitenkin sen verran läpikuultavia etteivät ne ole liian voimakkaita. Kirkkaan punaisen huulipunan käyttöä voi harjoitella tuolla Guava huulikiilteellä ja rajata se Trydy Red huultenrajauskynällä. Yleensä se on vaan muutosvastarintaa ettei vaihda huulipunaansa. Ei haluta näyttää erilaiselta, kuin ennen ja siksi valitaan jotain tuttua ja turvallista.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi23:31

  Olen sinun neuvostasi uskaltautunut käyttämään paljon voimakkaampia huulipunia, kuin itse valitsisin. Viimeksi ostin tuon Spicy sävyn ja olen saanut monta kommenttia kivasta huulipunasta. Oranssinen Casablanca on myös yksi lempivärini ja näin talvella olen sen päälle laittanut Guava huulikiillettä, niin saan siihen lisää punaisuutta.
  Youngbloodin meikit ovat aina olleet onnistuneita ostoksia, kaikki meikit mitä olet suositellut ovat olleet ihan oikeasti käytössä. Kiitos hyvistä neuvoista!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi00:33

  Onko Youngbloodilla vielä sellainen luomivärisävy, kuin Irish Moss? Se on kaunein vihreä luomiväri mitä olen käyttänyt ja nyt se alkaa olla lopuillaan.
  Youngbloodin ripsiväri on myös erinomainen, mutta onko siinä muita sävyjä, kuin musta? Tuleeko Youngbloodista mitään tarjouksia vielä ennen joulua?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi02:10

  Olen ollut hyvin allerginen meikkien väriaineille, mutta onneksi uskaltauduin kokeilemaan YB:n mineraalimeikkiä. Poskipunaa ja huulipunaakin voin taas käyttää mikä ei ollut mahdollista moniin vuosiin.
  Nyt ajattelin kokeilla myös ripsiväriä, mutta eihän siinä ole parabeenejä? Ilmeisesti säilöntäaineet ja pahiten parabeenit ovat ihoärsytyksieni syyt.
  Haluaisin myös uuden huulikiillon, mikä olisi sellainen hyvin neutraali, vaalea pinkki tai koralli sävy?

  VastaaPoista