torstai 15. marraskuuta 2012

Supersuosittu SkinPerfect Primer

Olenkin jo kertonut teille, että tuo uusi tuote SkinPerfect Primer ( 22ml, 77€) on loppunut koko Euroopasta. Viimeksi, kun asiasta kirjoitin maahantuojalla oli se käsitys, että sitä saadaan lisää marraskuun lopussa. Tilanne on nyt mutkistunut ja tuotetta ei yksinkertaisesti pystytä toimittamaan tarpeeksi. Dermalogican tehtaalla on siis ongelma, joka toisaalta on positiivinen. Tehtaan tuotanto on tarkkaan suunniteltu ja yleensä jotain tuotetta tehdään määrätty erä ja sitten taas siirrytään toiseen tuotteeseen. Nyt jos alettaisiin tekemään SkinPerfect Primeriä lisää, niin jonkun muun tuotteen tuotanto kärsisi ja se tuote loppuisi.

Tämän hetken tiedon mukaan Suomeen tulee ensi viikolla eli 19.11 alkavalla viikolla pieni erä SkinPerfect Primeriä ja meidän hoitolalle on varattu siitä oma osuutemme. Seuraavan kerran tuotetta saadaan Suomeen maalis-hutikuussa. Jo nyt voin sanoa, että meille ensi viikolla tuleva erä loppuu ennen joulua ja sitten seuraavan kerran saamme sitä keväällä. Nyt, jos haluat tuota SkinPerfect Primeriä ennen kevättä, niin tee meille varaus. Ilmoita meille sähköpostilla nimesi, niin me lähetämme sinulle tuotteen ja laskun siitä heti, kun saamme sitä hoitolaamme. Sähköposti osoitteemme on info@kauneushoitolainkeri.fi. Tässä tilanteessa emme laita tuotetta verkkokauppaan, koska se on turhaan siellä, jos se kerran on loppu.

Kerron vielä tuosta SkinPerfect Primeristä niitä varten, ketkä eivät ole tuotteesta vielä kuulleet. Se on suojaava meikinpohjustusaine, joka on aivan uudenlainen koostumukseltaan ja se lanseerattiin Suomeen lokakuun alussa. SkinPerfect Primerissä yhdistyy kolme eri asiaa, se tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä. Siinä on 30 aurinkosuojakerroin ja se suojaa myös tuulelta ja sateelta ja tämän lisäksi se hidastaa ihon rypistymistä. Käytännössä se on osoittautunut aivan ihanaksi ihonvärin tasoittajaksi. Kyseessä ei ole meikkituote, vaan helmijauhe ja maamineraali tekevät iholle neutraalin tasaisen sävyn ja heleyttää ihoa. Voide levitetään aamuisin kosteusvoiteen päälle ja ne ketkä eivät halua muuta meikkiä saavat jo siitä tasaisen ihon. Jos SkinPerfect Primerin päälle levittää meikin siitä tulee hyvin pysyvä ja iho näyttää tasaisen rypyttömältä. Skinperfect Primerin koostumus on ihan ainutkertainen, se tekee ihon samettimaisen sileäksi ja se on aivan ohut ja suorastaan sulaa. ihoon. Ei siis ole mikään ihme, että se on Euroopasta loppuun myyty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti