keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hoitosuihkeiden käyttötarkoitukset

Dermalogicalla ei ole olemassa kasvovesiä perinteisessä mielessä, vaan kolme erilaista hoitosuihketta. Perinteistä kasvovettä on käytetty desinfiointiin ja poistamaan puhdistusmaidon ja meikin rippeitä. Yleensä niissä on alkoholeja, tai muita kuivattavia raaka-aineita. Dermalogican puhdistusaineet ja kaikki muutkin tuotteet ovat vesiliukoisia joten niitä ei tarvitse poistaa enää ihoa rasittavilla kasvovesillä.

Mikä sitten on hoitosuihkeen tarkoitus? Hoitosuihke palauttaa ihon normaalin happovaipan vesipesun jälkeen ja myös ihon suojakerros palautuu. Ihon ph on hapan eli 5,5 ja vesipesu muuttaa sen emäksiseksi. Emäksisellä iholla bakteeritoiminta vilkastuu ja finnien syntyminen pahenee. Yksi suihkaus hoitosuihkeesta palauttaa happamuuden ja näin ihon suojaavat, hyvät bakteerit pääsee toimimaan. Hoitosuihke neutralisoi ja vahvistaa myös ihon omaa kosteus- ja rasvavaippaa eli suojabarrikaadia. Suihkeet lisäävät ihon kosteutta ja edesauttavat muiden hoitoaineiden vaikutusta. Kun iho on vielä hiukan kostea hoitosuihkeesta siihen imeytyy paremmin voiteet, tai tehotipat.

Olen saanut ihan mielenkiintoista palautetta hoitosuihkeista ihan äskettäin. Eräs asiakas, joka yleensä aina käyttää hoitosuihketta jätti sen pois, kun pullo loppui. Hän kertoi, että iho kuivui huomattavasti ihan viikon kuluessa. Toinen tapaus koski Ultra Calming Mistiä, joka rauhoittaa myös punotuksia. Asiakkaalla on paha couperosa, joka lehahtaa saunan jälkeen turvonneen punakaksi. Yleensä se rauhoittui nopeasti hoitosuihkeella, mutta kun sen unohti pois, niin iho punoitti paljon pitempään ilman sitä. Yleensä niin onkin ettei välttämättä heti huomaa hoitosuihkeen hyötyjä, mutta kun sen jättää pois huomaa sen puuttumisen. Hoitosuihke on nopea, helppo ja halpa hoitokonsti lisätä ihon kotihoitoa. Laiskinkin hoitaja jaksaa suihkauttaa iholleen sprayn ja se lisää hoitotulosta huomattavasti.

Hoitosuihkeita on kolme. Multi-active Toner ( 250 ml, 46€) on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Antioxidant Hydramist ( 150ml, 62€) on erittäin kosteuttava ja korjaa ihon vanhenemisoireita. Ultra Calming Mist ( 177 ml, 55€) on herkälle iholle vahvistava ja punoituksia rauhoittava. Talvella erittäin hyvä ihan kaikille ihoille.

7 kommenttia:

  1. Sarianna11:14

    Onko näitä hoitosuihkeita saatavana, vaan yhden kokoisina? Olen Hydramistin suurkuluttaja ja olisi kiva saada siitäkin tuollainen puolenlitran pullo, kuin putsareistakin on.
    Sarkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta en huomannut näitä kysymyksiä aikaisemmin.
      Valitettavasti hoitosuihkeita on vaan yhtä kokoa. Muutama muukin asiakas on toivonut isoa kokoa Antioxidant Hydramististä. Kerron terveiset Dermalogican pääpaikalla Los Angelesissa, kun syyskuussa siellä käymme.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi13:20

    Olenkohan nyt käyttänyt väärää tuotetta, kun olen 28v. ja kuivasta ihosta kärsivä. Olen ihan omatoimisesti valinnut Antioxidant Hydramistin ja se on kyllä tuntunutkin ihan hyvältä. Olisiko kuitenkin parempi tuo Multi-active toner etten ala käyttämään liian tiukkoja aineita jo nuorempana?
    Olen joskus myös suihkuttanut hoitosuihketta pumpuliin ja pyyhkinyt sillä, kun en aluksi oikeen tienyt miten sitä käytetään. Menikö aine siinä ihan hukkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole tehnyt mitään väärin. Ihan hyvin sinun ikäisesi voi käyttää Antioxidant Hydramistiä ja olisin sitä itsekin suositellut, koska se on erittäin kosteuttava. Ei se hoitosuihke ihan hukkaan mene, jos sen vanulla levittää, mutta parempi tulos tulee, kun sitä on runsaasti ihon pinnassa. Toisaalta se on paljon helpompi käyttää, kun vaan suihkasee iholle.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi23:30

    Innostuin vielä kommentoimaan tähänkin kirjoitukseen.
    Aluksi en oikein ymmärtänyt hoitosuihkeen tarkoitusta ja ajattelin jättää sen väliin kokonaan. Sitten sain jonkun pakkauksen mukana Ultra Calming Mistin pikkukoon ja kokeilin sitä. Minäkin käytin vähän aikaa sitä vanutupolla pyyhkien, mutta sitten sain Inkeriltä oikean neuvon. Käytin ensin tuon pikkupullon ja se kai riitti kuukauden verran. Huomasin selvästi sen loputtua, että ihoni imi kosteusvoidetta paljon enemmän ja kiristävä kuivuus ei tahtonut helpottaa. Kaulan herkkyys ja punoitus on ollut aina ongelmani, mutta tuo Mist rauhoittaa saunan jälkeen senkin aika nopeasti.
    Minä sanoisin kokeneeni, että hoitosuihkeen käytöllä säästään voiteita ja seerumeja ja laiskurille se on verraton lisäkosteus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi08:41

      Ilmeisesti tuota Ultra Calming Mistiä kannattaisi kokeilla miehen iholle. Hänellä on taipumus aina välillä saada helottavia punaisia läiskiä kasvoilleen, esimerkiksi saunan jälkeen.

      Miesten ihonhoito olisi luku sinänsä: kuinka maanitella miehenpuolta edes kokeilemaan tuotteita? Solar Defence Booster on saanut hyväksynnän, kun pakotin hänet käyttämään saamiani näytteitä.

      Leena

      Poista
  4. Siinä olisikin aihetta useampaan postaukseen, että miten miehet innostuisivat ihonsa hoidosta. Ultra Calming Mist on erinomainen miehelle, jonka iho punoittaa helposti. Ultra Calming Mistiä edelsi hoitosuihke nimeltään Soothing Protection Spray ja jo silloin miehet kävivät sitä hakemassa. Pari vuotta sitten Dermalogicalla tuli uudistuksia ja tuo kasvovesi liitettiin Ultra Calming hoitolinjaan ja siitä tuli entistä kosteuttavampi.
    Ihmettelin ensin, kun asiakkaat kertoivat ostavansa myös miehelleen tuota hoitosuihketta, että miksi juuri Ultra Calming Mist. Se ilmeisesti johtuu siitä, että sen vaikutus on niin näkyvä ja nopea. Kun tulee saunasta, tai ulkoilemasta Ultra Calming Mist rauhoittaa punoituksen pikaisesti. Miehet varmaankin haluavat näkyviä ja nopeita tuloksia, eivätkä halua odottaa vaikutuksia.
    Jos mitään muuta ei mies suostu käyttämään, niin kyllä pelkkä hoitosuihkeenkin käyttö on tyhjää parempi. Punoittelevalle iholle kuivaan talviaikaan Ultra Calming Mist on erinomainen.

    Inkeri

    VastaaPoista