tiistai 22. maaliskuuta 2011

Eevan toiset kengät

Viime perjantaina ehdin sen verran juosta kaupungilla, että olin liikkeellä kauppojen aukioloaikana. Menin Sibeliuskatua ylös, ja näin Eevan toiset kengät liikkeen houkuttelevan näyteikkunan. Sinnehän oli pakko poiketa.

Tuo kenkäkaupassa käynti ilahdutti minua kovasti, kun löysin ihanan punaiset korkokengät todella edullisesti. Olen myös tosi tyytyväinen, että Hämeenlinnasta löytyy tasokas, palveleva kenkäkauppa. Niin usein valitetaan, ettei meiltä Hämeenlinnasta löydy mitään kivaa, muissa kaupungeissa on paremmin. Eihän meiltä kohta löydykkään, jos emme kannata oman kaupunkimme yrityksiä.

Pitäisi löytyä sellainen asenne, että kun joku on kerran rohkaistunut lähtemään yrittäjyyden tielle, niin muut edes kannattaisivat pienyrityksiä markettien sijaan. Itse yrittäjänä, olen tietoisesti valinnut tavan ostaa tarvitsemani vaatteet tms. lähiseudun yrittäjiltä. Hämeenlinnasta kyllä löytyy ihan kivoja liikkeitä, esimerkiksi Siro, Finezza ja mainitsemani Eevan toiset kengät.

Kenkien ostossa olen kokemuksen kautta tullut siihen tulokseen, että laatuun kannattaa panostaa. Se on yleensä halvin vaihtoehto. Tuolla Eevan kenkäkaupassa oli aivan ihana valikoima värikkäitä kevät kenkiä, eikä korot olleet tornin korkuisia. Kiva kun löytyy muutakin, kuin tämän hetken pintamuotia. Eihän kukaan aikuinen, jonka pitää päästä vauhdilla liikkumaan kestä kipitellä älyttömän korkeilla piikkareilla. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän viitsin sietää huonoja kenkiä, vaan sen vuoksi, että ne on kauniit. Yleensä kun ostaa vähän kalliimmat kengät, ne on niin hyvä laatuiset, että on hyvä kävellä, mutta ne ovat myös ilo silmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti