keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa

Kevät alkaa olla jo lähellä, päivät ovat selvästi pidentyneet, ja auringon valo piristää mieltä. Heti kun aurinko alkaa paistaa päivän valo muuttuu kirkkaaksi, ja silloin pitää myös uudistaa meikkivärejä. Youngbloodin kevään meikkivärit tulee vasta maaliskuun loppupuolella. Nyt kuitenkin perusväreistä voi jo hakea pastellisempia värejä esimerkiksi huulipunaan. Oikein kaunis väri on Pink Lust (31€)  se ei ole liian vaalea, mutta naisellisen pehmeä väri.

Huulikiilteet on asiakkaidemme suuria suosikkeja. Ne on ihanan rasvaisia ja sisältävät ravitsevia kasvisöljyjä, millä saa hyvin huulten rohtumisen kuriin. Värit Rhapsody ja Delicous ovat raikkaita sävyjä, Rhapsody on hiukan voimakkaampi, puhdas punainen kulta pigmentillä, ja Delicous on hyvin kalpean vaalea, mutta siinä on ihana opaalihohde. Hinta on 37€.

Meikkivoiteen sävy kannattaa myös tarkistaa, ettei väri ole liian tumma. Parhaiten sopivuuden näkee kaulan iholla, siihen ei saa tulla yhtään rajaa eli oikea sävy saadaan aina kaulalle häivytettyä. Jauhemainen Youngbloodin mineraalipigmentti meikkivoide on kaikille sitä kokeilleille ehdoton suosikki. Itse en enää millään viitsisi laittaa mitään muuta, koska se on niin helppo levittää siveltimellä. Mineraalipigmentti myös värinä on hyvin luonnollinen koska se läpäisee valoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti