perjantai 11. maaliskuuta 2011

Terveiset mielenosoituksesta

Eilen 10.3 oli Yrittäjänaisten Keskusliiton mielenosoitus eduskuntatalon edessä. Ihan mukava kokemus sinänsä, voisi tuon tehdä uudestaankin. Aihe oli henkeä nostattava, koska nämä vanhenmuudenkustannusten jakaminen tuntuu olevan ikuisuusasia. Eilen myös julkaistiin Hyssälän työryhmän raportti, jossa oli meidän kannaltamme kielteisiä asioita paljon. Äitiysloman pidennyksiä myös suunnitellaan, mikä on tietysti ihan hyvä asia.

Herää kuitenkin kysymys kuka tämän kaiken maksaa? Jos vielä äitiyslomaa pidennetään, niin tuleeko sekin äidin työnantajan maksettavaksi.? Jokaisesta kuukaudesta maksetaan 2,5 lomapäivää, ja tästäkin muodostuu jo suuri raha äidin työnantajalle.

Kaiken kaikkiaan mielenosoitus oli hyvä kokemus yhteishengestä, en kuitenkaan usko sen vaikuttavan mitenkään eduskunnan päätöksen tekoon. Kyllähän siellä oli joka puolueesta edustaja, jotka suurin piirtein lupasivat ensi kaudella hoitaa kaiken kuntoon, jos vaan pääsevät hallitukseen. Se jää kuitenkin nähtäväksi, kun vaalit on ohi kukaan ei muista tämän päivän puheitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti