tiistai 5. heinäkuuta 2011

Jihuu, jihuu kesäloma!

Aloitin maanantaina kahden viikon kesäloman, ja lensimme sunnuntai iltana Italiaan, Pisaan. Olimme varanneet 10 päivän loman eräästä maaseutuhotellista, parin kilometrin päästä Pisan kaupungista.

Lentokentällä olimme vasta puolenyön jälkeen ja meitä oli vastassa hotellin oma tila-auto. Samaan hotelliin oli tulossa kaksi irlantilaistyttöä, ja he tulivat kyytiin myös. Tässä kohtaa huomasin, että olin kyllä loman tarpeessa, pinnani oli sen verran tiukalla. Tytöt oli tukevassa humalassa, tumma tyttö jo oli vähän vaisu, ja väsynyt. Toinen, vaalea nainen oli taas elämänsä kunnossa, höpötti jatkuvasti. Jokaisen lauseen lopussa hän kiekaisi kovaa, ja korkealta JIHUU!

Matka ei kestänyt, kuin vartin verran hotellille, mutta sain purra sormiini, etten pamauttanut jihuun huutajaa jollakin. Olen aina ollut äkkipikainen, ja aika terävä puheissani, jos suutun jostain. Kenenkään kimppuun en tosin ole koskaan vielä käynnyt. Näin jo silmissäni Iltalehden otsikot, joissa luki, että keski-ikäinen suomalaisnainen pahoinpiteli irlantilaistytön ilman näkyvää syytä.

Hotelli oli oikein kiva, ja heti näkyi yksi kissakin, joka kuitenkin pötki pakoon nähdessään sekaisen seurakuntamme. Tyttö jatkoi kiljumistaan tasaiseen tahtiin, mutta onneksi meidän huone oli sen verran kauempana, että huuto lakkasi kuulumasta. Mieheni lohdutti, että kyllä tyttö on aamuun mennessä hiljentynyt.

Aamulla heräilin kahdeksan maissa, ja ensimmäisenä kuulin Jihuu huutoja. Hetken luulin näkeväni vain unta yön tapahtumista. Nousin katsomaan ikkunoista ulos, ja siellähän ne tyttöset polski uima-altaalla, Jihuutaan huutaen, eikä vaisuudesta ollut tietoakaan.

Tämmöinen loman alku tällä kertaa. Ellen ole kahden viikon päästä töissä, voi olla, että olen edelleen Italiassa, vastaamassa teoistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti