sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Käytä aina silmämeikin poistoon silmämeikin poistoainetta

Tyypillisin kohta missä ohitetaan ihonhoito-ohjeet on silmämeikin poisto. Todella harva tekee sen ohjeiden mukaan ja käyttää silmämeikin poistoainetta. Dermalogican silmämeikin poistoaine Soothing eye make-up remover ( 42€ )on paras silmämeikin poistoaine mitä olen koskaan käyttänyt. Se on aivan ehdoton kasvohoitojen yhteydessä, koska sillä voi poistaa minkä tahansa vesiliukoisen silmämeikin. Kertaakaan asiakas ei ole valittanut, että silmämeikin poisto kirvelisi. Harmillista vaan, että asiakkaat eivät ole sitä löytäneet, koska sen myynti on meillä ihan minimaalista. Sehän on selvästi minun ja Marin syytä emme ole kertoneet tarpeeksi tuosta aineesta. Soothing eye make-up remover on geelimäinen ohut neste joka myös hoitaa ja kosteuttaa silmien ympärystää. Suurin osa asiakkaistamme käyttää Ultra Calming Cleanseria puhdistusmaitonaan ja sillähän voi silmämeikinkin poistaa. Ero näiden kahden välillä on se, että Soothing eye make-up remover hoitaa silmänympärys ihoa ja ei missään tapauksessa turvota. Vähänkin voimakkaampi silmämeikki lähtee myös helpommin oikealla silmämeikin poistoaineella. Henkilöillä joilla silmienympärys turpoaa helposti, tai silmät ovat erityisen arat kannattaa ehdottomasti käyttää Soothing eye make-up removeria.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21:59

    Poistan silmämeikkini precleanse tuotteella ja hyvin lähtee eikä kirvele. Tuote on näppärä monestakin syystä: ei tarvitse erillistä tuotetta silmämeikin poistoon ja lisäksi tavallista puhdistustuotetta kuluu vähemmän kun ensin on nassusta pesty meikki precleansella pois eli sen jälkeen on mukava pestä omalle iholle sopivalla putsarilla iho. Precleanse on ihan huipputuote vaikka alkujaan suhtauduin siihen hyvin epäluuloisesti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvästä huomiostasi. Precleanse on ehdottomasti tehokas ja hyvä myös silmämeikille. Varsinkin silloin, kun kyseessä on todella vahva teatterimeikki, niin Precleanse on ensisijainen meikin poistaja. Ainoastaan siinä tapauksessa, jos silmänympärysiho on hyvin kuiva, ohentunut ja herkistynyt Soothing eye make-up remover on parempi, koska siitä imeytyy geelimäistä kosteuttavaa ja suojaavaa ainetta ihoon.
    Yleensä paras pesu iholle on käyttää aina Precleanse ja sitten ihotyypin mukainen puhdistusaine yhdessä.

    Inkku

    VastaaPoista