sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Dermalogican "perusvoiteet"

Dermalogicalla on kolme voidetta, joita voisi ihan sanoa "perusvoiteiksi" koska ne sopivat lähes kaikille. Ne ovat myös meidän myydyimmät hoitoaineet. Voiteet ovat nimeltään Active Moist ( 50ml 55€, 100ml 76€) Skin Smoothing Cream ( 50ml 58€, 100ml 80€) ja Intensive Moisture Balance ( 50ml 59€, 100ml 85€).


ACTIVE MOIST on kaikista kevyin ja ohuin näistä voiteista. Se on täysin öljytön ja erittäin hyvin imeytyvä. Raaka-aineina siinä on esimerkiksi silkkiaminohappoja joka vahvistaa ja tasapainottaa ihoa. Active Moist sopii erittäin hyvin nuorille ja miehille ja sitä voi käyttää sekä yö-että päivävoiteena. Meikinalusvoiteena Active Moist toimii oikein hyvin ja vanhemmalle rasvoittuvalle iholle se on myös riittävän kosteuttava. Suosittelen kuitenkin, että yli 30-vuotiaat käyttäisivät Active moistin rinnalla jotain ihotyyppinsä mukaista tehotiivistettä, jotta ikääntyvä iho saisi tarpeeksi ravitsevia aineita.

SKIN SMOOTHING CREAM on keskimmäinen näistä voiteista ja sekin on hyvin kosteuttava. Skin Smoothing Cream sisältää lievästi rasvaa ja on siksi suojaavampi, kuin Active Moist. Skin Smoothing cream on myös ihan syväkosteuttava sisältämiensä lesitiinin ja aloe veran ansiosta. Voide imeytyy erittäin hyvin ja sopii meikin alle. Tässä voiteessa on jo enemmän vitamiineja ja antioksidantteja joten se hiukan korjaa vanhenevaa ihoa, mutta sopii myös ihan nuorillekin. Kuivalle nuorelle iholle Skin Smoothing Cream on sopiva varsinkin talvella.

INTENSIVE MOISTURE BALANCE on kaikista täyteläisin näistä kolmesta voiteesta ja se on niistä Suomessa eniten myydyin. Jos haluaa vain yhden tuotteen Dermalogicalta niin se on Intensive Moisture Balance. Voide ei missään tapauksessa ole paksu, tai rasvainen, vaan täyteläisyys tulee runsaasta kosteudesta ja syväkosteuttavasta vaikutuksesta. Voide imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Intensive Moisture Balance sisältää korjaavia vitamiineja ja pintaa napakoittavaa Ginkgo Bilobaa ja Centella Asiaticaa. Voide sopii atooppisen kuivalle nuorelle ihollekin, mutta yleensä käyttäjät ovat yli 25-vuotiaita. Intensive moisture Balance sopii yö-ja päivävoiteeksi ihan, kuin kaksi muutakin voidetta.

Kaikista näistä "perusvoiteista" saa, vaikka vanhenevan ihon hoitotuotteen käyttämällä yöksi voiteen alla Overnight Repair Serumia (15ml 98€) ja aamulla Extra Firming Boosteria ( 30ml 82€). Pintakuivalle rasvoittuvalle iholle sopii taas Skin Smoothing Cream, kun sen alle laittaa Clearing Mattifierin ( 40ml, 69€ NYT tarjouksessa 55€)

12 kommenttia:

  1. Anonyymi15:30

    Hei Inkeri!
    Osaatko sanoa miksei joinFite.org-sivuilla pysty enää vapauttamaan tuota Dermalogican joidenkin tuotteiden mukana tulevaa lahjoituskoodia?

    VastaaPoista
  2. Nyt en osaa ihan tarkkaan selittää mitä siinä kampanjassa tapahtuu. Meille ilmoitettiin ettei lahjoituskoodeja enää asiakkiden tarvitse naputella, vaan se hoituu Dermalogican kautta muuten.Tarkistan vielä tuon asian PR-cosmeticilta joka on Dermalogican Suomen maahantuoja ja kerron sitten myöhemmin.
    Minusta tuo kampanja on ollut vallan hieno systeemi ja minä ja Mari otimme sen hyvin vakavasti. Meidän firma on kerännyt Suomessa toiseksi eniten rahaa tähän hyväntekeväisyyskampanjaan. Kiitos siitä asiakkaillemme.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi19:03

    Olen käyttänyt pari vuotta Intensive moisture balancea ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Olen 54v ja kysyisinkin pitäisikö voidetta välillä vaihtaa ja estääkö se yhtään ryppyjä? En mielelläni vaihtaisi voidetta, koska olen hyvin allerginen ja ennen, kun löysin Dermalogican ja tämän voiteen minulla oli tosi paljon ongelmia. En ole uskaltanut kokeilla mitään tehotippoja, kun pelkään herkistymistä. Sen sijaan käytän Multivitamiini naamiota 3-4 kertaa viikossa ja kuorin Daily microfoliantilla kerran, pari viikossa. Auttaako ne rypistymiseen?

    Arkajalka

    VastaaPoista
  4. Kotihoito-ohjelmasi kuulostaa ihan hyvältä, kun vielä käytät naamiota ja kuorintaakin. Intensive Moisture Balance voide on hyvin kosteuttava ja ennaltaehkäisevä kuivuudesta johtuville rypyille. Myös kuorinta ja naamio hidastaa ryppyjen syntymistä.
    Ymmärrän hyvin, että olet varovainen uusien tuotteiden suhteen,jos on huonoja kokemuksia takana. Voisit kuitenkin kokeilla käyttää Overnight Repair Serumia yöksi voiteen alle. Se on toiminut herkilläkin ihoilla tosi hyvin ja se myös rauhoittaa punoituksia ja herkistymisiä. Se on kaikista tehokkain ryppytuote Dermalogicalla.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Tarkistin vielä maahantuojalta tuon Fite-kampanjan tilanteen. Se on erittäin hyvällä mallilla. Dermalogican tavoite oli työllistää 25,000 kehitysmaan naista ja nyt tulos on 24911 eli melkein täynnä.
    Koodien laittaminen nettiin todettiin liian monimutkaiseksi asiakkaille varsinkin, kun ohjelma oli englannin kielinen ja sitä käytti koko maailma. Nyt järjestelmä on muuttunut niin, että kuka tahansa voi käydä ohjaamassa lainaa haluamalleen naiselle, se ei edellytä tuotteen ostoa.
    Dermalogicalle tule uusi hyväntekeväisyyskampanja talvella, josta en vielä voi kertoa, mutta se on mielestäni tosi hieno idea.
    Dermalogica toteuttaa kampanjoita Kiva-organisaation kautta, joka on voittoa tavoittelematon ja maailman johtavin mikrolainoja myöntävä järjestö.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Anonyymi15:08

    Olen jo yli nelikymppinen ja ihoni oli aikoinaan todella rasvainen. Olet muutaman vuoden käyttänyt Active moistia, mutta iho välillä tuntuu kiristävältä. Olisiko ikäni puolesta parempi käyttää noita paksumpia voiteita. Tosin inhoan kaikkia rasvaisia voiteita enkä halua, että ihoni tukkiintuu. Kannattaako voidetta vaihtaa?

    VastaaPoista
  7. Ota ihmeessä käyttöön Intensive moisture balance, voit aluksi käyttää sitä yövoiteena ja Skin Smoothing creamia päivävoiteena. Talven tullen tuo Intensive moisture balance käy yötä päivää. Mitään pelkoa rasvoittumisesta ei ole! Mikään Dermalogican tuote ei sisällä tukkivia mineraalirasvoja ja ovat ihan vesiliukoisia. Yli nelikymppinen iho Suomen ilmastossa kaipaa enemmän suojaa ja kosteutta, kun Active moist pystyy antamaan.

    Inkeri

    VastaaPoista
  8. Anonyymi10:32

    Voiko mitään näistä voiteista käyttää silmänympärillä?

    VastaaPoista
  9. En suosittele silmienympärille mitään muuta voidetta, kun siihen tarkoitettua. Vaikka nämä edellä mainitut voiteet ovat ohuita ja hyvin imeytyviä, niin ne ovat molekyylirakenteeltaan liian suuria ohuelle, pienihuokosiselle silmänympärysiholle.Hyvä "perusvoide" silmien ympärille on Intensive eye repair ( 15ml 62€)

    Inkeri

    VastaaPoista
  10. Anonyymi13:33

    Voiko Tri-active cleansia käyttää ilman sarjaan kuuluvia voiteita ja seerumia välillä ihan vain kirkastamaan ihoa? Käytän tavallisesti pre-cleansea, special cleansing geliä ja skin smoothing cremeä eli voiko tähän kombinaatioon ottaa lisäksi tri-active cleansen käytettäväksi ihoa heleyttämään aika silloin tällöin vai saako siitä yksinään "mitään irti"?

    VastaaPoista
  11. Anonyymi13:52

    Vielä äskeisee kysymykseen lisäyksenä, että kannattaako tri-active cleansin (jos otan sen käyttöön) kanssa käyttää kuitenkin myös muita kuorintatuotteita?

    VastaaPoista
  12. Tri-active cleanse on ihan loistava lisä tuohon hoitoyhdistelmääsi. Käytä sitä 2-3 kertaa viikossa. Siitä tulee ihanan puhdas tunne ja se poistaa kuollutta solukkoa kevyesti. Se ei korvaa varsinaisia kuorinta-aineita ja suosittelen, että kannattaa käyttää jotain varsinaista kuorinta tuotetta sen lisänä pari kertaa viikossa. Multivitamin Thermofoliant( 75ml 81€) on oma suosikkini.

    VastaaPoista