torstai 20. syyskuuta 2012

Kaikki tarvitsevat Skin Hydrating Boosterin

Skin Hydarting Booster ( 15ml 93€) on tehotiiviste mikä sopii ihan kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihmisille. Skin Hydrating Booster on ehdottomasti meidän ostetuin tehotiiviste ja se on vielä toistaiseksi suositumpi, kuin Overnight Repair Serum, joka käy vain vanhenevalle iholle.

Syksyllä lähes kaikki asiakkaat kärsivät kuivuneesta ihosta ja tarvitaan ihon hoidossa ihan puhdasta kosteutta. Kohta alkaa myös sisälämmitys mikä viimeistään romauttaa ihon kosteuden. Skin Hydrating Booster sisältää ihan puhdasta hyaluronihappoa joka on kaikista paras ihoa kosteuttava raaka-aine. Hyaluronihappoa käytetään myös kauneuskirurgiassa ja sitä sisältää ryppyjen täyteaineet. Se on siis erittäin hyvin siedettyä ja turvallista kosteuttavaa ainetta. Hyaluronihapon lisäksi tuotteessa on panthenolia, joka on rauhoittava ja ihoa vahvistava raaka-aine. Tämä raaka-aine yhdistelmä on erinomainen parantamaan ihon kosteutta ja poistamaan kuivuudesta johtuvaa herkkyyttä ja ohentumista.

Skin Hydrating Boosteria käytetään noin kolme, neljä tippaa aamuin illoin suoraan puhtaalle iholle. Tuote on ohut geeli ja se imeytyy suoraan ihon syvempään solukkoon. Sen päälle laitetaan sitten ihotyypin mukainen voide. Skin Hydrating Booster on sisälämmityskauden alussa ihanteellinen, koska se auttaa myös ihoa sitomaan omaa kosteuttaan. Kun sisälämmitys alkaa suurin ongelma tulee siitä, että ihon pinta kuivuu ja iho itse pyrkii hoitamaan sen vapauttamalla liikaa kosteutta, joka sitten turhaan haihtuu kuivaan ilmaan. Menee muutama viikko, kun iho itse alkaa sitomaan kosteutta tarpeeksi. Siinä muutamassa viikossa iho voi jo kuivua niin pahasti, että sitä on vaikea korjata koko lopputalvena. Siksi on todella tärkeää estää ihon kuivuminen heti alkusyksystä.

Tämä tehotiiviste on siksikin hyvä, että sitä voi myös käyttää silmienympärille, johon harvoja tehoaineita voi käyttää. Itse käytän Skin Hydrating Boosteria silmienympärille, joka aamu läpi vuoden ja sitten silmänympärysvoide päälle. Vanhenevalle iholle hyvä systeemi on, että käyttää yöksi Overnight Repair Serumia ja päiväksi tätä Skin Hydrating Boosteria.

VERKKOKAUPAN TARJOUS:
Nyt verkkokauppaan on päivitetty uudet tarjoustuotteet ja ne ovat voimassa 15.11. 2012 saakka. Tilaus kannattaa tehdä pikaisesti, koska verkkokaupan HUIPPUETU on voimassa 15.-20.9-12 saakka. Tehdessäsi vähintään 100€ edestä ostoksia saat pakettiisi mukaan OVERNIGHT SKIN RESCUE pakkauksen jonka arvo on 85€ ja se riittää kolmen viikon käyttöön. Pakkauksessa on mukana Super Rich Repair ( 15ml), Overnight Repair Serum ( 5ml ) ja Age Reversal Eye Complex ( 5ml). Pääset siis kokeilemaan kolmen huipputuotteen tehokkuuden.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi09:21

    Hei Inkeri!
    Kiitos blogistasi, olen oppinut siitä paljon tuotteiden käytöstä. Esimerkiksi tajusin vasta nyt noin puoli vuotta special cleansing geliä käytettyäni, että se todellakin täytyy vaahdottaa kunnolla ennen iholle levittämistä. Millainen määrä geliä on sopiva määrä? En saanut mitään käyttöohjeita ostettuani tuotteen muualta kosmetologilta ja olenkin sitten tainnut käyttää sitä ihan väärin. Ilmankos iho tuntui kiristävältä sen jälkeen...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11:24

    Kyselisin spf 30 aurinkosuojan tarjoamien voiteiden eroista. Mitä eroa on dynamic skin recovery spf 30, ultra rich faceblockilla 30 spf sekä super sensitive faceblokilla? Tarkoitan lähinnä onko eroa aurinkosuojan tehossa, mikä on rasvaisin, mikä kevyin?

    Mitä suosittelisit jonkin verran herkälle pintakuivalle sekaiholle, kun ollaan paljon ulkona + 30 C ilmastossa ja vieläpä laivan kannella merellä? Normaalisti käytän dynamic skin recoveryä päivävoiteena (olen 31-vuotias) täällä ulkomailla, mietin vain onko se riittävä meriolosuhteisiin? Tuon kosteusvoiteen päällä käytän vielä lisäksi skinperfect primeria, jossa myös 30 suojakerroin (täällä Australiassa tuo primeri on jo saatavilla), vaikka en meikkiä laittaisikaan.

    Vinkistäsi kokeilin overnight skin recovery -seerumia ja se on kyllä aivan mahtava tuote, jo parin päivän (yön) jälkeen tuntuu iho jotenkin napakammalta ja pintakuivuus on vähentynyt. Kiitos paljon ohjeistasi, tilailen taas verkkokaupastasi kunhan palaillaan keväällä Suomeen.



    VastaaPoista
  3. Anteeksi, että vastaan vasta nyt näihin kysymyksiin. Huomasin ne vasta.
    Harmillista, että Special Cleansing Gelistä ei ole saanut oikeita käyttöohjeita. Geeli täytyy todellakin ensin vaahdottaa käsissä ja sitten tällä vaahdolla pestään. Näin käyttäen tuota geeliä kuluu tosi vähän ja se huuhtoutuu helposti pois. Jos sen levittää suoraan iholle saattaa tulla tuo kertomasi kuivuusreaktio.
    Näistä aurinkosuojatuotteista on Extra Rich Faceblock kaikista rasvaisin. Sitä suosittelisin merelle ja sitä kannattaa lisätä parin tunnin välein. Kannattaa muistaa levittää se hyvin myös kaula-aukkoon ja korvalehtiin. Super Sensitive Faceblock on tarkoitettu iholle jolla on ongelmia herkistymisen ja allergian kanssa, se on hyvin ohut ja kevyt, mutta vähänkin kuivemmalle iholle liian ohut yksin käytettäväksi. Super Sensitive Faceblock on erinomainen miesten kaljuun päälakeen, se ei hikoile ja valu silmiin.
    Dynamic Skin Recovery on tarkoitettu kaikille yli 30-vuotiaille ja siinä on myös kiinteyttävä ja hoitava vaikutus. Meikinalusvoiteena se sopii myös hyvin, meikki ei ala kiiltämään ja loistava lisäsuoja sen päälle on SkinPerfect Primer.
    Nuo aurinkolinjan tuotteet toimivat pääsääntöisesti parhaiten ulkoilu-ja urheilutilanteissa ja niitä on hyvä lisätä päivän mittaan. Dynamic Skin recovery on taas parhaimmillaan työ-ja kaupunkielämässä, kun käytetään meikkiä.
    Tosi kiva kuulla jo etukäteen asiakkailta palautetta SkinPerfect Primeristä, kun Suomeen tuotteet tulevat aina jälkijunassa.

    Inkeri

    VastaaPoista