maanantai 17. syyskuuta 2012

Miksi käytetään silmänympärysvoidetta?

Varmaan aika monelle kuluttajalle tulee mieleen kysymys miksi ihmeessä pitää olla eri voide silmänympärille, kun muulle iholle. Epäillään sen olevan vain myyntimiesten keksintöä. Näin se ei todellakaan ole, vaan on ihan selvät perusteet miksi käytetään eri voidetta silmäluomille, kuin kasvoille.

Silmänympärys iho on huomattavasti ohuempi, kuin muu kasvojen iho. Iho koostuu useasta eri kerroksesta, mutta silmienympärillä kerroksia on vähemmän, kuin muualla kasvoilla. Silmienympärillä ei myöskään ole talirauhasia eikä hikirauhasia. Vai oletko koskaan saanut finnejä silmäluomiin? Tämä tekee sen, että silmänympärysiho kuivuu paljon enemmän, kun siinä ei ole talia suojana. Ohut silmänympärysiho myös turpoaa ja venyy helpommin, kuin muu kasvojen iho. Toisaalta se joutuu rankalle rasitukselle, koska siihen valuu usein kuivattavaa kyynelnestettä. Silmänympärys rypistyy myös helpoiten, koska sen alla on kehälihas joka liikkuu koko ajan. Kaikki kasvojen liike puhuminen, nauraminen ja silmien siristely liikuttaa silmänympärystä ja rypistää sen alueen ihoa.

Silmänympärysvoiteet ovat voidepohjaltaan ja rakenteeltaan ihan erilaisia, kun muut kosteusvoiteet. Niiden molekyylirakenne on niin pieni, että ohut silmänympärys pystyy sen imemään. Tavallinen kosteusvoide ei pysty imeytymään pienihuokoiseen silmänympärysihoon, vaan se jää ihon pinnalle. Siitä se valuu helposti ihon lämmössä silmiin ja ärsyttää silmiäkin. Kasvojen alueelle tarkoitettu kosteusvoide myös turvottaa ohutta ihoa ja silmiin valuessa aiheuttaa lisäturvotusta. Asiakkaille on myös usein epäselvää mihin kohtaan silmänympärysvoidetta laitetaan ja joka kosmetiikkasarja opastaa hiukan erilailla. Dermalogican silmänympärysvoiteet ovat erityisen hienojakoisia eivätkä sisällä turvottavia mineraalirasvoja. Joten Dermalogican silmänympärysvoiteita laitetaan sekä ylä-että alaluomelle. Silmien ulkoreuna ja alapuoli on erityisen tärkeä, koska se joutuu eniten rypistelylle alttiiksi. Silmänympärysvoidetta laitettaan myös kulmakarvojen alapuolella ja ihan kevyesti noin puolen sentin päähän ripsirajasta.

Silmänympärysvoidetta käytetään hyvin vähän kerralla, koska ohut iho ei tarvitse sitä paljoakaan. Itse pidän silmänympärysvoidetta tärkeimpänä hoitoaineenani. Tuntuu, että silmänympärykset ovat niin kuivat ettei silmiään saa auki ennen, kuin laittaa voidetta. Tämän hetken ehdoton suosikki asiakkaillamme on vuosi sitten markkinoille tullut Age Reversal Eye Complex ( 15ml 78€). Suosittelen, että viimeistään kaksikymmentäviisi täytettyään pitäisi hankkia erillinen silmänympärysvoide. Mielellään jo nuorempanakin, jos käyttää usein silmämeikkiä.

VERKKOKAUPPATIEDOTE

Nyt verkkokauppaan on päivitty uusimmat tarjoustuotteet ja ne on voimassa 15.11-12. Tilaus kannattaa kuitenkin tehdä heti, koska saat HUIPPUEDUN 20.9-12 saakka. Ostaessasi vähintään 100€ edestä tuotteita saat pakettiin mukaan Overnight Skin Rescue pakkauksen, jonka arvo on 85€. Pakkaus sisältää Super Rich Repair 15ml, Age Reversal Eye Complex 5ml, Overnight Repair Serum 5ml tuotteet riittää noin kolmen viikon käyttöön.
Muista myös ettei verkkokaupassamme mene postikuluja ja saat aina runsaasti näytteitä pakettiin mukaan.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi10:36

    Olen 26v. ja käytän Total Eye carea. Olen miettinyt saako sitä käyttää myös yöllä, kun siinä on se aurinkosuoja. Nyt olen käyttänyt sitä vain aamuisin ja yöksi en laita mitään silmien ympärille.

    VastaaPoista
  2. Nuorella iholla eli sinun ikäisellä Total eye care riittää myös yökäytössä. Sen aurinkosuoja on titaanioksidi mikä on hyvin ihomyönteinen aine ja sen voi käyttää yöksikin. Älä missään tapauksessa jätä silmänympäryksiä yöksi hoitamatta. Voisit tietysti kokeilla Total Eye Caren rinnalla yöksi Intensive Eye Repair voiteen.

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:14

    Olen 28v. ja käytän silmämeikkiä joka päivä ja aika vahvasti, koska olen esiintyjä. Onko tuo Age reversal eye complex liian tuhtia tavaraa ikäiselleni? Olen nyt käyttän Intensive eye repairia yöksi ja päiväksi. Viime talvena silmänympärykseni olivat melkein rikki ja kutisevat olisikohan siihen mitään ennalta ehkäisyä?

    VastaaPoista
  4. Voit ihan hyvin käyttää Age reversal eye complexia yöksi. Jos sinulla on ollut jo viime talvena ongelmia silmäluomien liiallisen kuivumisen kanssa, niin nyt ne pitäisi hoitaa ja ennaltaehkäistä huolellisesti. Suosittelen, että ottaisit käyttöön vielä Skin hydrating boosterin ja käyttäisit sitä silmien ympärille ennen silmänympärysvoiteiden levitystä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi18:42

    Olen kohta kuusikymppinen ja ihoni on tosi huonossa kunnossa. Silmänympärysvoidetta en ole koskaan käyttänyt, kun ihoni on aina ollut tosi rasvainen. Nyt silmänluomet punoittaa, kirvelee ja kutisee. Kasvoillakin on punoittavia ja hilseileviä kohtia. Minulla oli nuorena acneiho ja vielä nykyäänkin se kiiltää eikä meikki tahdo pysyä. Puhdistukseen käytän Dermal Clayta ja Precleansea ja kosteusvoiteena on Oil control lotion. Nyt nekin tuntuu kirvelevän iholla. Kesällä ihoni on aina rasvoittunut eniten ja nytkin jätin tuon kosteusvoiteen pois, kun se jotenkin jäi ihonpintaan. Olen käyttänyt YB mineraalimeikkiä suoraan iholle, koska mikään ei oikein tunnu sopivalta rasvalta iholleni. Jotain kiinteytystäkin tarvitsisin, mutta sellisen tuotteen mikä ei rasvoita. Tuo Overnight repair serum kiinnostaa, mutta se öljymäisyys hiukan arveluttaa. Onko kukaan rasvaihoinen käyttänyt sitä? Osaisitko tämän kuvauksen perusteella auttaa?

    VastaaPoista
  6. Minusta kuulostaa ihan siltä, että ihosi oireilee ihan kuivuuttaan. Oikein kuivalla iholla kaikki aineet kirvelee, vaikka ne olisi hyväksikin. Ihosihan ei nyt juurikaan saa kosteutta tai hoitoa, Oil control lotion on ihan liian kevyt ollakseen sopiva yli viisikymppiselle ohentuvalle iholle. Voisit jopa vaihtaa tuon Dermal Clayn miedompaan Special cleansing geliin. Suosittelisin, että käyttäisit Skin Hydrating Boosteria koko kasvoille ja silmienympärille aamulla ja illalla. Silmänympärysvoidetta kannattaa aina käyttää, koska silmänympärysiho ei ole koskaan rasvainen. Suosittelen korjaavan Intensive eye repairin joka vahvistaa ohutta ihoa ja poistaa herkkyyttä. Kasvoille voit käyttää boosterin päälle Skin smoothing creamia. Kaikki nämä tuotteet voivat aluksi kirvellä, mutta tilanne rauhottuu yleensä viikon kuluessa.
    Youngbloodin mineraalimeikki on erittäin hyvä laatuinen ja hienoa, että olet sen löytänyt. Sitäkään ei kannata laittaa suoraan iholle, vaan aina kosteusvoiteen päälle. Sillä tavoin meikki on helpompi illalla pestä pois. Sanoit myös ettei Oil control lotion oikein imeydy ja sekin voi olla totta, koska ihosi pinta voi olla niin kuivan tukkoinen ettei siihen kosteus oikein kunnolla imeydy. Kasvohoito korjaisi tilanteesi kaikista nopeiten.

    Inkeri

    VastaaPoista