tiistai 18. syyskuuta 2012

Map-15 Regeneration taistelee vanhenemista vastaan

Meidän jokaisen iho vanhenee vääjäämättä, mutta vanhenemistahdissa on paljon eroja. Perimä vaikuttaa hyvin paljon vanhenemsiprosessiin, mutta kaikista suurin tekijä on ihmisen elintavat ja ihon hoitaminen. Näen tämän aivan kongreettisesti omissa asiakkaissani. Minulla on paljon asiakkaita jotka ovat nyt 75-90 vuotiaita ja he aloittivat kasvohoidoissa käynnin noin kolmekymmentävuotta sitten eli 45-60-vuotiaina. He käyvät säännöllisesti 4-12 kertaa vuodessa kasvohoidossa ja käyttävät suosittelemiani aineita. Jokaisen kohdalla voin sanoa, että he näyttävät 10-15 vuotta nuoremmilta, kuin hoitamattomat samanikäiset naiset.

Pahiten ihoa vanhentavat tekijät on UV-säteily ja tupakointi. Myös runsaat painon vaihtelut rasittavat ihoa ja aiheuttavat veltostumista. UV-säteilyn merkitys on viimeisen kymmenen vuoden aikana noussut suuresti, kukaan ei pysty siltä välttymään. Säteilyn määrä on lisääntynyt niin moninkertaisesti, että se on tämän hetken oleellisin tekijä ihon vanhenemisessa. Jos siis haluaa hidastaa ihon vanhenemista kannattaa pitää UV-säteily minimissään. Olen jo aikaisemmissa postauksissani kertonut antioksidanttien merkityksestä ihon vanhenemisen kannalta ja taas nostan ne esiin. Antioksidantit korjaa UV-säteilyn aiheuttamia vanhenemisprosesseja ihossa.

Map-15 Regeneration ( NYT 105€, norm 134€) on antioksidanttijauhe, jonka voi sekoittaa mihin tahansa Dermalogican voiteen joukkoon. Näin voit tehdä mistä tahansa voiteesta vanhenevan ihon voiteen. Map-15 Regeneration oli mullistava uutuus markkinoille tullessaan viitisen vuotta sitten. Oli suuri läpimurto kosmetiikan kemiassa tehdä tuote joka muuttuu iholla puuterista emulsioksi. Puuterina sinä on helppo levittään suoraan ryppyihin eli suunympärille ja silmienympärille. Voiteen joukossa sen taas saa levitettyä ohuesti koko kasvoille. Suosittelen kaikille yli 35-vuotiaille Map-15 tehoaineen käyttöä loppukesästä ja syksyllä. Vielä marraskuuhun saakka antioksidantit pystyy korjaamaan kesällä saadun säteilyn vaikutuksia.

Map-15 Regeneration on myös tehokkain aine tupakoitsijoille. Antioksidantit hiukan pystyvät vähentämään nikotiinin ja tervan ihoa tuhoavaa vaikutusta. Tupakoitsijoiden kannattaisi käyttää Map-15 tehoaineitta ihan ympäri vuoden voiteen joukossa. Suunympärysryppyjä Map-15 pehmittää kaikista parhaiten ihan kaikilla ihmisillä, mutta tupakasta johtuvat pystyrypyt pehmenevät myös. Samoin silmienympärillä voimakkaat juonteet pehmiävät, kun niihin levittää suoraan Map-15 puuteria. Näihin juonteisiin Map-15 Regenerationia voi käyttää jatkuvasti.

TARJOUS VERKKOKAUPASSA

Nyt verkkokauppaan on päivitetty syksyn tarjoustuotteet ja ne ovat voimassa 15.11-12 saakka. Tilaus kuitenkin kannattaa tehdä nyt, koska saat HUIPPUEDUN 20.9-12 saakka. Tehdessäsi yli 100€ tilauksen saat pakettiin mukaan Overnight Skin Rescue paketin, jonka arvo on 85€. Paketti sisältää Super Rich Repair 15ml, Age Reversal Eye Complex 5ml, Overnight Repair Serum 5ml ja pakkaus riittää joka yöksi kolemn viikon ajan.
Muista myös ettei meidän verkkokaupassamme mene postimaksuja ja saat aina paljon näytteitä pakettiin mukaan.

7 kommenttia:

 1. Mitä muita tuotteita suosittelet tupakoitsijalle? Olen nelikymppinen ja tupakkavuosia on takana yli kaksikymmentä. Olen moneen kertaan yrittänyt lopettaa, mutta ei se vaan onnistu. Olen huolissani ihostanikin, miten paljon sekin kärsii. Olisiko jotain muuta tuotetta mitä tupakoitsijan pitäisi käyttää, kuin tuo Map-15?

  VastaaPoista
 2. Hyvällä ihonhoidolla pystyy vastustamaan jonkin verran tupakan haittavaikutuksia. ChromaWhite linjan tuotteet Dermalogicalta ovat hyviä tupakoitsijan iholle. Nyt kun tarjouksessa on tuo Pure Night niin se kannattaa hyödyntää. Voisit käyttää sitä ihan yötä päivää ja lisää joukkoon Map-15 jauhe. Nämä tuotteet kirkastavat ihonväriä ja ehkäisevät tupakan ohentavaa vaikutusta. Kuorinta on myös erityisen tärkeää tupakoitsijalle ja Tri-Active Cleanse olisi hyvä puhdistusmaito joka toinen päivä. Myös tuo Daily Resurfacer tarjous kannattaa hyödyntää ja käyttää niitä hoitotassuja vähintään joka kolmaspäivä. Sitten kuorinta Multivitamin Thermofoliant ja sen jälkeen Multivitamiini naamio olisi hyvä apu pari kolme kertaa viikossa.
  Jos sinun on mahdollista käydä Nanolift kasvohoidossa se on osoittautunut hyväksi myös tupakoitsijoiden iholle.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Tuo Overnight Skin Rescue pakkaus on todella hieno kaupanpäällinen! Olin Lontoossa viime viikolla ja kävin siellä Dermalogica ostoksilla. Siellä kolmen tuotteen ostaja sai tuon pakkauksen kaupanpäälle eli Inkerin verkkokaupan tarjous on paljon parempi. Uskoisin, että ainakin tuo voide Super rich repair 15ml riittää minun käytölläni kuukauden verran. Nyt olen viikon pakkausta käyttänyt ja selvästi ihon on sileämpi. Tämän kokemuksen jälkeen hankin aivan varmasti talveksi tuon Overnight Repair Serumin se tuntui vallan ihanalta!

  Saana 41v

  VastaaPoista
 4. Hei Inkeri! Onko tuosta map-15 apua syviin juonteisiin, esim sibeliusrypyn madaltamiseen? Pelkään kyllä, ettei siihen taida apua kosmetiikasta löytyä?! Pystyykö Multivitami Thermofoliant kuorintaa käyttämään couperosasta kärsivä? Olin viime viikolla kasvohoidossa ja hoitaja ei suositellut sitä vaan ehdotti ultracalming maskia. Kosmetologi ei osannut riittävän hyvin suomea, joten tämä jäi vähän epäselväksi. Kuorin tällä hetkellä Mikrofoliant kuorinnalla pari kertaa vko.

  VastaaPoista
 5. Map-15 on Dermalogican paras tuote sibeliusryppyihin, mutta niin kuin sanoit ei kosmetiikalla voida ihmeitä tehdä. Hoitaa kuitenkin kannattaa, koska Map-15 suoraan hierottuna ryppyihin madaltaa niitä jonkin verran.
  Voit ihan hyvin käyttää Multivitamin Thermofoliant kuorintaa, vaikka olisi couperosaakin. Käytännössä on osoittautunut, että Thermofolian kuorinta rauhoittaa erittäin hyvin punoituksia ja vahvistaa ohutta ihoa. Ultra Calming Masque on ihan hyvä naamio, siitä on kuitenkin syytä tietää, että useimmille ihoille se aiheuttaa voimakkaan punoituksen käytön jälkeen. Ihonhoidon kannalta Ultra Calming Masque on hyvä vahvistamaan ja kosteuttamaan, mutta siinä ei ole välitöntä rauhoittavaa vaikutusta. Punoitus johtuu verenkierron elpymisestä mikää vähentää couperosaa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 6. Kävin kasvohoidossa ja ymmärsin, että paikassa olisi ollut koulutettu Dermalogica kosmetologi. Hän oli kovin epävarma kaikesta eikä oikein osannut vastata kysymyksiini. Ihoni on lievästi couperoottinen ja pintakuiva ja kosmetologi kielsi kuorinnan minulta kokonaan. Ihmettelen sitä kovasti, koska sinä olet blogissasi korostanut kuorinnan merkitystä ja perustellut sen ihan hyvin. Heillä ei ollut ollenkaan myynnissä Overnight Repair Serumia ja tuosta mainostamastasi Overnight Skin Rescue pakkauksesta hän ei ollut kuullutkaan. Heillä ei myydä siksi Overnight Repair Serumia koska se on liian voimakas suomalaiselle iholle. Olin todella pettynyt käyntiini, itse kasvohoito oli ihan kohtuullinen ja ihon tuntuu pehmeämmältä. Olisin kuitenkin halunnut nimenomaan neuvoja ja ohjeita. Lukemalla blogiasi olen oppinut ihonhoidosta enemmän, kuin koskaan ennen ja olet kaiken perustellut niin hyvin, että maallikkokin ne tajuaa. Pettymys oli suuri, kun tuntui, että tiesin itse paljon enemmän, kuin tuo käyttämäni kosmetologi.

  Pettynyt asiakas.

  PS: eikö kolleegasi lue sinun blogia?

  VastaaPoista
 7. Tosi ikävää, että sinulla oli huono kokemus. Valitettavasti kosmetologien ammattikunta on niin kirjavaa, ettei ammattitaidosta aina tiedä. Jos kosmetologin peruskoulutus on huono ja vaikka hän käy Dermalogican omat koulutukset asiat ei aina selviä. Vasta sitten, kun perustiedot ovat hallussa voi oppia lisää.
  Itse en olisi sinua neuvonut tuolla tavoin. Kuorinta on erittäin tarpeellinen kaikille ihoille eikä couperosa estä kuorintaa. Voit ihan huoletta käyttää ainakin Daily Microfoliantia pari kolme kertaa viikossa. Overnight Repair Serum on aivan kuin tehty suomalaiseen tarpeeseen. Olen nähnyt sen aivan selvästi asiakkaillani, että heidän ihonsa vahvistuu ja couperosa vähenee Overnight Repair Serumin ansioista. Se ettei kosmetologi tiennyt Overnight Skin Rescue pakkauksesta kertoo ettei hän ole lukenut viimeisinä Dermalogican tiedotetta kosmetologeille.
  Tuohon kysymykseen en tiedä vastausta, että lukeeko toiset kosmetologit blogiani. Tietysti olisin ihan tyytyväinen jos lukisi ja kiva jos myös osallistuisivat keskusteluun.

  Inkku

  VastaaPoista