lauantai 15. syyskuuta 2012

Verkkokaupassa syksyn tarjoukset!

Käykääpä kurkkaamassa verkkokauppaa, siellä on vihdoinkin syksyn uudet tarjoukset päivitettynä. Alennukset ovat reiluja noin 20-30% joten Suomesta ei näitä tuotteita edullisemmin enää löydy. Tarjoukset ovat voimassa 15.11-2012 saakka. Ostokset kannattaa tehdä, kuitenkin nyt heti koska verkkokaupassa on "HUIPPUETU" 15.-20. 09 välisenä aikana. Tehdessäsi yli 100€ ostoksen saat pakettiin mukaan Overnight Skin Rescue pakkauksen, jonka arvo on 85€. Pakkaus sisältää tehotuotteet yökäyttöön ja paketti kestää noin kolme viikkoa käytössä. Siellä on Super Rich Repair hoitovoide 15ml, Overnight Repair Serum 5ml ja Age Reversal Eye Complex 5ml. Siis kaikki Dermalogican tärkeimmät tuotteet torjumaan ihon rypistymistä ja kuivumista.
Muistathan myös ettei meillä mene verkkokauppaostoksista postimaksuja ja saat aina runsaasti näytteitä mukaan.

Syksyn tarjoustuotteina on juuri tähän vuoden aikaan tarkoitetut Dermalogican hoitoaineet. PURE NIGHT ( 50ml NYT 89€, norm. 110€) on kaikille ihotyypeille tarkoitettu kosteuttava yövoide. Pure Night voiteen vaikuttavat aineet korjaa UV-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista ja kirkastaa ihon väriä. Pigmenttiläiskille, tai muuten kirjavalle iholle Pure Night on paras yövoide. Kuivalle iholle se sopii myös päivävoiteeksi hyvän imeytyvyytensä vuoksi.

DAILY RESURFACER ( NYT 89€, norm 112€) on hoitotassu jonka vaikutuksille ei löydy haastajaa. Yksi tuote ja kolme vaikutusta. Tehotiiviste pyyhitään iholle ja se vaikuttaa 24h ihan, kuin pitkävaikutteinen lääkeaine. Tuote kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää, sen kuoriva vaikutus edes auttaa seuraavaksi käytettävien tuotteiden imeytyvyyttä. Tämäkin sopii kaikille ihotyypeille ja sitä käytetään kolme, neljä kertaa viikossa.

CLEARING MATTIFIER (NYT 55€, norm. 69€) on tarkoitettu rasvoittuvalle, tai helposti kiiltävälle iholle. Voide sulaa ihon pintaan ja jättää ihanan sileän vaikutuksen. Voidetta voi käyttää aamuin, illoin ja rasvoittuvalle iholle se riittää yksinäänkin, mutta pintakuivalle iholle sen päälle laitetaan kosteusvoide. Clearing Mattifier estää ihon kiiltämistä ja rauhoittaa talineritystä ihoa kuivattamatta.

MAP-15 REGENERATION (NYT 105€, norm 134€) on "ihmejauhe" jota voit lisätä mihin tahansa Dermalogican voiteen joukkoon ja saat siitä ryppyvoiteen. Map-15 on myös kaikista tehokkain aine suunympäryksen pystyryppyihin ja silmänympärysjuonteisiin. Näihin ryppykohtiin jauhetta levitetään suoraan, mutta muuten se levittyy hyvin voiteen joukossa. Map-15 Regeneration sisältää runsaasti antioksidantteja jotka hidastaa ihon vanhenemista ja kiinteyttäviä peptidejä.

Nyt kannattaa hankkia tehoaineet syksyä ja talvea varten.

  

5 kommenttia:

  1. Anonyymi16:08

    Hei!
    Onko pure night tarkoitettu jatkuvaan käyttöön vai voiko sitä käyttää esim.muutaman kerran viikossa, jos vain haluaa kirkastaa ihoa (minulla ei ole pigmettiläiskiä)?

    VastaaPoista
  2. Pure Night voidetta voi käyttää jatkuvasti, vaikka ei ole pigmenttiläiskiä.Ihoa kirkastava vaikutus ei oikein toimi, jos käytät sitä vain muutaman kerran viikossa. Sellaiseen tarkoitukseen on parempi Tri-active Cleanse, joka 3-4 viikossa käytettynä kirkastaa ihonväriä huomattavasti.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:08

    Mikähän olisi minulle järkevin ja taloudellisin vaihtoehto. Voin nyt käyttää korkeintaan 200€ kosmetiikkaan. Olen 37v. ja ihoni on hyvin pintakuiva. Nyt käytössä on Skin sm. cream ja Ultra calmin cleanser+precleanse, kaikki tehoaineet ovat loppuneet. Yleensä käytän talvella Skin Hydrating boosteria ja käytin sitä viimeksi huhtikuussa ja nyt kaipaan sitä kovasti. Daily Resurfacer näytteitä olen kokeillut ja ne oli aivan ihania. Ensin ajattelin tilata tuon Overnight Repair Serumin ja Daily Resusfacerin. Mutta nyt kun näin tarjouksen, niin olisiko sittenkin parempi ottaa Skin Hydrating Booster ja Daily Resusrfacer, kun saisin tuossa paketissa Overnight repair serumin ja vähän muutakin. Voisin sitten lähempänä joulua ostaa sitä normaalin pullon. Olisi kiva jos viitsit vastata, mikä tulisi asiakkaalle halvemmaksi. Tosin olen ymmärtänyt kirjoituksistasi, että ette aina ajattele omia eurojanne, vaan asiakkaan parasta.
    Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

    VastaaPoista
  4. Mielestäni ammattitaitoinen kosmetologi ja yritykseensä sitoutunut yrittäjä katsoo aina asiakkaansa parasta. Se on ainoa pitkän asiakassuhteen edelletys. Ilmeisesti olemme siinä onnistuneetkin, koska moni asiakas on käynnyt meillä yli kolmekymmentävuotta.
    Tuo viimeisin vaihtoehto mitä jo itsekin keksit olisi ilamn muuta järkevin ja taloudellisin. Daily Resurfacer ja Skin Hydrating Booster kannattaa ostaa nyt. Tuo Overnight skin rescue pakkaus on tosi hyvä lisä ihosi kosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen ja pakkaus kuitenkin riittää lähes kuukauden. Käyttämällä Daily Resurfaceria parin kolmen päivän välein saat myös boosterista ja rescue pakkauksesta parhaan tehon irti.

    Inkku

    VastaaPoista
  5. Anonyymi15:01

    Minä sain juuri pari päivää sitten ruusufinni-diagnoosin, ja mietinkin nyt että mitä hoitotuotteita minun kannattaisi jatkossa käyttää kotihoidossa? Dermalogica on tuttu, mutta haluaisin varmistaa että käytän oikeita tuotteita. Olen 26v. ja ihoni on pintakuiva, mutta rasvoittuu helposti.
    Etukäteen kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista