lauantai 8. syyskuuta 2012

Mullistava uutuus lanseerataan pian!

Dermalogica lanseeraan syksyn ensimmäisen uutuustuotteen 1.10. Voin jo nyt kertoa, että tuote tulee mullistamaan ihonhoidon maailmaa todella paljon. Kyseessä on Skin Perfect Primer sk 30, siis meikin pohjustusaine. Uudesta tuotteesta käytetään myös nimitystä meikitön meikki ja tämän tyyppiset tuotteet ovat Amerikassa erittäin suosittuja. Mitään vastaavaa ei Suomen markkinoilla ole koskaan ollut.

Kovin paljoa en vielä pysty Skin Perfect Primeristä kertomaan koska Dermalogica pitää kaikki salaisuutena ennen lanseerauspäivää. Olen kuitenkin jotain saanut udeltua maahantuojan edustajalta. Tuotteella on päätarkoituksena suojata ihoa ja toimia meikinpohjustusaineena. Olen saanut yhden näytepussin kokeiltavaksi ja en ole vastaavaa kokeillut koskaan ennen. Aine ei ollut voidetta eikä geeliä, vaan jotain siltä väliltä. Se tuntui suorastaan sulavan ihon pintaan ja jätti samettimaisen sileän ihon. Tuote levitetään kosteusvoiteiden päälle aamuisin ja sen päälle meikki. Meikki ei kuitenkaan ole mitenkään välttämätön, koska aineessa on oma tasoittava pigmentti. Siksi käytetään nimitystä meikitön meikki, että voiteessa oleva kevyt väri ei ole meikki-, tai väriainetta, vaan se tulee suoraan raaka-aineesta. Sen siis voi hätätapauksessa jättää, vaikka yöksi.

Tuote on myös hyvin suojaava vaikutukseltaan ja se estää kosteuden haihtumista. Se suojaa tuulelta, pakkaselta, tietokoneen sähköiseltä pölyltä ja pakokaasujen rasvoilta. Siinä on myös aurinkosuoja 30. Suomalaisille tuote on todella tarpeellinen, koska nimenomaan suojaa meillä tarvitaan. Sitten meillä on paljon asiakkaita jotka eivät käytä meikkiä, mutta kevyt tasoitus olisi paikallaan. Olen aivan varma, että Skin Perfect Primeristä tulee yhtä suuri hitti, kun viimeksi lanseeratusta Overnight Repair Serumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti