perjantai 28. joulukuuta 2012

Kiitos Kissakoti Kattila!

Sain aivan ihanan käsintehdyn joulukortin Kissakoti Kattilan väeltä ja se ilahdutti mieltäni tosi kovasti. Valokuvia oli kahdesta ihanasta kissasta, joista toinen oli vielä pentu ja ihan meidän Valtsun näköinen. Toinen kuva oli mustavalkoisesta söpöliinistä joka oli jo aikuinen. Toivon kovasti, että kumpikin heistä saavat hyvän kodin.

Arvostan todella paljon sitä hyväntekeväisyystyötä mitä Kissakoti Kattilan väki pyyteettömästi tekee. On aika raskasta hommaa pitää siistinä ja puhtaana kymmenien kissojen vessat ja ruokakipot. Jokainen hoidokki saa yksilöllisen hoidon ja lääkityksen, jos sitä tarvitaan. Siinä on valtava työmäärä ja organisointi. Itse en valitettavasti pysty tähän työhön osallistumaan, koska oma työni vie jo kaiken aikani. Annan kuitenkin mielelläni arpavoittoja ja kirpputoritavaraa. Yritän avustaa myös pienillä rahalahjoituksilla. Yritän ensi vuonna oikein kunnostautua ja pitää silmällä enemmän, koska on myyjäisiä yms.tapahtumia, niin toisin niihin arpavoittoja. Henkilökunta voi myös muistuttaa minua ja kysyä voinko jotenkin osallistua.

Maailmassa on tietysti valtavasti kohteita jotka tarvitsisivat avustusta ja minä olen valinnut Kissakoti Kattilan kohteekseni. Kissat ovat olleet aina elämässäni hyvin merkittävässä asemassa. En ole koskaan elännyt ilman kissaa enkä usko, että tulen koskaan elämäänkään. Onneksi puolisoni jakaa tämän elämän asenteen. Jos jokainen ihminen avustaisi edes pikkuisen jotain hyväntekeväisyyskohdetta, niin maailma olisi hiukan parempi paikka.

Kissakoti Kattilan keräilytili on 568000-2254435

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti