keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Meikkitarjoukset ovat voimassa vuoden loppuun

Hyvää Tapaninpäivää kaikille! Joulu alkaa olla ohitse ja huomenna palataan arkeen. Myönnän, että olen jo ihan kyllästynyt jouluun ja menen erittäin mielelläni töihin. Se on kummallista, että ensin odottaa ja valmistelee joulua monta viikkoa ja sitten, kun se on ohi siihen kyllästyy totaalisesti. Haluaisin heti joulukoristeet pois ja keväisiä kukkakimppuja pöydälle. Tässä on nyt kuitenkin vielä Uusi vuosi viettämättä ja sitten ehkä voi ajatella kevättä.

Muistutankin, että meikkitarjoukset ei ole voimassa, kun tämän vuoden loppuun. Tarkoitan näitä Youngbloodin neljän luomivärin paletteja, jotka ovat nyt vain 55€ ja normaalisti 71€. Sekä Dermalogican Sheer tint värillistä päivävoidetta, jossa on yli 30% alennus. Sheer Tint on nyt 43€ ja normaalisti 63€. Sekä luomivärit, että värilliset päivävoiteet ovat nyt myös verkkokaupassa ja sieltä voit ostaa niitä vielä uuden vuoden aattonakin. Hoitolasta niitä saa tarjoushinnalla, vain huomenna 27.12 ja perjantaina. Hoitola on perinteisesti suljettu uuden vuoden aattona. Voit toki soittaa, tai laittaa sähköpostia, että varaat tuotteen, niin voit hakea sen sitten ensi vuoden puolella.

Helppoina perusmeikkeinä suosittelen näitä Youngbloodin luomiväripaletteja ja Sheer Tint on helpoin mahdollinen meikkivoide. Sheer Tint saa uuden pakkauksen ja aurinkokerroin nousee viidestätoista kahteenkymmeneen. Siksi tässä suosikkituotteessa on näin suuri alennus. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt Sheer Tint värillistä päivävoidetta, niin yleensä kannattaa valita väri medium. Väri light on niin poikkeuksellisen vaalea, että harva asiakas käyttää sitä. Samoin väri dark on aika tumma ja näin keskitalvella suosittelen sitä vain etelän auringosta tulleille. Koostumukseltaan Sheer Tint on niin miellyttävä voide, että uskallan suositella sitä kaikille. Kesällä sitä voi käyttää yksinäänkin ilman kosteusvoidetta, mutta nyt se vaatii ehdottomasti ensin kosteusvoiteen alle. Sheer Tint sopii ihan kaikille ihotyypeille, kuivalla iholla käytetään vaan tuhdimpaa alusvoidetta ja rasvaisella iholla se menee jopa talvella yksinään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti