perjantai 21. joulukuuta 2012

Tänään on valon juhla!

Olettehan huomanneet, että tänään on talvipäivänseisaus. Nyt tästä lähdetään parempaan suuntaan ja päivät alkavat pidentyä. Itselleni tulee olo, että pahin on voitettu ja nyt odottamaan kevättä ja ihana, kaunista luontoa. Tässä jouluhösselissä  menee parisen viikkoa ja, kun loppiainen on ohitse, niin ollaan aika vauhdikkaasti menossa kevättä kohti..

Tänään perjantaina 21.12 on vielä yksi joulueduspäivä jolloin pitää mietteiä asiakkaiden kanssa joululahjoja. Lahjakortti on se itsestään selvin ja usein myös toivotuin valinta. Sitten ystävättäret haluavat ostaa saman ikäiselle työkaverille tai muulle kaverille, jotain selkeän ihanaa, niin etä ystäväkin huomaa miten hyvästä sar jasta on kyse.Värillinen päivävoide Sheer tint moisture on nyt halpaan hintaan eli 43€, kun se normaalisti maksaa 63€. Sen kanssa voisin antaa pienen näytteen Overnight Repair Serumista ja Super Rich Repair kosteusvoiteesta. Siinä onkin jo tehokas paketti muuttamaan ihon kuntoa parempaan suuntaan.

Nyt, kun tässä joulu edellä hössätään, vaan lahjoja ja joulumarkkinoita, niin älä unohda itseäsi. Hanki myös itsellesi jotain kivaa minkä tiedät itseäsi rentouttavan. Hanki hyvä kirja,kääriydy sohvan nurkkaan kissojen knassa ja uppoudu lukemisen maailmaan. Jollekin se voi olla kauhistus, mutta minun lepohetkekseni se sopii. Luen parasta aikaa V.A. Koskenniemen elämäkertaa ja kolme hurisevaa lämpöpatteria kruunaavat rentoutumisen.

Mutta rentoutuminen jää vasta viikonloppuun ja perjantaina 21.12 meillä on vielä monenlaista kivaa käärittävää joulupukin pussiin. Ja Mari on koko päivän vapaana kirjoittamassa lahjakortteja ja muita joululahjoja suunnittelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti