torstai 13. joulukuuta 2012

Miehelle lahjaksi lahjakortti kasvohoitoon

Vielä nykyäänkin silloin tällöin kysytään käykö miehiä kasvohoidossa. Meille itsellemme se on jo niin itsestään selvyys, että harvemmin edes tulee ajatelleeksi miksi he eivät kävisi. Miesten iho vaatii hoitoa ihan, kuin naistenkin iho. Tosin hiukan erilaista hoitoa, mutta ongelmat ovat paljolti samoja, kuin naisillakin.

Teini-ikäisistä ihonpuhdistuksissa käy pojat ja tytöt ihan yhtä paljon. Suurin ryhmä miehistä onkin nämä 13-25- vuotiaat nuoret joiden iho tarvitsee säännöllistä ihonpuhdistusta. Tämä kasvohoito kulkee nimellä Teinipuhdistus ja siihen menee aikaa 45-60minuuttia ja hinta on 66 euroa.  Rasvoittuvalle aikuisen ja jo iäkkäänkin miehen iholle tehdään kasvohoitona yleensä ihonpuhdistusta.   Yleensä eniten kosmetologin apuun turvautuvatkin nämä miehet kenellä on rasvainen iho ja paljon mustapäitä ja talitukkeumia. Tämä aikuisen miehen ihonpuhdistus on saman hintainen, kuin teinipuhdistus ja vie saman ajan.

Moni nainen haluaisi antaa miehelleen samanlaisen mielihyvän ja rentoutumisen lahjaksi mitä he itse kasvohoidossa kokevat. Tämä on kuitenkin sellainen asia missä miehet ovat erilaisia, kuin naiset. Jotkut miehet eivät koe ollenkaan mukavaksi oloaan hoidossa ja hieronnoissa. Mielestäni ei miestä myöskään saa pakottaa kasvohoitoon ellei hän sitä itse koe tarpeelliseksi. Itse olen mieltänyt asian näin, että esimerkiksi kasvohieronta ei miehelle tunnu samalta, kuin naiselle koska parta vaikuttaa niin paljon. Lähes puolet miehen kasvoista on parran peitossa ja vaikka se olisi kuinka hyvin ajettu iho on kuitenkin täysin erilainen. Kasvohieronta ei koskaan ole niin sujuvaa ja rentouttavaa miehen iholle, koska parta estää hieronnan liukuvuuden.

Meillä on kuitenkin vaihoehtona Miesten kasvohoito johon menee tunnin verran aikaa ja hinta on 68€. Tämä on kosteuttava hoito iholle, jossa ei ole paljon puhdistettavaa. Miehen iho voi olla myös todella herkkä, kuiva ja atooppinen ja silloin tämä kosteuttava kasvohoito on ihan välttämätönkin ihon terveyden kannalta. Tähän Miesten kasvohoitoon tulee kasvohieronta, mutta ellei se ole asiakkaalle mukavaa sen voi korvata esimerkiksi ultraääni- imeytyksellä. Vaimoille ja tyttöystäville annan neuvoksi, että kuulostelkaa hiukan ja kysykää onko miehenne sellainen, että hieronta on rentouttavaa. Varmaankin puolet miehistä nauttii siitä yhtälailla, kuin naisetkin. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että on kurja maata tunti hoidossa, kun koko juttu tuntuu epämiellyttävältä ja pitkästyttävältä.

Ihon kannalta jokainen mies tarvitsisi kasvohoitoa ja yleensä se on hyvin mieleinen lahja. Mies joka on stressaantunut ja kiireinen saa kasvohoidossa hetken rentouttavan lepotauon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti