tiistai 15. tammikuuta 2013

Dermalogican uudet meikkivoiteet mullistavat meikkimaailman

Eilen, maanantaina olimme Marin kanssa Dermalogican uusien meikkituotteiden esittelytilaisuudessa. Tuotteet olivat ihan ennen kokemattoman upeita. Sanat ei riitä kertomaan miten erilainen meikkien laatu on verrattuna aikaisempiin. Laatu oli yhtä ylivoimaisen miellyttävä, kuin meikinpohjuste SkinPerfect Primerissäkin (22 ml, 77 €).

Meikkituotteita on kaksi erilaista, niin kuin tähänkin asti. Toinen on värillinen päivävoide Sheer Tint ( 40ml, 77 €)ja toinen on meikkivoide Cover Tint ( 40ml, 77 €). Kummassakin tuotteessa on laajaspektrinen aurinkosuoja 20. Tuo Sheer Tint  värillinen päivävoide on tähänkin asti ollut todella suosittu meikki ja nyt se on moninkerroin parempi. Sheer Tint on kosteusvoide joka hoitaa ihon terveyttä antaen samalla tasoittavan värin ja hyvän aurinkosuojan. Sheer Tint sopii kaikille ihotyypeille ja myös miehille. Voide on niin ohut ja ihonmyötäinen ettei se näytä meikiltä ja siksi se käy myös miesten ihoa tasoittamaan. Sheer Tint sisältää runsaasti kosteuttavia raaka- aineita ja sen ensisijainen tarkoitus on hoitaa ihoa.

Cover Tint on selvästi peittävämpi meikkivoide ja sekin sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää runsaasti kosteutta, mutta sen lisäksi se neutralisoi ihon kiiltoa ja rasvaisuutta. Cover Tint on todella ohut ja imeytyy ihon pintakudokseen täydellisesti. Se on, kuin joustokankainen ohut takki joka myötäilee ihoa täydellisesti ja antaa samalla tehokkaan suojan ulkoilmaa vastaan. Pakkauksessa on mukana meikkisieni, jonka avulla saa todella ohuen meikin. Sormilla levitettäessä meikistä saa hiukan paksumman ja peittävämmän.

Kumpikin tuote on kehitetty silmällä pitäen erityisesti ihon terveyttä ja hyvinvointia. Erittäin tärkeä uudistus meikeissä on tämä laajaspektrinen UV-suoja kerroin 20. Se suojaa hyvin sekä A, että B säteiltä ja Suomen auringossa se on ihan riittävä suojakerroin. Kumpikin meikki on koostumukseltaan  ihon pinnan ryppyjä tasoittava ja siksi ne sopivat ikääntyvillekin hyvin. Värisävyjä on kummassakin kolme eli Light, Medium ja Dark. Näin aluksi näytti siltä, että tuo Light sävy sopii suurimmalle osalle  suomalaisia. Tuotteet ovat myynnissä meillä keskiviikosta 16.1 lähtien. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi19:54

    Sain siskolta jenkeistä tuliaisena Cover Tintin ja en oo ikinä kokeillut mitään vastaavaa. Oma lähes viiskymppinen nassuni suorastaa silottui. Ihoni ei ikinä ole näyttänyt näin hyvältä ja se on aivan ihana levittääkin. Muita Derman rasvoja oon kyl käyttänyt jo vuosia, mutta niiden meikki oli ihan uusi kokemus. Yleensä meikit, vaan korostaa juonteita ja kuivuutta, mutta tämä levittyy, kuin silkki ihon pintaan. Eikä muutu miksikään päivän aikana.
    Olen täysin hurmaantunut, toivottavasti saat sen pian verkkokauppaan myyntiin.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:40

    En yleensä kirjoittele täällä verkossa, mutta nyt ajattelin kommentoida jos siitä olisi jollekin toisellekin apua. Ostin itse matkoillani Cover Tintin jo syksyllä ja nyt on jo toinen pullo menossa. Ihoni on hyvin punakka ja rosacea iskee helposti. Mikään meikkivoide ei ole enemmin sopinut, koska hajusteet tms. aktivoi aina rosacean.
    Tämä Cover Tint on ensimmäinen meikkivoide joka tasoittaa punakkuuden eikä iho näytä pakkelikerrokselta. Se on toiminut kaukoidän helteessä ja Suomen pakkasessa. Voisin sanoa, että tuote on aivan ihmeellinen. Se on myös tosi riittoisa, tuo ensimmäinen pullo kesti noin neljä kuukautta.
    Tämä meikki on ollut paras meikkiostos koskaan.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi19:32

    Pitää liittyä tähän kehumiskuoroon:). Minulla on ollut käytössä tuo Sheer Tint ja käytin sitä edellistäkin versiota usean tuubin. Tämä uusi on oleellisesti parempi, vaikkei vanhassakaan mitään vikaa ollut. Uusi voide pysyy tosi hyvin mattapintaisena, vaikka oma ihoni on aika rasvainen. Käytin sitä myös Thaimaan lomalla ja auringossakaan iho ei ollut kiiltävä ja hikoileva. Uskon, että Sheer Tintistä tulee minulle perustuote, joka on aina meikkipussissa, niin kuin on moni muukin Dermalogican tuote.

    Kiitos vielä tästä blogista ja asiallisesta tiedosta.

    Rellu-75

    VastaaPoista