maanantai 7. tammikuuta 2013

Varma valinta on Skin Hydrating Booster

Kaikille ketkä kokevat ihonsa tähän aikaan vuodesta jotenkin ongelmalliseksi suosittelen Skin Hydrating Booster ( 30ml 93€) tehotiivistettä. Se on tuote joka ei ole pahitteeksi kenellekkään Suomen talvi ilmastossa. Tähän aikaan vuodesta ihon kuivuusongelmat tulevat esiin ja se tuo monenlaisia oireita iholle. Näen tämän hyvin asiakkaissamme. Joulun jälkeen meille tulee aina joukko uusia asiakkaista joiden iho on alkanut oirehtimaan liiallisesta kuivuudesta.

Skin hydrating booster on tehotiiviste mikä sisältää ihan puhdasta kosteutta. Sen pääraaka-aine on hyaluronihappo, joka on aivan saman kaltaista, kuin ihon oma soluväliaine. Hyaluronihappo on erittäin hyvin siedetty raaka-aine ja sitä myös ihotautilääkärit käyttävät täyteaineeksi ryppyihin. Esimerkiksi ihon alle ruiskutettava Restylane sisältää hyaluronihappoa. Skin hydrating boosteria levitetään sekä aamulla, että illalla pesun jälkeen puhtaalle iholle. Tehotiivisteen päälle levitetään aina kosteusvoide. Kannattaa huomioida erityisesti silmien ympärykset, koska Skin hydrating booster on ainoita tehotippoja, joka käy myös kuiville luomille. Useinhan atooppinen kuiva ihottuma alkaa silmäluomilta.

Iho vahvistuu ja normalisoituu saadessaan tarpeeksi kosteutta ja siksi Skin hydrating booster auttaa moniin ihon ongelmiin. On myös muistettava ettei Skin hydrating booster ole tarkoitettu yksin käyettäväksi, vaan sen päälle aina laitetaan ihotyypin mukainen kosteusvoide. Tehotiivisteet imeytyvät niin syvälle ihoon ettei niistä jää mitään suojaa ihon pintaan. Siksi tarvitaan hyvä kosteusvoide joka jää suojaan pintakudosta ja Skin hydrating booster hoitaa syvenmältä.



3 kommenttia:

  1. Anonyymi19:48

    Nyt puhut asiaa! En selviäisi enää atooppisen ihoni kanssa ilman Hydrating Boosteria. Olen ainakin viitenä talvena käyttänyt sitä pari pullollista ja siihen on kadonneet kuivat läiskät, kirvely ja kutina.
    En valitettavasti ehdi teille kasvohoitoon, kuin kerran vuodessa. Onneksi teillä on verkkokauppa, niin saan edes tuotteita.
    Hyvää vuoden jatkoa! Ja kiitos älyttömän hyvästä palvelusta!

    Hanni

    VastaaPoista
  2. Kiitos komentistasi. Mukava kuulla, että olet tyytyväinen meidän palveluun ja käytät verkkokauppaa.
    Skin hydrating booster on ollut monen atooppisen pelastus, siinä olet ihan oikeassa. Mikään voide ei sisällä sellaista kosteutta, kun tässä tehotiivisteessä on. Se on myös ollut jo niin kauan markkinoilla, että kaikki sen vaikutukset ovat jo asiakaskäytössä testattu ja siitä ei ole koskaan tullut yliherkkyysreaktiota, ainakaan meidän asiakkaille.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi20:39

    Miten paljon Skin Hydrating Boosteria voi käyttää? Olen viisikymppinen atoopikko ja käytän sitä jatkuvasti aamuin, illoin lokakuusta toukokuuhun. Kesällä laitan sitä melkein aina yöksi. Onko jotenkin haitallista käyttää yhtä tuotetta näin jatkuvasti.
    Tosin se on ollut paras konsti estää kuivat läiskät. Olen joskus ollut talvella pari viikkoa ilman boosteria ja ihoni alkaa melko pian hilseilemään.

    VastaaPoista