sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Apua rohtuviin huuliin

Talvella lähes kaikilla on ongelma rohtuvista huulista. Itse olen huomannut, että jos pakkanen nousee yhdeksikin päiväksi kahteenkymppiin, niin heti päivän aikana on pakko lisäillä huulirasvaa. Meillä on useita vaihtoehtoja huulien hoitamiseen, niitä löytyy sekä Dermalogicalta, että Youngbloodilta.

Kaikista yksinkertaisin koko perheen huulihoide on Climate Control Stick(15€). Se on pieni taskuun sopiva huulipuikko, joka on lapsillekin ihanteellinen. Siinä ei ole yhtään vaseliinia, joten se ei missään tapauksessa kuivata lisää. Kannattaa huomioida, että monissa lapsille suositelluissa huulirasvoissa on, jos jonkin näköisiä haju-ja makuaineita. Ne eivät missään tapauksessa ole hyväksi kenenkään huulille. Climate Control Stickiä voi käyttää myös nenän ympärille nuhassa, kun iho rohtuu niistämisestä. Kaikkiin muihinkin kasvojen rohtumiin voi Stickiä käyttää esimerkiksi silmäkulmiin.

Erinomainen huulihoito on Dermalogican Lip Renewal Complex (41€, NYT 31€). Jos olette nopeita sen löytää vielä meidän verkkokaupasta alennettuun hintaan. Ensi viikolla verkkokauppaan tulee uudet tarjoustuotteet. Lip Renewal Complex on tarkoitettu myös suunympärys ryppyihin. Sitä kannattaa aamuin, illoin levittää suun ympärille, niin pystyjuonteet pehmiää. Itse pidän sitä yöpöydän laatikossa ja laitan sitä useampaan kertaan, kun lueskelen ennen nukahtamista.

Suun ympärille ja huulille sopii myös Multivitamin Power Firm (15ml, 70€)silmänympärysvoide. Sitä kannattaa aina sipaista huulille samalla, kun laittaa sitä silmien ympärille. Youngbloodin värillinen huulihoide on Lip Gloss (37€) ja siinä on useita eri sävyjä. Se on meidän suosituin huulipuna talvella, koska sen hoitavat kasviöljyt on niin erinomaisia. Itse käytän sitä aina työpäivinä, koska se helpottaa rohtumista ja antaa väriä samalla.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi13:56

    Olen jo pitkään käyttänyt multivitamiini naamiota huulirasvana ainakin yöksi ja suosittelen sitä muillekin. Nenän ympäryksen rohtumaan se myös auttaa. Itselläni tulee pari kertaa talven aikana herpes ja se kestää nenän ympärillä parantua parikin viikkoa. Nykyään heti, kun herpes alkaa kuivua alan hoitamaan sitä multivitamiini naamiolla ja se paranee parissa päivässä. Kokeilkaa muutkin!

    Multivitamiinifani

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:14

    Minkä ikäinen voi käyttää Lip Gloss huulihoidetta? Tyttöni on vasta kahdeksan ja hän on niin mieltynyt huulikiilteeseen, että olen hänen antanut laittaa sitä ihan päivittäin. Minulla on tuo vaalea väri Pink Hope ja sehän ei juurikaan näy. Ainakin se on hoitanut rohtumat huulilta kuntoon.

    Pikku Pink Hope

    VastaaPoista
  3. Tuohan olikin hieno keksintö käyttää Multivitamin Power Recovery Masqueta huulille. Kiva, kun kerroit muillekin.
    Kyllä YB:n Lip Glossia voi lapsikin käyttää, koska siinä ei ole hajusteita, eikä synteettisiä väriaineita. Ja se on todella hoitava.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20:05

    Milloin Multivitamin Power Firm tulee tarjoukseen?

    VastaaPoista
  5. Anonyymi20:39

    Voiko olla mahdollista, että apteekista ostettu huulirasva kuivattaa huulia? En viitsi nyt merkkiä mainita ja huulirasva ei ollut kuin muutaman euron hintainen. Harmittaa kuitenkin, kun huuleni kuivuu entisestään ja nyt parin viikon käytön jälkeen iho oikein lohkeilee irti.

    Huulet suomuilla

    VastaaPoista
  6. Multivitamin Power Firm on nyt tarjouksessa, valitettavasti verkkokaupan päivitys on myöhässä, mutta sinnekin se tulee ensi viikolla. Hinta on nyt 56€ ja normaalihinta on 70€.
    Valitettavasti usein huonolaatuinen huulirasva kuivattaa enemmän, kuin hoitaa. Huulirasvoissa on usein vaseliinia, joka kuivattaa. Hajusteet, makuaineet ja synteettiset värit voivat myös kuivattaa, tai ärsyttää huulia muuten. Ei koskaan kannata ostaa huulirasvaa, jossa on joku makuaine.

    Inkeri

    VastaaPoista