maanantai 11. helmikuuta 2013

Cover Tintin ja Sheer Tintin värisävyt

Meikkivoiteissa aina puhututtaa niiden värisävyt. Moni kokee, että oikeaa värisävyä on vaikea löytää. Nyt keskustelemme asiasta omien asiakaidemme kanssa entistä enemmän, koska uusien meikkien myötä värisävyt ovat muuttuneet.

Meikkivoiteen koostumus vaikuttaa värisävyyn todella paljon ja se on asia mitä asiakas ei oikein havaitse. On äärettömän vaikeaa ja mielestäni ihan turhaa vertailla eri laatuisten meikkivoiteiden värisävyjä pelkästään kädenselkään levittämällä. Parhaiten sävyn näkee vasta kasvoille levitettynä. Dermalogican uudistuneissa meikkituotteissa on kummassakin kolme sävyä, light, medium ja dark. Cover Tint ( 40ml, 72€) on laadultaan ohut, mutta peittävä meikkivoide. Sheer Tint ( 40ml, 72€) on huomattavasti kevyempi värillinen päivävoide, joka voidaan levittää suoraa iholle korvaamaan myös päivävoiteen. Kumpikin tuote sisältää väriaineeta mineraalipigmentin, joka käyttäytyy aivan erilailla, kuin synteettinen pigmentti.

Mineraalipigmentti ei jätä rajoja kaulalle, vaan levittyy sileästi ja hukkuu ihon omaan väriin. Mineraalipigmentti meikki on läpikuultava ja ihon oma värisävy pääsee esiin. Näin sama meikki näyttää jokaisella luonnolliselta ja oman väriseltä. Cover Tintissä ja Sheer Tintissä sävyn valinta ei ole ollenkaan niin tarkkaa, kuin synteettistä pigmenttiä sisältävissä meikeissä. Lähinnä kyse on siitä haluaako iholle vaaleutta, vai kevyttä päivetystä. Light väri korostaa ihon vaaleutta ja sopii talvella lähes kaikille. Medium antaa hiukan päivettyneen vaikutelman ja dark tummemman päivettyneen ihon. Dark on suomalaiselle iholle talvella hiukan liian tumma, ainoastaan voimakkaan oman sävyn omaaville sopiva.

Olemme Marin kanssa nyt yli kuukauden laittaneet uusia meikkejä moneen kertaan päivässä hyvin erilaisille ihoille ja olemme oppineet näkemään miten ne sopivat kenellekin. Voitte luottaa siihen, että valitsemme teille parhaan ja sopivimman värin tuosta valikoimasta.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi17:45

    En tahdo mitenkään löytää kunnollista meikkivoidetta. Haluasin, että meikkivoide peittää ja tasoittaa, mutta kaikki tuo hilseilyä pahasti esille. Jo heti aamusta tuntuu, että meikki vaan korostaa ryppyjä ja hilseilyä. Onko Dermalogican meikeissä joku ominaisuus ettei tätä ilmiötä syntyisi?

    VastaaPoista
  2. Jos iho on kuiva ja hilseilee kuivuuttaan sitä ei mikään meikkivoide hoida, tai peitä. Silloin pitää paneutua ihon kosteuttamiseen ja kuorintaan.
    Cover Tint tekee erittäin siistin pinnan ja estää hilseilyn näkymistä. Se on myös hyvin joustavaa laadultaan eikä korosta ryppyjä. Nämä uudet Dermalogican meikkituotteet ovat mielestäni ehdottomasti parhaita mitä tällä hetkellä on markkinoilla.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:22

    Heippa!

    Olen 17v. ja ihoni on todella rasvoittuva ja sain juuri Roaccutane kuurin ihotautilääkäriltä. Voinko käyttää Cover Tintiä peittämään punakkuutta ja finnejä. Eihän se rasvoita lisää?

    Kiira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse syönyt useamman kuurin ja voin sanoa että parin viikon päästä tai ainakin kuukauden sisällä näppylät katoavat kokonaan. Tulet tarvitsemaan kaikki maailman kosteuttavat tuotteet koska ihosi tulee olemaan rutikuiva. Mikäli punoitus johtuu finnien aiheuttamasta tulehduksesta tulee sekin katoamaan, jos taas kärsit couperosa-tyyppisestä punoituksesta on Dermalogican Ultra Calming-sarja taivaanlahja. Meikissä suosittelisin nestemäistä mineralia (Youngblood) tai Sheer Tintiä koska se kosteuttaa (tosin se ei ole erityisen peittävä). Iho saattaa nimittäin hilseillä ja silloin puuterimainen meikki kasaantuu ikävästi. Kannattaa hankkia apteekista kosteuttavia silmätippoja ja hyvä huulirasva, niitä tulet tarvitsemaan!
      Esim. Ostolakko-blogin Virve on kirjoittanut paljon tuotesuosituksia rottakuurilaisille, mutta hän käyttää myös joitain mineraaliöljypitoisia tuotteita.

      Semmoinen juttu vielä, että se ei todellakaan ole niin kamala kuuri kuin jotkut väittävät. Jos akne on pahana ja kipeänä on rotta usein ainoa vaihtoehto. Kuuri on ikävä mutta se toimii.

      Poista
  4. Kiva, kun asiakkaat kertovat omia kokemuksiaan. Tuo rottakuuri eli Roaccutane ei todellakaan ole niin kamala, kun jotkut netissä sitä kuvailevat. Varma parannus se ainakin on pahaan acneen. Tuo kuivuus mitä Flicka kuvailee on pahinta ja silmien ja muiden limakalvojen kuivuus talvella on tosi kivuliastakin.
    Se kokemus mitä minä olen asiakkaiden kanssa saanut, niin näästä jää hyvät puolet päälimmäisiksi. Tuo punakkuus kyllä kuuluu lähes aina asiaan. Iho alkaa reagoimaan voimakkaasti lämmön vaihteluihin ja myös kuivuminen aiheuttaa punakkuutta. Monelle se jää vaivaamaan vielä vuodeksikin kuurin lopetuksen jälkeen.
    Cover Tint on oikein hyvä meikkivoide roaccutanen käyttäjälle. Se ei takerru hilseilyyn ja on tarpeeksi peittävä. Tuo Sheer Tint on muuten hyvä, mutta se ei juurikaan peitä. Nyt on myös tärkeää muistaa, että iho pitää suojata auringolta Roaccutanen kanssa ja Cover Tintissä on 20sk.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi14:39

    Estääkö SkinPerfect Primer pigmenttiläsikien syntyä. Odotan toista lasta ja ekasta raskaudesta sain tosi pahoja pigmenttiläiskiä. Riittääkö suojaksi pelkästään Primer kosteusvoiteen päällä, vai pitääkö olla kosteusvoiteessakin aurinkosuoja?

    VastaaPoista
  6. Kyllä SkinPerfect Primer riittää suojaamaan pigmenttiläiskien synnnyltä. Pure Light sisältää myös 30 suojakertoimen, mutta siinä on aurinkosuojan lisäksi vaikutusaineita, jotka vaalentavat jo syntynyttä pigmenttiläiskää. Ihan pilvisenäkin päivänä iho pitää suojata, koska UV-säteilyä on silloinkin. Nyt se vielä heijastuu myös lumesta, niin pigmenttiläiskät saavat alkuvauhdin aivan taatusti nyt jo. Muista laittaa kunnollinen kerros primeriä voiteen päälle.

    Inkeri

    VastaaPoista