maanantai 25. helmikuuta 2013

Nanolift kasvohoito juoksuttaa vessassa!

Otan taas puheeksi näinkin arkipäiväisen asian, kun vessassa käynnin. Nanolift kasvohoito on erittäin tehokas aineenvaihdunnan kiihdyttäjä ja siksi se juoksuttaa vessassa hyvin usein. Se on erittäin positiivistä, että nestekierto paranee ja kuona-aineet lähtevät virtaamaan. Kannattaa siis varautua siihen , että Nanolift hoidon jälkeen saa juosta vessassa ja yleensä se alkaa jo hoidon aikana. Muistakaa aina pyytää, että pääsette kesken hoidonkin käymään vessaan, koska ei ole kiva rentoutua, jos hätä on mielessä koko ajan.

Lähes kaikki naiset kärsivät ikääntyessä aineenvaihdunnan hidastumisesta. Yleensä se näkyy silmien ympärystän turvotuksena ja sormien ja jalkojen turpoamisena. Turvotus liittyy hormoonikiertoonkin ja jokainen on varmaan kokenut epämiellyttävän turpean olon. Mitä ennemmän ikää tulee sitä helpommin suolan ja  yleensä ruuan ja elämän tapojen muutokset näkyvät silmäpusseina ja turvotuksena. Turvotus venyttää ihoa ja aiheuttaa myöhemmässä vaiheessa ihon veltostumista.

Hyvin tehty kasvohieronta saa aina aikaan aineenvaihdunnan vilkastumista. Imusolmukkeet poistavat elimistöstä kuona-aineita ja niistä kaksi kolmasosaa on kasvohoitoalueella. Imusolmukkeita on leuan alla, kainaloissa ja nivustaipeissa ja kasvohoidossa käsitellään leuan alustaa ja työnnetään nestettä kainaloihin päin. Tehokkaasti ja oikein tehty kasvohieronta poistaa aina turvotusta, mutta Nanolift hoidon mikrovirran vaikutus lisää sen moninkertaiseksi.

Yksi Nanolift hoidon näkyvin vaikutus onkin, että kasvot kiinteytyvät silmin nähden jo yhden hoitokerran jälkeen. Turvotus, kun lähtee pois kasvot kapenevat ja tulevat kiinteimmäksi. Yleensä tämä näkyvin vaikutus kestää viikon verran. Sitten, kun tehdään sarjahoito vaikutus on paljon pitkäaikaisempi. Yleensä säännöllinen Nanolift hoito 4-6 viikon välein pitää turvotuksen ja veltostumisen hyvin kurissa. Nanolift hoidossa menee aikaa noin puolitoistatuntia ja sen hinta on 112€.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi17:17

    Hyvä, kun kerrot asian etukäteen. Vieläkin muistan, kuinka ekan Nanolift kasvohoidon aikana kiemurtelin penkillä, kun oli niin kova pissahätä. Mutta, kyllä naama onkin sitten kapeana, kun hoidosta pääsee.
    Nanolift on ihan huippujuttu!
    Kirjoittele lisää noita asiakkaiden tarinoita, niitä on kiva lukea.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:16

    Inkeri hyvä, ainahan tuo kasvohierontasi on vessassa juoksuttanut :)
    Olen käynnyt hoidoissasi yli kaksikymmentävuotta eikä kukaan tee niin tehokasta kasvohoitoa, kuin sinä tai Mari. Nykyään teet tuota Nanoliftiä minullekin ja sehän on upea hoito. Teit kuitenkin kahdeksankymmentäluvulla ihan pelkkää kasvohierontaa ja jo silloin nuorena naisena sain juosta vessassa. Olen aina joskus Viron reissuilla mennyt kosmetologille ajan kuluksi ja ottanut kasvohieronnan, mutta ne on ihan yhtä tyhjän kanssa. Ei lähde nesteet eikä kai mikään muukaan. Harmittaa aina, kun sieltä tulen. Tästä lähin säästän rahani teidän hoitoihin.
    Taas nähdään parin viikon päästä.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi20:36

    Tuleeko tähän Nanolift hoitoon kasvohieronta käsin tehtynä? Olen ymmärtänyt, että siinä käytettään jotain sähköä, sattuuko se? Onko se vaarallista?
    Olen 56v. ja minulle on tehty viitisen vuotta sitten rinnan poisto syövän takia. Voiko minulle tehdä kyseistä hoitoa? Olen hyvin harvakseltaan käynnyt kosmetologilla. Onkohan siitä enää mitään apua, jos tässä vaiheessa aloittaa kasvohoidot. Ihoni on hyvin kuiva ja joskus hiukan kirveleväkin. Allerginen en kuitenkaan ole. Mitään meikkiä en käytä, mutta kiva olisi jotain siitäkin oppia.

    Vanha rouva

    VastaaPoista
  4. Tässä vastaus kaikille vanhoille rouville:)
    Ehdottomasti kannattaa kasvohoidot aloittaa ihan missä iässä tahansa. Mitä enemmän ikää ja mitä huonommassa kunnossa iho on sitä paremmin tulos näkyy. Nanolift on tehokkain hoito mitä teemme.Sitä voi tehdä kaikille muille paitsi, jos on sydänmen tahdistin. Tai, jos on isoja metalliosia kasvojen alueella. Nanoliftin mikrovirta on lähes tuntumatonta eikä missään tapauksessa satu. Hoitoon kuuluu kaksi käsin tehtyä kasvohierontaa energiahieronta ja klassinen kasvohieronta.
    Tervetuloa hoitoon.

    Inkeri

    VastaaPoista