maanantai 21. marraskuuta 2011

Kalliita taxfree ostoksia

Katselin eilen taxfree-luetteloa josta voi tilata valmiiksi tavarat lentokoneeseen, kun lähtee matkoille. En ole vuosikausiin tutustunut taxfreen valikoimiin ja olin ihan hämmästynyt. Hinnat ovat vain nousseet verrattuna Dermalogican hintoihin siis taxfree kosmetiikka tulee paljon kalliimmaksi, kuin Dermalogica ja hintaero on viime vuosina kasvanut huimasti.

Edelleen kuulen monelta asiakkaalta, että hän ostaa kosmetiikkansa taxfreestä ja minä olen aina ihan kauhuissani, että miksi. Miksi valita kalliimpi ja huononpi vaihtoehto. Siinä minä huomaan etten ole myyjä, vaan hoitava kosmetologi, en ole osannut vakuuttaa asiakkaitani oikein. Nyt he menevät ostamaan mielikuvaa joka on osattu myydä heille oikein ja joka on näyttävästi ja myyvästi esillä.

Voin verrata Dermalogican hintoja Estee Lauderiin, Lancomeen, Sensaihin, tai muihin sen hintaluokan tuotteisiin. Päivävoide Lancomelta maksaa taxfreessä 45-70€ ja ne ovat aina 50ml pakkauksia. Dermalogican 50ml pakkaus riittää kaksi kertaa niin kauan, kuin vastaava koko muista merkeistä, koska se ei sisällä mineraalirasvoja ja pienenpi määrä vaikuttaa yhtähyvin, kuin isompi määrä muuta voidetta. Dermalogican päivävoide Intensive moisture balance 100 ml maksaa 85€ ja asikas käyttää sitä päivävoiteenna noin 5-6 kuukautta. Jos ostaa taxfreestä 50ml voiteen hintaan 45 €, sitä käyttää korkeintaan 2kk. Joudut ostamaan voidetta 135 € edestä, jotta se varmaan riittäisi saman ajan, kuin Dermalogican 100ml.

Sitten tulee myös se tosi asia, että kun ostat Dermalogicaa meiltä se on taatusti sopiva juuri sinun ihotyypillesi. Taxfreestä saat summamutikassa mitä sattuu. Kun kasvohoitosi meillä tehdään Dermalogican tuotteilla, niin sitä hoitovaikutusta jatketaan Dermalogican kotihoidolla. Jos kotihoito tehdään muilla tuotteilla se ei jatka kasvohoidon vaikutusta. Ostamalla meiltä kosmetiikkasi saat tuotteet, jotka tukevat toistensa vaikutusta, mutta taxfreestä tulee ostettua mitä sattuu, ellet sitten kerralla satsaa yhteen kokonaiseen sarjaan.

Ajattelee asiaa miten päin tahansa, Dermalogica tulee paljon halvemmaksi, kuin muu hyvälaatuinen kosmetiikka. Minä vaan en jotenkin osaa selittää asiakkaalle asiaa,niin että hän ei kokisi, että minä vaan myyn omiani. Koen myös vastenmieliseksi tyrkyttää kenellekkään mitään enkä myöskään haluaisi aina olla jankuttamassa, että osta nyt Dermalogicaa. Onkohan kenelläkään ehdotuksia miten saisin asiani kauniisti sanottua asiakkailleni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti