tiistai 29. marraskuuta 2011

Upeana pikkujoulujuhliin

Joulunalusaika on kivaa siksikin, että on tavallista enemmän juhlia ja muita menoja. On kiva joskus laittautua oikein kunnolla ja juhla tunnelma katkaiseen arjen mukavasti. Meikki on ehdottomasti osa juhlapukeutumista. Vahinko vaan, että suomalaisnaiset ei vielä ole sitä huomioineet ja usein juhlaan laitetaan samat vanhat arkimeikit.

Kovin kummallaisia niksejä ei tarvita tehdäkseen meikistä juhlaan sopivan. Yleensä riittää, kun voimistetaan värisävyjä ja hankitaan kirkkaampi huulipuna. Huulipuna on juhlameikissä tärkeimmässä roolissa ja jos joutuu lähtemään ulos suoraan työstä riittää, kun vaihtaa huulipunan. Youngblood on meikkisarja joka on myös aikuiselle naiselle tarkoitettu siinä on hyvin tyylikkäitä perusvärejä, jotka sopivat vaalealle suomalaiselle iholle. Paras luomiväri paletti on nimeltään Starlet 71€ , siinä on neljä harmaan erisävyä. Se on juhlameikin peruspaletti, joka sopii aivan varmasti aina. Vaaleampia värejä voi hyvin käyttää myös arkena, tummin väri sopii kostutettuna rajaukseen.

Ripsiväriä kannattaa laittaa runsaasti parasta tulee, kun tekee sen hitaasti ja rauhallisesti. Huulet kannattaa rajata, sekin tehostaa huulia ja parantaa puna pysyvyyttä. Tämän syksyn kaksi kaunista juhlapunaa on Spicy ja Mystere 31€. Spicy on lämmin kuparilla heleytetty tiilenpunainen, joka sopii myös arkikäyttöön talvella. Mystere on syvänpunainen jossa on säväys kultapigmenttiä, se on täydellinen juhlameikin väri. Tulkaahan katsomaan uutta meikki valikoimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti