keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Marttojen keskustelu käsistä

Katsoin äsken tämän blogin kävijätilastoja ja huomasin, että Marttojen sivulta oli tullut vilkasta liikennettä blogiini. Pitihän minun käydä kurkistamassa mitä siellä tapahtui. Löysin kivan keskustelun käsien vanhenemisesta ja sieltä oli linkki blogin käsijuttuun. Olin oikein tyytyväinen, tuntuu hyvältä, että toiset naiset arvostavat blogiamme. Minä arvostan myös Marttoja, se on yksi hienommista naisjärjestöistä Suomessa.

Tuossa keskustelussa nostettiin esiin, että käsistä näkee parhaiten ihmisen iän. Kasvot saadaan kuntoon plastiikkakirurgin avulla, mutta käsiä on vaikea korjata. Käsiin tulee todellakin monenlaisia iän tuomia merkkejä. Iho ohenee, kuivuu ja löystyy, nivelet tulevat myhkyräisiksi ja kädet turpoaa helposti. Jos kädet ovat olleet paljon esillä auringossa, niin pigmenttiläiskät tulevat pahiten käsiin. Parasta olisikin pitää kesälläkin käsineitä, niin kuin 1800-luvun naiset, se hidastaisi vanhenemista paljon. Toisaalta vanhoissa käsissä on jotain viehättävää ja lämminhenkistä, niissä näkee elämisen jäljet. Tärkeää myös on, että kädet eivät ole kipeät. Jos nivelten myhkyrät on nivelrikkoa, niin ne voivat olla todella kipeät.

Minun heikko kohtani on aina ollut kädet ja ranteet. Tietysti työni on erityisen raskasta käsille ja sormille, mutta olen jo viisitoistavuotta sitten tiedostanut, että tarvitsen lomaa työstäni ihan pelkästään käsien levon takia. Onneksi olen kuitenkin vielä säästynyt enemmiltä kivuilta ja säryiltä.

Tein juuri äsken joulun asiakaskirjettä ja laitoin siihen lahjakorttitarjouksen parafiinikylpy käsihoitoon. Parafiinikylpy käshoito on aivan superihana hoito näin kylmään talviaikaan. Se sopii kaikille, mutta vanhemmille ihmisille se on aivan erinomainen, koska se helpottaa nivelkipuja. Moni asiakas jolla on nivelreumaa tai nivelkulumaa ottaa parafiinikylpy käsihoitoja sarjana talvella. Kerran viikossa otettuna noin 3-5 kertaa on auttanut monille koko talveksi.
Lahjakortti tarjous: parafiinikylpy käsihoito ja MultiVitamin käsivoide YHT. 79€ norm.99€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti