sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Suomalaisten yleinen iho-ongelma on couperosa

Kirjoitan vielä lisää couperosasta, kun harmittaa etten ole aiemmin hoksannut kertoa siitä tarpeeksi, enkä ole kertonut ollenkaan, että Nanolift-kasvohoito on siihen tehokas apu. Couperosa on yksi tyypillisimpiä suomalaisten iho-ongelmia, johtuen meidän rankasta ilmastosta. Laajentuneet pintaverisuonet johtuu lämmönvaihteluista ja liian rajusta ihon kohtelusta.

Normaalissa huoneenlämmössä pintaverisuonet ovat laajentuneet ja niiden verenkierto on hyvä. Kun mennään ulos parinkymmenenasteen pakkaseen pintaverisuonet eivät pystykkään supistumaan niin nopeasti ja joku aina jää pysyvästi laajentuneeksi. Tätä, kun toistetaan usein, alkaa laajentuneita verisuonia olla niin paljon, että ne näkyy sinipunaisena verkkona. Yleensä niitä tulee nenään ja poskille.

Ohut ja kuiva iho saa nopeiten laajentuneita suonia ja monet harrastukset edesauttaa niitä. Talviurheilulajit, hiihto, laskettelu ja muut pakkasulkoilu aiheuttaa myös couperosaa. Urheiluponnistuksesta kuumissaan oleva iho on erittäin altis pakkasen aiheuttamalle rasitukselle. Yleensä couperosa iho punoittaa voimakkaasti ulkoillessa ja saunan jälkeen ja tämä koetaan kiusalliseksi ja joskus se on suorastaan kivuliasta. Jos ihoa vielä hoidetaan huonosti tai käytetään liian voimakkaita aineita tilanne vaan pahenee.

Hyvillä kotihoitotuotteilla ja kasvohoitosarjalla saadaan punoittelu hillittyä. Yleensä ensimmäinen kommentti uudelta asiakkaalta, joka aloittaa säännöllisen hoidon on se, että iho ei enää punoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti