maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulusuklaat näkyy ihossa

Joulun jälkeen soittaa aina muutama asiakas ja kertoo ihon olevan oikein huonossa kunnossa, rasvainen ja näppyläinen. Syitä tilanteeseen voi olla monia, mutta yksi voi olal ruokavalion muutos. Jouluna syödään eläinrasvoja ja mausteita enenmmän, kuin muulloin. Jo pelkästään ruokien erilaisuus saattaa joillakin näkyä ihossa.

On hyvin yksilöllistä miten ruoka-aineet näkyvät ihosssa ja niiden vaikutus on paljon pienempi mitä yleensä asiakkaat kuvittelee. Jotkut asiakkaat sanovat, että juusto ja suklaa näkyy heillä heti ihon näppylöinä. Näppylät ja rasvoittuminen on se yleisin vaiva, ellei sitten joku mauste aiheuta oikeaa allergista ihottumaa. Tietysti paras tapa välttää oireet on säännöstellä syömisiään. Toisaalta jo stressi jo aiheuttaa näppylöitä enemmän ,kuin suklaan syönti. Itselleen kannattaa olla armollinen, joskus pitää saada nauttia, pinnistelee sitten taas joulun jälkeen. Eihän se muutama näppylä maailmaa kaada.

Hoidon tehostamisella voidaan myös vältttää näppylät ja se tarkoittaa, että kuorintaa ja puhdistusta lisätään. On hyvä ottaa alkupuhdistusaine  Precleanse käyttöön, koska se liuottaa rasvan kaikista parhaiten. Daily microfoliant kuorintaa voi käyttää myös päivittäin  ja se on helppo ja nopea kuorinta. Paikallisesti käytettävät tuotteet ovat myös hyviä, Concealing Spot Treatment on tehokas hoito ja peittää hyvin. Concealing spot treatment levitetään finnin päälle ja se nopeuttaa finnin parantumista. Nuorille Clean Start linjan Hit the Spot tuote toimii samalla tapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti