torstai 15. joulukuuta 2011

Presidenttiehdokkaiden meikit

Katsoin eilen illalla vaalitenttiä ja mielenkiintoni meni ehdokkaiden ulkonäköön. Yleensä seuraan politiikkaa ihan innostuneesti, mutta jotenkin nämä vaalitentit tympii. Ehkä ne tulee liian pian viime kevään eduskuntavaalien jälkeen. Heidän mielipiteensä on kuitenkin niin samankaltaisia.

Ulkonäkö kertoo ihmisestä paljon ja Suomeenkin on rantautunut amerikkalainen malli, että ulkonäkö ja elekieli saattaa vaikuttaa enemmän kuin puhuttu sana. TV esiintymisissä tehdään aina sekä miehille, että naisille meikki. Naisille se on huomattavasti helpompi tehdä, koska se saa näkyä, että on meikattu. Miesten kohdalle on tuonut paljon helpotusta Youngbloodin kaltaiset mineraalipigmenttimeikit, jotka ovat luonnollisia eivätkä jätä rajoja.

Olen jo pitkään huomioinut, että Paavo Lipposen silmienilme on erittäin vihainen, suorastaan häijy, joka johtuu ilmeisesti voimakkaista silmäpusseista ja näkökenttää haittaavasta luomen riippumisesta. Selitän sen näin, kun en haluasi ajatella, että hän ihan oikeasti olisi niin äkäinen, ei ainakaan ollut pääministeri kaudellaan. Hänelle siis ehdottaisin silmienympärystän leikkausta, mikä varmaan parantaisi jo näkemistäkin. Soinilla taas iho on ongelmallinen ja varmaan hänellä on ollut acne teinipoikana. Aikaisemmin hänen ihonsa oli niin huonossa kunnossa, että meikkikään ei sitä peittänyt. Nyt olen huomioinut, että ilmeisesti sitä on hoidettu, koska eilen meikki teki siitä ihan siistin.

Niinistö ja Väyrynen oli aika onnistuneesti meikattu, Väyrynen ehkä kaikista parhaiten. Niinistön iho kiilsi pahasti, mutta luulen sen johtuvan valoista, eihän ammattilaisen tekemä meikki kiillä. Haaviston ulkonäköä ihmettelen, koska hänen meikkinsä näkyi aivan selvästi. Kulmien korostus näkyi ja huulilla ollut korosteväri näytti ihan huulipunalta. Arhinmäki on varmaan miehistä helpoin meikattava, koska hän on nuori ja iho on kimmoisa. Hänellä on myös koko julkisuusajan ollut siististi hoidettu iho.

Naiset Eva ja Sari olivat tosi nätisti laitettuja, varsinkin Biaudet on suorastaan kaunistunut vanhetessaa. Hän oli erittäin edustava ja miellyttävä katsella. Ja niin kuin jo sanoinkin naiset on niin paljon helpompi laittaa TV:tä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti