sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Ohjeita joulusaunaan

Kansainväliset kosmetologikouluttajat kauhistelevat aina suomalaisten saunomista. Minä en suostu ottamaan moisia juttuja kuuleviin korviini, sauna kuuluu suomalaisten elämään ja sillä selvä. Joulusauna on sellainen traditio ainakin omassa elämässäni etten siitä mielellään luopuisi.

Jokapäiväinen saunominen kuivattaa ihoa ja silloin on syytä hoitaa ihoa ihan erityisesti. Saunaan olisi hyvä mennä puhtain kasvoin ja laittaa Barrier Repair voide, niin se suojaa hikoilulta ja kuumuudelta. Parasta olisi olla vain kevyessä löylyssä ja jos ottaa oikein kuumia löylyjä, niin se voi aiheuttaa couperosaa. Stressin poistajana saunominen on niin verraton, että sitä pitää ehdottomasti suosia. Nyt, kun on pimeää ja kosteankoleaa sauna on hyvä mielenterveydenkin hoitaja.

Olen neuvonut asiakkailleni, että helpoin tapa vähentää saunan haittavaikutuksia on laittaa saunan jälkeen Multi Vitamin Recovery Masque ja se saa vaikuttaa yön yli. Myös kuorinta-aineet tehoavat paremmin, jos ne käytetään saunan jälkeen lämpimälle ja pehmeälle iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti